Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני יודע שזה קצת מוקדם, אבל אני כבר חצי שנה בלי האופנוע ומדגדג לי - אז הוחלט שבקיץ אקנה רכב, אני לא צריך רכב - אבל ממש רוצה! והנסועה תהיה מועטה - הלוך חזור רחובות חיפה פעם בשבוע(פעם הלוך, פעם חזור) ועוד קצת נסיעות בחיפה (אולי 20 ק"מ בשבוע, וגם זה בקושי).

מצד שני - סטודנט שלא באמת עובד, אז חשוב לי משהו שלא ישתה לי את החסכונות.

לקראת רכישה כנראה אפתח עוד שרשור שבו אבקש ממכם טיפים למה לשים לב, אבל כרגע - אני מנסה להבין אם יש מתחרים במחיר הזה.

היאריס - חלשה מדי, ה206GTI, גם אין למצוא כמעט וגם זה מרגיש לי דומה, אבל פחות כח.

אימפרזות וכו' - אחזקה יקרה מדי.

איביזה זה לא הסגנון שלי בכלל.

התקציב לא יכול להימתח יותר מזה.

בנוסף אשמח להכוונה ללוחות ופורומים רלוונטיים, כי אני אמנם יכול לספר לכם הכל על קוואסאקי, אבל על הרנו אני לא יודע הרבה. (מה שאני כן יודע זה שברקס אחורי זה קנס, וטיימינג זה קנס רציני!)

תודה רבה =)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המהנה ביותר לנהיגה מבין ההוט הא'ץ בשנים האלו זאת הקליאו ספורט, כן יש שם כמה אלמנטים שמייקרים את האחזקה וכמובן ספורטיבית מזדקנת בת יותר מעשור אל תצפה לנסים ונפלאות בנוסף עליך לתדלק 98 .

בכל מקרה עוד אופציות מעניינות, תבדוק סיטרואן C2 VTS בסגנון מאוד דומה ליאריס ספורט אבל במחיר הרבה יותר שפוי ביחס לשנתון, תוכל לרכוש 07 במקום יאריס מ-02-03.

כמובן שיש גם את הפונטו HGT, אביזה טורבו שחזקה בקו ישר, פז'ו 206 יש את הGTI אבל גם XS 1.6 לא עם 110 כ"ס זזה לא רע בכלל ואמורה לתת לך אחזקה שפויה יחסית.

נינג'ות למינהן לא תמצא בתקציב הזה וגם אם כן משהו שמתקרב לזה זאת כנראה איזה אימפרזה טורבו שבורה לחלוטין עם יד 15, לא לבעלי כיסים דלילים.

כיוונים קצת אחרים אם לא מפריע לך שנתון נמוך, אולי מיאטה NA או איזה בימר סדרה 3 ידנית ישנה יענינו אותך.

בכל מקרה תריץ חיפוש כל ההוט הא'ץ האלו נטחנו עד דק בפורום ויש עליהן כמיות עתק של מידע ברחבי הרשת וגם בפורום הזה כמובן.

פורסם

שמע חבר, אל תפגע אבל או שלא קראת את ההודעה שלי או שלא הבנת.

כל מה שבאיזור ה206GTI ומטה פסלתי בגלל מחסור בכח, ואת הנינג'ות פסלתי בגלל אחזקה יקרה, הכיוון היחיד שנתת כאן שעוד לא נכתב הן הNA, שתהיה ישנה מדי וחלשה מדי, על אף הערך המוסף. והבימר, שעל פחות מ325 אין מה לדבר לדעתי - ואני גם לא רואה איך במוו משנת 94 בערך, עם יד דו ספרתית, תהיה זולה יותר לאחזקה מקליאו.

בקשר ל98, אם מתארגנים על תחנה קבועה אני בטוח שאפשר לארגן הנחה, חוץ מזה בנסיעה ממוצעת של כ10-12K, שרובה תהיה עירונית בשעות מתות (אני לא מסוגל לעמוד בפקקים גם אם ישלמו לי - לא סתם היה לי אופנוע) - הדלק לא פקטור משמעותי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המתחרה האמיתית היחידה לקליאו היא המיני קופר S.

הבעיה היא שאפילו מיני ONE 2002 חורגת מהתקציב.

כל המידע שאתה צריך על הקליאו נמצא בפורום cliosport.net

• תוכן חדש...