Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בדיוק לפני שבוע אני קניתי בחנות KSP בחיפה טאבלט מתוצר אסוס מדגם H100T.

בחנות המוכר פתח את האריזה, הראה לי שאין שריטות והחתים אותי על טופס שהמוצר תקין.

אחרי שחזרתי הביתה, ניסיתי להדליק אותו אבל לחיצה על כפתור ההדלקה לא הדליקה את המכשיר, רק אחרי לחיצה ארוכה של יותר מ10 שניות הוא נדלק.

אני השתמשתי בטאבלט בערך 3 שעות, אחרי זה כיביתי אותו, אבל כאשר רציתי להדליק עוד פעם, כפתור ההפעלה נתקע בתוך הגוף של המכשיר.

הכפתור נתקע חזק ואי אפשר להוציא אותו.

ביום ראשון התקשרתי לשירות של KSP וביקשתי שיחליפו לי אותו לחדש כי לא עבר 14 יום, אבל הם אמרו לי שבגלל שהמוצר משומש אני כבר לקוח של אסוס וKSP יחליפו לי אותו רק אחרי שיקבלו אישור DOA מאסוס, כלומר אני צריך לשלוח אותו למעבדה ולחכות לאישור.

צעקות על נציגי שירות הלקוחות או על המוכרים בחנות לא עזרו.

יום למחרת התקשרתי לאסוס והם אמרו שאם היבואן מאשר הם מחליפים, אבל רק אחרי בדיקה במעבדה של SERVPRO, וזה מה שקורה בד"כ למוצרים חדשים שהגיעו פגומים.

ביום חמישי אני התקשרתי לשירות לקוחות של אסוס כדי לברר מה קורה עם המוצר, אבל למרבה ההפתעה נציג שירות של אסוס אמר לי שהם אף פעם לא מחליפים לחדש והייתי צריך להחליף בחנות כי לא עבר 14 יום.

מה לעשות? מי צודק אסוס או KSP?

תודה מראש.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה, נראה שעוזרים לך. אין שום חובה חוקית להחליף מוצר תקול לחדש, זה שעושים את זה הרבה פעמים כדי לקצר תהליכים זה סבבה, אבל כל חברה והנהלים שלה ואם הם מחליטים שהם רוצים לתקן את המוצר שלך, אין בזה שום פסול.

פורסם

במדיניות הישראלית, הקובעת שכול לקוח הוא קודם כול שקרן פוטנציאלי, אז כן, הצדק עם KSP.

מרגע שפתחת את המכשיר, גם אם זה דקה אחרי, והוא לא עובד, שולחים אותו לאיזה מעבדת שקר כלשהו ולא מחזירים לך את הכסף(מעבר לזה, זה רק "רצון טוב" של בעל העסק)

פורסם
עד 14 יום הכל נעשה מול החנות ועם זה השרות אז פשוט תבטל את הרכישה ותרכוש במקום עם שרות טוב יותר .

איך אני אבטל את הרכישה?

KSP טוענים שמותר להחזיר תוך 14 יום רק מוצרים שלא נעשה בהם שימוש בכלל.

פורסם

למה להגיעה לצעקות, יש חנויות שהן יעשו דווקא ללקוח שצועק שימשיך ליצעוק עד מחר ולא ישרתו אותו, תעשה בנועם.

אכן אין להם שום חובה להחליף לחדש, מה הם אמרו לך? שאתה צריך לישבור את הראש ולישלוח למעבדות בעצמך או שהם ישלחו למעבדה ואחרי תשובת המעבדה הם יתקנו/יחליפו לך?

בשביל זה יש אחריות, ואם המוצר דפוק לגמרי אכן רוב הסיכויים שKSP יזדכו על הטאבלט התקול של מול היבואן ול יתנו חדש מהמחסן.

תנצל קודם את האחריות ותיראה מה תקבל בסוף- אם תקבל מוצר שרוט/הרוס שלא תואם למוצר שהרגע קנית אז תתחיל כבר באיומים ופנייה לגורמים המתאימים בפורומים/תיקשורת/הגנת הצרכן וכו'.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
פשוט תבטל את הרכישה ותרכוש במקום עם שרות טוב יותר .

מה זה תבטל את העיסקה?

הוא חתם שהמכשיר תקין (בעיה שלו שהוא חותם על דברים שהוא לא בודק) ולכן בהכרח, מבחינתם ומבחינת החוק היבש, הוא שבר את הכפתור.

אין בית משפט בעולם שלא ירשיע אותו ואין חברת אשראי בעולם שתסכים לבטל כזו עיסקה (במיוחד שהוא קיבל את התמורה לתשלום).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה זה תבטל את העיסקה?

הוא חתם שהמכשיר תקין (בעיה שלו שהוא חותם על דברים שהוא לא בודק) ולכן בהכרח, מבחינתם ומבחינת החוק היבש, הוא שבר את הכפתור.

אין בית משפט בעולם שלא ירשיע אותו ואין חברת אשראי בעולם שתסכים לבטל כזו עיסקה (במיוחד שהוא קיבל את התמורה לתשלום).

אתה הייתה לוחץ על כול כפתור 5 פעמיים כדי לבדוק? או אולי הייתה מחכה שלוש שעות בחנות ואז בודק עוד פעם?

יש תקלות שלא מופיעות מיד אלה אחרי שימוש קצר ובדיוק בשביל זה קיים החוק של 14 יום, זה היה ההסבר של הנציג של אסוס שאיתו דיברתי ביום חמישי.

פורסם

ברמן,המכשיר נשלח למעבדה כבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרה לי איתם בעבר עם עכבר bluetooth של מיקרוסופט.

חלק פלסטיק כלשהו שהקליפס שתופס אותו לגוף העכבר היה פגום. אחרי יומיים של שימוש שמתי לב לזה.

הם אמרו שהם ישלחו למעבדה ואם הם ימצאו שאכן יש פגם בייצור ולא כתוצאה משימוש לקוי הם יחליפו לי במידה ולא ניתן לתקן.

בסופו של דבר קיבלתי עכבר חדש.

תתן להם את זה שישלחו למעבדה ורוב הסיכויים שיחליפו לך בחדש או שיתקנו אם זה אפשרי כי כפי שאתה טוען הכפתור היה פגום מהיום הראשון.

פורסם

כנראה שאתם לא מבינים את חוק ה 14 ימים.

החוק אומר שמוצר שלא נעשה בוא שימוש,או הוצא מאריזתו המקורית, יש ללקוח אפשרות החזרה החלפה תוך 14 ימים מיום הקניה.

אם פתחת את המוצר מול המוכר, ועכשיו הוא תקול אפילו עם זה חצי שעה אחריי הקניה, יש מעבדת תיקונים לזה.

החנות יכולה לעזור בהחלפה של המוצר מול היבואן...מעבר לזה הם לא חייבים לך כלום.

ובמיוחד במכשירי טאבלא וסלולארי.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

זאת בעיה רצינית עם KSP.

השירות לקוחות שלהם ומדיניות ההחזרות וההחלפות דרקוניים.

כנראה שזאת הדרך להציע מגוון רב וזמין במחירים טובים

פורסם

זאת בעיה רצינית עם KSP.

השירות לקוחות שלהם ומדיניות ההחזרות וההחלפות דרקוניים.

כנראה שזאת הדרך להציע מגוון רב וזמין במחירים טובים

פורסם

למה דרקוניים?!

כי הם עובדים על פי בקשת החוק.

למה אם אתה רוכש מכשיר סלולארי או טאבלט בבאג או אחת מרשתות הסלולר מישהו יחליף לך.

שלא תחשבו שאני עובד ב KSP או משהו,פשוט לפעמים הלקוחות חושבים שאם הם קונים טאבלט או מנורה הם קנו את החנות.

יש חוקים ונצמדים אליהם, לפעמים ניתן לכופף אותם ולפעמים לא.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

"צעקות על נציגי השירות והמוכרים בחנות לא עזרו".

באמת?

חשבתי שאם תוציא את הגרון ותזלזל באנשים שמקבלים שכר מינימום לשעה וסהכ מקיימים הוראות "מלמעלה" זה ייגרום להם דווקא לרצות לעזור לך ולעשות אקסטרא בשבילך.

• תוכן חדש...