Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן. מה שאתם שומעים.

הבחור רכב על 1000RR עד לא מזמן ועכשיו הוא רוכב על R1 חדש!

פגשתי אותו בפורום R1 העולמי והחלפנו מספר הודעות פרטיות. בחור נחמד.

הם קבוצה של של 40-50 רוכבים עם אופנועי ספורט מכל הסוגים אבל בעיקר חדשים. הם מתכננים טיול לקייץ הקרוב שהוא פחות או יותר חלומו של כל אופנוען ישראלי. - לבנון - סוריה - טורקיה - אירופה.

קיבינימאט!!!! אנחנו ככה קרובים.

מחירו של R1 בלבנון הוא $12,000 ושל הונדה RR זה קצת יותר מ$10,500.

אין דילר של קוואסאקי בלבנון. ומי שרוצה סוזוקי צריך לחכות 3 חודשים למשלוח מיוחד.

אין צדק. צעד וחצי צפונה ומחירי האופנועים צונחים לחצי.

דיברתי איתו על מפגש אפשרי של אופנוענים בגבול. (כמובן באישור נסראללה וצה"ל(ה))

רציתי להגיד לו שאני מכיר את הכבישים....סליחה....צירים..של דרום לבנון מצויין ואת הנופים אני מזהה רק דרך פריסקופ של נגמ"ש אבל התביישתי. ושהוא אמר שהכבישים לא באיכות הכי טובה אז רציתי להצטער ולהגיד לו שזה בטח בגלל הטנקים.:-)

אלה היו שישים שניות על האופנוענות הלבנונית.

מישהו בא להשחיז בסלוקי? לקפה בפאב דלעת?

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

שלא ישכנע אותך לבוא לבקר אותו בלבנון, ועוד 3 שנים נצטרך להחזיר את כרובי והנשיא עבורך בעיסקת חילופי שבויים.:|

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

גם כביש החוף שלהם "לא משהו"...

בפעם האחרונה שראיתי אותו (בלי משקפת!) הוא היה מחורר בפגזי 76 מ"מ כשמכוניות ואנשים חצו אותו מולנו בזיגזג פראי..:-D

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
שלא ישכנע אותך לבוא לבקר אותו בלבנון, ועוד 3 שנים נצטרך להחזיר את כרובי והנשיא עבורך בעיסקת חילופי שבויים.:|

אני מרוקאי, אחי

אין להם ממש מה להוציא ממני. :lol:

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
גם כביש החוף שלהם "לא משהו"...

בפעם האחרונה שראיתי אותו (בלי משקפת!) הוא היה מחורר בפגזי 76 מ"מ כשמכוניות ואנשים חצו אותו מולנו בזיגזג פראי..:-D

נראה אותך מספר את זה לנאסראללה שנחזיר אותך בעיסקת חילופי שבויים.

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

חבל שאין שלום, יש הרבה משותף ביננו לבין המדינות השכנות, אבל זה כבר פוליטיקה, וזה פורום אופנועים.

:-)

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

איזה שטויות?

מי אמר שאין שלום? זה פשוט יותר כמו שלום ולא להתראות.:wink:

פורסם

:king::roflmao:

אחרי שתחליף אותו בנשיא חירב(נ)ת כל סיכוי ל"מזרח תיכון חדש...."

פאקינג לא יאמן....מישהו יודע עם R1 נכנס בנגמ"ש?

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

למה בא לך לייבא אחד?

אני קולט אותך מנסה להכניס אחד בתוך סוריה לנגמ"ש כשאיזה קבוצה של 200 איש עם קלצ'ניקובים מתים לעשות בך לינץ' :lol: .

"תעצרו את היהודי הזה הוא גונב לי את האופנוע!"

אם יהיה שלום זה יהיה נהדר, לא הייתי מתנגד לעשות את הטיול של לבנון סוריה טורקיה אירופה עם עוד כמה עשרות חובבי אופנועים\ג'יפים.

ממש חוויה לכל החיים!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חבר נוסע לשם בחודש הבא להתחתן, אתה צריך משהו ?

בתיכנון חתונה בבירות, ונסיעה לסקי בהרים הצפוניים, מישהו רוצה הזמנה ?

פורסם

:lol: :lol: :lol:

ידידי...אפילו תמורת פאיג'ו C סירבו למסור אותי לחיקו החמים של נסראללה...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
חבל שאין שלום, יש הרבה משותף ביננו לבין המדינות השכנות, אבל זה כבר פוליטיקה, וזה פורום אופנועים.

:-)

בקרוב, בקרוב.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
חבר נוסע לשם בחודש הבא להתחתן, אתה צריך משהו ?

בתיכנון חתונה בבירות, ונסיעה לסקי בהרים הצפוניים, מישהו רוצה הזמנה ?

שווה לו - אתרי סקי מדהימים. בעיקר בצפון.

גם ג'וניה נחמדה. למרות שכל המכוניות גנובות.

ותמיד אפשר לקחת קצת "פרחים מיובשים" למזכרת שתממן את הטיול :lol:

Moto Ergo Sum

• תוכן חדש...