Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא עובד בKSP ואין לי שום קשר אליהם,

אבל חוץ מפעם אחת - תמיד היו איתי בסדר באחריות.

גם כשהגעתי עם מוצרים שהאחריות עומדת לפוג עליהם בקרוב הם לא פעם ולא פעמיים סיפקו מוצר חדש או מוצר משומש מתקדם יותר.

פעם אחת אפילו עשו מחווה של שירות טוב וזיכו אותי על כרטיס מסך שהאחריות שלה פגה יום לפני שהגעתי לחנות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוגב - דרקוניים כי כשאתה קונה משהו אתה לא יכול לראות או לבדוק אותו לפני שאתה חותם על מגילה - שאני בטוח שאם מעבור עליה אז תראה שחלק מהסעיפים מאוד מפלים.

דרקוניים - כי אין גמישות או לקראת הלקוח כמו שהיה כאן.

אגב, גם מוצר שנפתח ניתן להחזיר על פי החוק.

פורסם
צעקות על נציגי שירות הלקוחות או על המוכרים בחנות לא עזרו.

איך אהבתי אנשים כאלה.. ברגע שהטונים עלו הייתי עושה פרצוף כזה grumpy-cat-says-no.jpg ולך חפש אותי בסיבוב.

כאילו אומרים הכי פשוט, בעברית צחה, תעשה א-ב-ג תקבל מכשיר חדש.

לא, הרבה יותר קל לצטט חוקים ותקנות, לאיים, לצעוק, יאדה יאדה, ובסוף להגיע לאותה התוצאה בדיוק שהיית מגיע אליה ללא הדרמה.

תן להם אישור DOA של סרבפרו כמו שביקשו ותקבל חדש\זיכוי, מה מסובך?

אגב, גם מוצר שנפתח ניתן להחזיר על פי החוק.

מוצר חשמלי שחובר לשקע חשמלי אתה יכול להחזיר רק לבורא עולם.

בחסות החוק, אגב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא צעקתי עד שהתחלתי לקבל תשובות סותרות מאסוס, סרבפרו וKSP.

לפי דעתך, החנות הייתה צריכה להחליף את המוצר או שיש סיכוי שאני אקבל את האישור DOA מסרבפרו כמו שהם אמרו בפעם הראשונה?

פורסם

אם סרבפרו יגידו שזה נזק של DOA ולא ימצאו שם סימנים של מברג או משהו שאתה גרמת, אין שום סיבה שלא תקבל חדש/זיכוי.

אם התקיעה באשמתך הם (סרבפרו) פשוט יתקנו ויחזירו לך את המכשיר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שאני ביצעתי רכישה מ-ksp באילת (וכל חנות אחרת) הנציג שירות היה נותן לי להדליק גם את המכשיר כדי לראות שהכל טוב.

לפי התיאור שלך לא בוצעה הדלקה וחבל שכך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני חייב להגיד- זו טעות לחתום על "טופס תקינות" בלי לבדוק את תקינות המכשיר.

רוצים להחתים על טופס? ב 3 דקות בדיקה שיש לך בחנות, לא חותמים על שום דבר למעט טופס "אין שריטות על המכשיר". דורשים שאני אצהיר שהמכשיר תקין בלי שניתן לי זמן סביר לאשר את זה? לא תודה, קונה במקום אחר.

פורסם

כתבתי פעם,פעמיים,שלוש...ואכתוב שוב, כי הם כ"כ טובים במה שהם עושים: " אמון הציבור" .

פורסם

זה לא היה אפילו אחד מהגורמים לקריסת הרשת, וצורת ההשוואה הזו לא נכונה. זה כמו לטעון שבגלל שלאופיס דיפו היה שלט אדום, גורלן של כל הרשתות

עם שלט אדום יהיה דומה.

פורסם

יש הרבה חברות ורשתות שיש להן שירות מצויין והם דואגים ללקוח ומיד מחליפים מוצר פגום בחדש אפילו אם עבר 14 יום.

למשל מניסיון: הום סנטר, HP וסלקום.

פורסם
אופיס דיפו, נהגה לקחת אחריות עד 14 יום וראיתם מה קרה להם...

לא נעים, אבל זה קורה, לצערי.

עבדתי באופיס דיפו שנתיים, ובחיים הם לא החליפו מוצר שנפתח בזמן ה-14 יום, מלבד מוצרי הבית שלהם(מוצרי מדבקה סיניים).

פורסם

רשתות עם שירות טוב - גורמות לאנשים לרצות לחזור ובטח ובטח ששירות טוב לא גרם להם לפשוט רגל.

ב-KSP, שאני קונה מהם המון אגב, יש תחושה של שלם ושכח - אל תבוא בטענות ואל תחפש אותנו.

בקשר לעניין של צעקות ואיומים על נותני שירות, לצערנו זה עובד בארץ ועובד טוב מאוד. אני לא מהצועקים בדרך כלל, אלא אם כן גורמים לי לאבד את העשתונות. אבל שלא יספרו לנו סיפורים שזה לא עוזר ויש לי אינספור מקרים שמוכיחים את זה.

פורסם

מה זה נותן לצעוק ולהתעצבן ולכעוס על נציג המכירות כי

בשניה הראשונה שהנציג יקבל סיבוב עליך,הניידת תוזמן לחנות ותטיס את הצרה מהחנות.

גם איומים לא עוזרים על הנציג או החנות בתביעה או באינספור הפתעות מהשרוול.

ותאכלס היחס שאנחנו מקבלים בחנויות, נובע מהסיבה שהמון ישראלים נוכלים מנסים על חנויות שיטת מצליח

וברגע שקולטים שיש שקר מפי הלקוח מיחסים את השקר לכלל הלקוחות, אפילו האמינים ביותר.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

לצערי בישראל, לצעוק עוזר.

ראיתי את זה יותר מפעם אחת כשעבדתי בשירות לקוחות.

לקוחות קנו מוצר, והוא התברר כתקול,באו ודיברו בצורה סבירה שלחו אותם לדבר עם נותן האחריות(בדומה לפותח השרשור). ולקוחות אחרים שבאו, עשו רעש, צעקו, בהרבה פעמים קיבלו את מה שרצו.

• תוכן חדש...