Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חובב גדול של קיץ,לפחות לא זה של תל אביב,יזדהו איתי תושבי החוף אבל לא רק.

אני שונא לנהוג בקיץ,הרכב פחות סוחב בגלל האויר החם והמזגן הכניסה לרכב לוהט שעמד שעתיים בשמש ולא משנה שהמזגן נותן בראש על 16 מעלות ומקסימום פן,עדיין הגב ותחת מזיעים,צריכת הדלק עולה וכל זה עם הנהגים הישראלים,צריך להיות ממש בודהה כדי לא לצאת מן הכלים.

רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות יצרתיים להקלה על התופעה,

מלבד כמובן כיבוש דנמרק,או יציאה בשעות ממש מוקדמות של בוקר\מאוחר בלילה.

Porsche 944 turbo

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברגעים כאלו, תזכיר לעצמך שהאלטרנטיבה היא או לדווש/לדווש חשמלית/להכנס לאוטובוס ביחד עם עוד ריחניים כאלו ואחרים, עם מזגן שבקושי מתפקד ותתעשת.

פורסם

עם המזגנים המקפיאים שיש היום זה ממש לא נורא.

רק תחשוב שהיית צריך לנסוע עם חלונות פתוחים.

פורסם (נערך)

עשה כמוני. צא מהבית לפני 6 בבוקר. הכבישים ריקים, מזג האויר נוח (בדרך כלל), ואפשר להנות מזריחה מדהימה. אני מנצל את השעה המוקדמת לביקור בחדר הכושר לפני העבודה.

עריכה: בהתייחס לדברי stio בפוסט הבא - אני לא טורח לכסות את הרכב, אבל נוהג להציב מגן שמש בחלון הקדמי, ומתחיל את הנסיעה עם מפוח מכסימלי וחלון פתוח - בלי מזגן. בדרך כלל בחזרה מהעבודה (שעות אחה"צ הלא מאוחרות) אני אפילו לא נזקק למזגן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסה להיכנס לרכב כשהרכב עומד בצל בצהרי אוגוסט בשעה 12- הכל קריר, מוצל, נעים. אני מפעיל את האוורור בלבד בלי המדחס. הטמפ' החיצונית לפי הרכב עומדת על 29 מעלות, לעומת 50 מעלות אם הרכב עמד בשמש.

מכניסים את המזגן לעבודה בהדרגה, הרכב לא מספיק להתחמם ונגמר הסיפור.

כשהרכב עומד לזמן ממושך אני מכסה אותו, אבל משמעותית עדיף לחנות מתחת לעץ או במקורה מאשר כיסוי, החום עדיין נשאר ברכב.

פורסם

יש פתרונות.

קודם כל השחרה מוחלטת של כל החלונות. השחרה לייט מקדימה, השחרה 100% מאחורה כולל חלון אחורי.

את השמשה הקדמית מכסים בכיסוי שקונים באוטו דיפו.

זה מבטיח לך שהרכב לא יתחמם באקסטרים - ככה המזגן יוכל לתת בראש מאוד מהר.

פורסם

פתח דלתות לדקה-2 רוב החום יוצא מהאוטו, כנס לאוטו , תניע , שים קירור על רמה 2 לפחות, סגור דלתות, והרכב מתקרר במהירות.... לא רואה פה בעיה.

זה עדיף בהרבה על אוטובוס\תחבורה ציבורית כלשהי.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

אציין לטובה את היונדאי שמקררת את הרכב במהירות, אציין לרעה את הסובארו שלצערי המדחס שלה שווק חיים ועד שיוחלף כל מי שינהג איתה בקיץ יצטרך להשתמש באוורור (חם בדר"כ) ולפתוח חלון ובנוסף.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

הסוד לקירור מהיר של הרכב? שים את המזגן על סירקולציה פנימית, קור מלא, פתח את כל החלונות, וצא מהאוטו! תחזור אחרי חצי דקה.

פתרון 2: פתח דלת נוסע, פתח דלת נהג. תתחיל לפתוח ולסגור את דלת הנהג. כל האוויר החם של האוטו יעוף מהדלת של הנוסע. :lol:

פורסם

הפתרון המונע הוא לשים סוכך שמש על השמשה הקדמית או לכסות את הרכב לגמרי כדי שהוא יתחמם פחות, מנסיון יש הבדל גדול.

אני מניח שכל אחד יציין את הדרך שלו למזער נזקים בכניסה לרכב.

אני פותח את החלונות מרחוק עם השלט, צריך לתת לאוויר החם שכלוא ברכב לצאת. נותן למנוע כמה דקות להתחמם ואז מדליק מזגן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם כבר מדברים על מזגן, מה הדרך היעילה ביותר לקרר רכב שעמד בשמש? לפתוח חלונות ומזגן בו זמנית? אוויר מן החוץ או הפנים? עוצמה מלאה?

:idea:

• תוכן חדש...