Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6( באגי – כלי רכב יבשתי בבנייה עצמית, מונע בכוח עצמי, בעל מנוע אחד או יותר ו 4- (

גלגלים או יותר, הנמצא במגע עם הקרקע באופן רציף ומונע דרך חלק או כל גלגליו, ובו

ההנעה וההיגוי נשלטים על ידי נהג הממוקם בתוך הרכב;

ההגדרה מתאימה מתאימה אממה מה אין רישוי , ולכן נתפס כדת וכדין.

מכל מלמדי השכלתי,

לא הכרתי א ההגדרה הנ"ל.

אם כך מודה ועוזב ירוחם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסתבר שהבאגי המדובר הגיע לחדשות מאקו, ומסתבר שהוא הולך להשמדה.

ובעניין גלגולי העיניים של פות"ש גם נכתב:

במבצע האכיפה של שוטרי מרחב לכיש ומשטרת אשקלון נתפס ביום שישי האחרון רכב מסוג "באגי" שאינו מורשה לשימוש. כנגד נהג הרכב נפתחה חקירה פלילית בגין נהיגה ברכב בלתי מורשה ונהיגה ללא ביטוח. ה"באגי" שנתפסה לא תוחזר לנהג, אלא תועבר להשמדה.

אז יש סיכוי לא רע שהבאגי לא כל כך עמד בצד כפסל סביבתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מצד אחד אני לא סומך על אתרי החדשות, הרבה פעמים היינו עדים לניפוח של מקרים פשוטים.

מצד שני, לפי התנהגותו של פותח השרשור כאן בפורום, אני כן נוטה להאמין לאתר החדשות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חברים,

אני כאן כדי לשמוע ייעוץ מכם, לכן לא הייתי אומר שהיא לא נסעה אם זה לא היה נכון.

בנוסף, למשטרה אין סמכות להשמיד/ לגרוס שום דבר, רק בצו בית משפט.

וכן, ע"פ חוק הספורט המוטורי ניתן לעשות רישוי לבאגי.

חבל שאתם מאשימים אותי בזה שאני רוצה רכוש ששייך לי בחזרה, כמו שאני רואה את זה, לא נעשתה כאן עבירה.

החוק מסתמך על עובדות, ולא על השערות או סבירויות.

פורסם

אז למה לא היה לה רשיון בזמן שנתפסה? כמה זמן הייתה "עומדת" בלי רשיונות ולמה לא חשבת לעשות לה רשיון מסודר במשך כל הזמן הזה?

אלו רק כמה שאלות שאתה/ עורך הדין שייצג אותך תצטרכו לענות עליהן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חברים,

אני כאן כדי לשמוע ייעוץ מכם, לכן לא הייתי אומר שהיא לא נסעה אם זה לא היה נכון.

בנוסף, למשטרה אין סמכות להשמיד/ לגרוס שום דבר, רק בצו בית משפט.

שוב, המשטרה כרגע טוענת שהבאגי נסע, לכן גם הבאתי את הלינק.

איך הבאגי הגיע לשטח? על גורר? הוא היה עדיין על הגורר כשנתפס?

לגבי הגריסה, אני מציע ליצור קשר עם עו"ד ולהגיש בקשה בהולה לצו מניעה להשמדת הכלי.

הבקשה הזו קודם כל תפתח בפניך ובפני העו"ד את התיק, כולל העדויות שיש למשטרה ותוכלו להתכונן, ובנוסף לכך ייתכן שהבקשה תתקבל והכלי לא יושמד עד לדיון בעניינו.

אני לא בדקתי את הנושא, אבל ייתכן בהחלט שהמצב החוקי נותן סמכות למשטרה להשמיד כלי תחבורה ללא רישוי, בלי בדיקת המצב החוקי אתה תוכל לטעון עד מחר שאין להם סמכות ואז לגלות שהכלי הושמד והכל היה בסמכות ויכלת לערער אלא שהיית עסוק בלטעון שאסור להם.

וכן, ע"פ חוק הספורט המוטורי ניתן לעשות רישוי לבאגי.

חבל שאתם מאשימים אותי בזה שאני רוצה רכוש ששייך לי בחזרה, כמו שאני רואה את זה, לא נעשתה כאן עבירה.

החוק מסתמך על עובדות, ולא על השערות או סבירויות.

הבעיות שלך הן כאלה:

* ניתן לעשות לכלי רישוי, אבל אין לו רישוי.

* הכלי היה בחזקת הרבים, לא במוסך או סדנה או אפילו חנייה ביתית.

* הכלי נתפס במועד מועד לפורענות, והעובדה היא שנתפסו באותו מבצע עוד 3 טרקטורונים, מה שכמובן יקשה עליך לטעון במשפט "אני לא עשיתי כלום, תוכיחו".

החוק אמנם בנוי מעובדות, אבל השופט בן אנוש, ומה שיכריע את הכף האם הוא מאמין לך או לשוטרים יכול להסתכם בהתרשמות אישית.

גם ככה אתה מגיע לבית המשפט בעמדת נחיתות, פעם אחת בגלל שהם שוטרים ואתה אזרח, ועם כמה שזה לא פוליטיקלי קורקט, עדיין עדות של שוטר שווה יותר מעדות של אזרח, ופעם שנייה בגלל שנתפסת במסגרת מבצע ולא סתם ככה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...