Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא עבור חבר.

דרושה המלצה על נגרר כנ"ל, להובלה הומנית וחוקית של כלב ענק 70 ק"ג שלא מסתדר כל כך בהובלה בתוך רכב פרטי.

דרושות עצות, והמלצות על מקום רצוי באזור המרכז, אבל עדיף משהו משומש.

 

אשמח גם למידע על עלויות רישוי שנתיות לנגרר.

 

אופציה נוספת, היא רכב בסגנון סובארו טנדר עם ארגז נפרד וניתן לשטיפה בצינור, אבל מודרני יותר. קאנגו ודומיו האחודים, לא באים בחשבון וטנדר יפני גם כן בבחינת תותח כבד מדי (תרתי) למשימה.

 

בתודה מראש!

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים, אשמח שוב להכוונה.

אשמח להתייחסותכם בהיבט של פוטנציאל מוגבר לתאונות, והכוונה למקומות שמייצרים/מוכרים נגרר כזה.

רצוי משומש.

 

מישהו?

פורסם

פנה לחברות המייצרות או מוכרות:

ציקי נגררים (פ"ת, לא זול), א.ג. נגררים (בכפר סבא, זולים ומייצרים בעצמם - כדאי שתפנה קודם אליהם), נגררי השרון וכד'.

בצע חיפוש בגוגל למספרי הטלפון שלהם.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
פנה לחברות המייצרות או מוכרות:

ציקי נגררים (פ"ת, לא זול), א.ג. נגררים (בכפר סבא, זולים ומייצרים בעצמם - כדאי שתפנה קודם אליהם), נגררי השרון וכד'.

בצע חיפוש בגוגל למספרי הטלפון שלהם.

 

איציק

 

מעולה, תודה רבה!

אשמח להתייחסות גם להיבט הבטיחותי. כלב זה לא מקרר, למרות הגודל הדומה.

 

 

http://youtu.be/BBgD4DqKHhE

 

רק מניח...

 

יפה מאוד!

חשיבה מחוץ לקופסה. אני חוטא גם בתחום האופניים, שם מנשאי גג הם הדבר הכמעט אולטימטיבי, ועלה גם רעיון של מלונת גגון, הכלב 70 ק"ג מגרד את המשקל המותר ע"י היצרן, הבעיה תהיה לטפס לשם.

 

אם לרגע נשים בצד את התגובות המזדעזעות הצפויות, אני חושב שהרוח לא מפריעה לכלב, להפך, אבל אני חושב שהסדר פתוח כזה יפסל על הסף בפן הבטיחותי: עצירות פתאום יהיו קטלניות, הכלב עלול להשתחרר וכו'. אם תהיה רתמה מסודרת... עדיין מזעזע. אבל מקורי בהחלט! אפילו ארגז פתוח היה בא בחשבון.

פורסם

איפה הבעיה עם טריילר של סוסים?

למה אתה/הוא פוסלים על הסף את התצורה הנכונה בדיוק, טנדר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין בעיה עם טריילר של סוסים. אלא שיש לו נוכחות על הכביש של בית קטן, מה שלא יהיה לנגרר קטן לכלב (גדול), וגם עם סוסים אין כל-כך ברירה (למעט משאית יעודית לא ריאלית למי שמחזיק אורווה קטנה).

אני לא פוסל על הסף טנדר שלדת-סולם (החלום של הבחור זה היילקס 4X4) אבל אני חושב שזה תותח כבד, יקר ושתיין מדי לרכב שיגמא מעל 30K ק"מ בשנה, ומעל 80% מהנסועה תהיה של נהג יחיד ברכב.

פורסם

אפשרות לקנות עגלה ולשים עליה מלונה

לגדר את העגלה כמובן ולקבע את המלונה

 

ראיתי שמוכרים באיביי סוג של רצועה קצרה שנתפסת צד אחד בקולר וצד שני בחגורת בטיחות, שווה בדיקה.

×
×
  • תוכן חדש...