Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני לא חובב גדול של קיץ,לפחות לא זה של תל אביב,יזדהו איתי תושבי החוף אבל לא רק.

עם קטנוע/אופנוע בנפח מנוע קטן וקליל לשליטה, החוויה הנוראית של הקיץ לפחות נגמרת מהר יותר.

אם יצאתי מחדר ממוזג והגוף והקסדה והמעיל קרירית מהמיזוג, עד שאני מגיע למחוז חפצי אני לא מרגיש את החוויה הנוראית כלל.

האמת, אני אפילו נהנה מזה אז אולי אני משוחד.

אבל כיוון שרמזת שריכוז תנועתך הוא בסנטרום של הבלאגן, הייתי ממליץ לנסות אופניים חשמליים (פדלקס).

בתור רוכב אופנוע, תרשה לי... אתה מפונק!

למה?

סדר הפעולה שלי:

שם מעיל עור (כדי להיות ממוגן כמה שאפשר), כפפות עור (כנ"ל), קסדה מלאה (כנ"ל!!!).

חובה מכנס ארוך, שבמידה וחס וחלילה התרסקות שלפחות בנגיעה הראשונה באספלט לא תהיה עם עור חשוף.

מגף עבודה עבה וממוגן עם גרביים ארוכות.

מגיע לאופנוע שלעיתים עומד בשמש והוא עצמו לוהט, עולה עליו ומתחיל לרכב שכל אותו זמן - לי אין את המזגן שיש לך, יש לי רוח רותחת בפנים וכלי רותח בין הרגליים (שהמנוע בדיוק איפה שהוובוס מצביע על 100 מעלות חום).

כולי לבוש מכף רגל ועד ראש, החריצון הקטן שנכנס דרכו עבור זה בין הקסדה למעיל יש חלקיק של צוואר שמקבל טיפוח של רוח לוהטת.

התחת מלא בזיעה? הגב? כולי! אין חלק בגוף שלא נאבק לנשום ומזיעה את נשמתו, הזיעה שנאגרת על הפנים בתוך הקסדה בקלות יכולה למלא את החסר בכנרת תוך כמה עונות.

אז... בוא נכנס לפרופורציות?

חבר אתה מגזים, היום יום לא צריך להיות כזה בלתי נסבל, יש כלים דו-גלגליים שעושים חיים מאוד נוחים לעומת הסבל של ה-100% במקום של הוובוס שלך, אפילו אם לא קטנוע, אבל אופנועים קלים, הרבה יותר כייפיים לחיים נוחים וארוכים ומלאי חדווה מרכיבה על שניים לעומת השופוני והמאמץ וההקרבה שדורש אופנוע כבד כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי Giladben.zaken

אופנוען

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא צריך להשחיר את החלונות, יש ציפוי או מדבקה מגינים UV ללא השחרה או השחמה - זה כבר מונע בצורה מהותית את קרינת הUV של השמש בקיץ וההבדל הוא עצום.

הדבר השני זה להתקין REMOTE START - אתה מתניע את הרכב כמה דקות לפני שאתה יוצא אליו - הוא עומד נעול וגם לא ניתן לשלב לD במשך 15 דקות עם מנוע מונע (רק תדאג שהמזגן יהיה מכוון להדלק עם הרכב) - נכנס לרכב, מכניס מפתח ונוסע לשלום תוך כדי זה שהשמשות שלך מוגנות UV.

רוצה להמנע מהעצבים של הנהגים מסביבך? שים מערכת סטריאו טובה ותרגע.

ברכב משובח כמו שלך התוספות האלה עדיין יהוו שדרוג משמעותי באיכות החיים.

אז מאיפה משיגים\עושים מדבקה שקופה ?!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני עם שנתיים וכמה חודשים עם וילון אחורי שעלה לי בזמנו 100 שקלים. הוילון נורא תורם ליופי של הרכב ועושה קצת צל מאחורה. לגבי הדיון שלכם על פגיעה בשדה הראייה, אז קודם כל, באור יום מבחינתי אין וילון, כי רואים מצויין. כשיש אדים, אתה מנגב את החלון. כשיש חושך מוחלט, האור רוורס נותן קצת אור. לא רואים מושלם בלילה אבל גם לא "סכנה", אל תכחו שיש וילון מחורר יותר ופחות, זה משתנה. בסך הכל זו אחלה אופציה.

מה שכן, עם וילון צריך להקפיד יותר לנקות את השמשה האחורית.

• תוכן חדש...