Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן גולף סטיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הוצע לי במסגרת תכנון חופשת קיץ. האם מישהו מכיר את הדגם ויכול להמליץ עליו (או לפסול אותו) ל-4 מבוגרים, על מטענם?

האם עדיף להשקיע עוד 10% לפוקוס סטיישן, או אפילו יותר למונדיאו או פאסאט סטיישן?

במקרה זה התוכנית כנראה תכלול נסיעה כמעט מדי יום עם המזוודות (נדידה ממלון למלון), כך שתא מטען מספיק גדול חשוב במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גולף סטיישן יותר מרווח מפוקוס סטיישן לכן אני לא רואה טעם להוסיף לפוקוס סטיישן.

לדעתי בהחלט אפשר להסתדר עם הגולף אבל בפסאט או מונדיאו תרגישו טוב יותר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

במונדיאו נסעתי עם חמישה - הפעם אנחנו ארבעה. מצד שני יותר גדולים (גם פיזית). הבעיה המרכזית היא המקום למזוודות.

כמובן ששיקולי המחיר משמעותיים - הפאסאט עולה כפליים (!) מהגולף. הפוקוס טיפה יותר יקר מהגולף, אבל אם אתה אומר שהגול, עדיף כנראה שהוא זה שיוזמן. בתקווה שלא תהיה בעיה של "רכב שוה ערך" שלא יספיק למשפחה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההמלצה שלי היא תמיד למיניוואן קטן כמו אופל זאפירה (שנפוץ באירופה בגרסת דיזל ידנית) ככה 4 נוסעים בנוחות ויש מספיק מקום למזוודות.

אם התכנון לנסיעות ארוכות משתלם להוסיף זה בהחלט משנה את החוויה.

במקרה שלי, קבלנו הצעה ברומניה לסקודה אוקטביה ב 43 EUR ליום ואופל זאפירה ב 55 EUR.

כמובן ששדרגנו, אך בסוף לא הייתה זמינה במלאי וקבלנו מרצדס ויטו :)

נסענו 900 ק"מ ברציפות (רומניה לאוקריינה דרך מולדובה) למעט הפסקות קפה ובזכות השדרוג לא יצאנו סחוטים...

זו הייתה חתיכת חוויה!

פורסם

הבעיה היא שאני לא נוסע לגרמניה. כלומר - אני נוסע למקום לא פחות מעניין (פרטים יבואו), אבל מבחינה מוטורית לא בדיוק השיא. בהצעה הראשונית שאני רואה כעת דרך אתר שנקרא cartrawler הפוקוס והגולף (בגרסאות סטיישן) עולות כ-300 ש"ח ליום. הזאפירה או פורד גלאקסי יעלו סביב 450-460 ש"ח לים. המונדיאו בסביבות 370-400. על זה צריך להוסיף לפחות 10 אירו ליום (עוד 50 ש"ח, בדקתי רק לגבי הגולף ורק בחברה אחת) לצמצום השתתפות עצמית (הבסיסית היא לא פחות מ-1500 אירו, הצמצום הוא ל-200). בגרמניה המחיר כולל ביטול השתתפות עצמית שלם), ועוד כמה אירו לנהג נוסף (בגרמניה כלול במחיר).

פורסם

ניסית לחפש דרך אתרי אינטרנט בשפה המקומית? בדרך כלל אפשר להוזיל את המחירים משמעותית.

נכון שברומניה הרכבים יחסית זולים בגלל הקירבה לגרמניה והעדר מיסוי/מיסוי זעיר אך עדיין, ההצעות הראשונות שקבלתי היו באזור 80 EUR ליום למיניוואן. שיניתי את הגוגל שלי לסיומת רומניה ( WWW.google.ro ) בעזרת טרנסלייט של גוגל חיפשתי השכרת רכב ושאילתת החיפוש נכתבה ברומנית, והנה... זה הצליח :)

סוכן תיירות ישראלי הממוקם ברומניה התחייב לי שהוא נותן את המחיר הזול ביותר ואם אמצא יותר זול ממנו אז מדובר ברכבים עם תחזוקה לקויה. בסופו של דבר קיבלנו רכב נקי ונוצץ, ממודל של אותה שנה, שמור ומתוחזק ברמה משביעת רצון ובמחיר נמוך.

פורסם

[

בוא תספר לנו לאן אתה נוסע. אני לאחרונה מצאתי סוכנות שמשכירה רכבים בספרד במחיר לא פחות ממדהים. 25 יורו ליום לרכב c אוטומטי

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

עם קצת פרטים ניתן היה לעזור יותר, אבל אני תמיד שוכר בחברה גדולה ומוכרת, לא את הדגמים הקטנים ביותר אלא לפחות אופל אסטרה. כשמגיעים לשדה אני בודק מה הרכב שנותנים לי ומנסה לבדוק כמה יעלה שדרוג לרמה הבאה- בד״כ הכי חשוב לי זה דיזל וגדול. המחיר תמיד היה זול יותר ממה שבקשו בארץ. בגרמניה זה עובד טוב.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

היעד הוא פינלנד, והרכב ידרש כנראה לנסיעה לאזור ארץ האגמים, שלפי הבנתי הכבישים בו הם בעלי אופי כפרי, לא ברור לי מבחינת השיפועים (כאמור, היעד נבחר רק אמש והמחקר רק בתחילתו).

באתר לא מצויינים פרטי הרכב למעט התאמה ל-5 נוסעים ו-5 מזוודות (האם הם אופטימיים מדי?), תיבה ידנית ומיזוג אויר. בימים הקרובים אמשיך לחפור באתרי חברות ההשכרה.

קוקה - אני יודע שהמחירים בספרד נוחים מאד. לפני כ-3 שנים שכרתי גולף (רגילה, היינו שלושה) לשבוע תמורת פחות מ-200 אירו, כאשר כרבע מהמחיר היה עמלת שדה תעופה, כלומר המחיר נטו היה קצת למעלה מ-20 אירו ליום, כולל הכל. כקוריוז - הצצתי אז בדגמים האוטומטיים - המחיר היה כפול מהידניים המקבילים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

פעם אחרונה ב2009 שכרתי פאסאט דיזל ידנית, הביאו לי אותה עם 1500 קמ.

ממליץ לך עליה!

היינו 3 אנשים ארוכים, נסענו 2000 קמ בערך והיה תענוג.

לא ראיתי את הגולף, לדעתי הפאסאט תתאים לך בול.

פורסם

כפי שכתבתי - ב-2009 שכרתי מונדיאו סטיישן (מקבילה לפאסאט מבחינת חברת ההשכרה) והיא היתה מצויינת לחמישה. העניין הוא שהפעם אנחנו רק רבעה, ומדובר במדינה שבה עלות שכירת הפאסאט או המונדיאו כפולה בהשוואה לגולף סטיישן.

פורסם

הגולף סטיישן תהיה שמושית לעניין המזוודות, תצורת הסטיישן ברכבי VAG מעניקה תא מטען מכובד מאוד, בטח ביחס למתחרותיה, כך שאני לא רועה בעיה לעניין המזוודות.

לגבי נפח מנוע, לדעתי כדאי לוודא שאתה מקבל את גרסת הדיזל ידנית 1.6 TDI , גם תהנו ממנוע בשרני ו'סוחב' היטב, וגם צריכת הדלק תהיה טובה.

• תוכן חדש...