Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוכנות רכב, לדוג' סוזוקי.

אני רוצה לעשות טרייד אין על הרכב הישן בחדש, מה הפרוצדורה? (מבחינת כל התהליך, האם הם מקבלים כל רכב? שולחים אותי לבדיקה במוסך כלשהו? וכו'..)

כמה % בערך הם מורידים מערך הרכב הישן ממחיר מחירון ?

האם אפשר לקבל הצעה טובה יותר מסניף אחר או שזה תקף לכל הסניפים של אותה סוכנות?

 

מישהו התנסה ויכול לשתף, אשמח לשמוע

פורסם

טרייד אין הולך ככה:

 

1. מחירון רשמי של הרכב שאתה קונה - בלי לזוז שקל ובלי להתמקח.

2. סכום נמוך בהרבה מתחת למחירון לרכב שאתה מביא, לא משנה מה הרכב.

3. בדיקה מטעמם שתמצא ליקויים ותוריד את מחיר הרכב שלך עוד קצת (לא חובה אבל יכול לקרות).

4. העברת בעלות.

 

קח בחשבון שהיבואן מרוויח פעמיים - פעם אחת על הרכב שלך שנרכש במחיר זנות, ופעם שנייה בזכות זה שלא התמקחת על מחיר הרכב עצמו.

 

לדוגמא - את הסוזוקי סוויפט הישנה מכרת ב-40 אלף במקום 48 אלף ש"ח, ואת הסוזוקי סוויפט החדשה קנית ב-90 אלף ש"ח במקום 85 אלף ש"ח.

 

בפועל יוצא שמכרת את הסוזוקי סוויפט הישנה ב-35 אלף ש"ח במקום ב-48 אלף ש"ח, כי גם הפסדת את ההנחה על הרכב החדש.

 

משתלם? תלוי מי אתה ומה אתה.

פורסם

אני חושב שהדוקטור נתן כאן דוגמא קצת קיצונית.

 

כל מה שהעלה קורה לעיתים ואולי אף לרוב. אבל לא בהכרח שהכל קורה תמיד. תלוי ביכולת המיקוח שלך, בשיקולים של מלאי אצל היבואן וכו.

 

ברור שבאופן כללי טרייד אין אצל הסוכנות מהווה מהלך של נוחות שיש לו עלות כלכלית. העלות משתנה ושווה לבדוק כל מקרה לגופו. אבל בהחלט צא מנקודת הנחה שכלכלית יותר משתלם למכור לבד. מצד שני הקלות של הטרייד אין גם שווה כסף למי שעסוק במיוחד, כי מכירת רכב יד 2 דורשת זמן.

 

לגבי הצעה מסניף אחר. אני ביצעתי בירורים בעניין רכישת הונדה. וברגע שהתנהלתי מול סוכנות אחת הסוכנויות האחרות ראו את ההצעה שניתנה לי במחשב ואמרו שלא יכולים להציע הצעות במקביל. כנראה מתוקף מדיניות של החברה. זה אגב היה נכון גם לגבי סוכנות משנה.

 

לא יודע אם זה המצב אצל כל החברות. ברור שניתן לנסות לעקוף את העניין לדוגמא ע"י מתן ת"ז אחרת (של בן זוג לדוגמא).

פורסם

הדוגמא שלי היא הדוגמא שמתרחשת בד"כ.

 

איפה העסקאות האלה מתחילות להיות יותר לטובת הלקוח? כאשר למשל יש מלאי שעומד מספר חודשים רב ועומד להיות רשום על שם היבואן.

 

אז הוא יכול לצאת במבצע שאומר - קנה ממני במחיר מלא, קבל מחיר מחירון על הרכב - כאשר בעצם ההפסד של הלקוח כאן הוא רק ההנחה שלא קיבל על הרכב החדש.

 

זה כבר עניין יותר משתלם מהטרייד אין הרגיל.

 

בכל מקרה תמיד תמיד תמיד עדיף לפרסם מודעה, ולמכור לקונה הרציני הראשון שמגיע - כי ניתן להתמקח בקלות רבה יותר על הרכב הבא שלך כאשר אתה מגיע משוחרר עם מזומן ולא עם רכב.

×
×
  • תוכן חדש...