Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גיבוב על שניצל בבגט: מה נסגר עם מחירי השניצלים?!


Tamir FR
שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

בתחום האוכל החישוב זה עלות המוצר כפול 3 לפחות, יש כאלה שכמובן מכפילים גם ב-5 או יותר במסעדות גורמה.

 

שעדיין מפסידות כסף בהמוניהן ורובן לא שורדות חמש שנים בביזנס...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

 

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתכון לשניצל שלי, בגרסתו הפשוטה ביותר, שתמיד יוצא טוב ועסיסי. אפשר גם עם חתיכות יותר עבות, סטייל נאגטס. זה אותו דבר.

מכינים 3 צלחות. באחת, השניצלים, בשנייה ביצה טרופה ובשלישית פירורי לחם [זה המקום לגוון]. אני אוהב את הפירורים שמצורפים בתמונה למטה. אפשר להכין פירורים לבד, אפשר למעוך לתוכם קצת ביסלי וכל מה שעולה בדמיונכם.

[איך לעזאזל מקטינים את התמונה המחורבנת הזו?]

004694.jpg?v=2

 

 

מחממים תנור ל-180 מעלות, מכינים תבנית חד"פ לא משומנת ומניחים אותה ליד המחבת. איזו מחבת? מחבת עם מעט שמן עד שיהיה לוהט. לא צריך שמן עמוק, שכבה דקה תספיק.

מקמחים את חזות העוף איך שהם בצלחת. תדאגו לקמח אותם טוב טוב. לאחר מכן טובלים כל חזה בביצה ומשם אל הפירורים. מהפירורים למחבת למשהו כמו 10-15 שניות על כל צד, עד שיקבל את הצבע החום/זהוב הזה [כל אחד ומה שהוא אוהב].

אחרי ה20-30 שניות הללו, מעבירים את השניצלים לתבנית ומעיפים אותם לתנור [חם] למשהו כמו 3-4 דקות בשביל שניצלים דקים [תנסו אחד ואם מוכן, תוציאו את השאר] ובערך 10-11 דקות בשביל מי שעשה חתיכות מרובעות - נגיסים/נאגטס. עוף זה לא סטייק, לא אוכלים עוף מדיום. מצד שני, נורא קל לייבש לו את התחת. לכן, בעם הראשונה כל 2-3 דקות תוציאו חתיכה ותטעמו. כאשר תגיעו לחתיכה שהיא כמעט מושלמת תוציאו את כולן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, המחירים של מקדונלדס נהיו הזויים

רציתי לקנות צהרים זריז לעבודה אז עצרתי במקדונלדס

השארתי שם 58 שקלים עד כמה שאני זוכר

זה מחיר של ארוחה במוזס, מרק, ארטבורגר, ציפס, שתיה ועוד הטבה משתנה אם אני חבר מועדון

הרבה יותר אוכל, הרבה יותר שירות, הרבה יותר טעים - באותו מחיר...

נראה לי לא הגיוני ההשוואה ההזו ולא שמוזס זול אבל ארוחת מקדונלדס מעל 16 דולר?!

(ההשוואה לארוחות המוגשות בצהריים במוזס)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, המחירים של מקדונלדס נהיו הזויים

רציתי לקנות צהרים זריז לעבודה אז עצרתי במקדונלדס

השארתי שם 58 שקלים עד כמה שאני זוכר

זה מחיר של ארוחה במוזס, מרק, ארטבורגר, ציפס, שתיה ועוד הטבה משתנה אם אני חבר מועדון

הרבה יותר אוכל, הרבה יותר שירות, הרבה יותר טעים - באותו מחיר...

נראה לי לא הגיוני ההשוואה ההזו ולא שמוזס זול אבל ארוחת מקדונלדס מעל 16 דולר?!

(ההשוואה לארוחות המוגשות בצהריים במוזס)

 

ל-58 ש"ח עבור סועד בודד קצת קשה להגיע במקדונלדס, אבל בהחלט לאזור ה-45-50 ש"ח מגיעים בקלות. עקרונית זה מחיר מופקע אם משווים לארה"ב, אבל צריך לזכור כאן 3 דברים:

1. הכל כאן יותר יקר.

2. הבשר כאן במקדונלדס הרבה יותר איכותי מאשר שם.

3. ראית פעם סניף מקדונלדס ריק או בקשיים? מסתבר שהם יכולים לגבות מחיר של מסעדת המבורגרים איכותית (יחסית) ועדין להתמלא באנשים. כל עוד זה המצב, המחירים מן הסתם יזוזו רק בכיוון אחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פלאפל ב 6 שקלים - נחלת בנימין פינת אחד העם בתל אביב.

המבורגר 200 גר' - 25 שקלים - הרצל (בין לילינבלום ליהודה הלוי). אחלה המבורגר. (ארוחה עם צ'יפס ושתיה - 35 שקלים. מי זה מקדולנדס?)

מחירי השניצלים אכן מרקיעים שחקים.

אגב - מתכון לשניצל פיצוץ - לערבב בקערה ביצה עם רוטב סויה (לא של אוסם. סויה אמיתית של קיקומן או שקר כלשהו אחר). בקערה ליד פירורי לחם. מחבת חם עם שמן. לטבול את חזה העוף בביצה עם הסויה, להעביר לטבילה בפירורי הלחם ולטיגון קצר. כמה שפוט ככה גומרים הכל דקה אחרי שיוצא מהמחבת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מישהו בעפולה,יש שם שניצל "עדי" שכונתי כזה,באגט עם הרבה שניצל ב 15 שקלים,טעים מאוד,הייתי אוכל שם הרבה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מישהו בעפולה, שלא יתקרב למסעדת "מטעמי המזרח".

 

בחתונה של הבעלים צריכים להגיש את מה שהם מגישים במסעדה רק כדי שהוא יבין איזה זבל הוא מגיש לאנשים ובמחירי הפקרות וסיבון לקוחות.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
וארוחה במקדונלדס שכבר הגיעה לאיזה 60 שקל? (לא זוכר בדיוק כמה וזה תלוי במה אתה אוכל, אבל בפעם האחרונה שהייתי יצאתי מזועזע מהמחיר)

יותר באזור ה 50, אבל מה אתה רוצה, זה מחזיק המון זמן בבטן עד שהגוף מצליח להוציא את זה. :-)

 

בבורגר ראנץ' "ארוחת" רצועות עוף כאלה, מה שאי אפשר באמת לקרוא לו שניצל, בתוספת צ'יפס "פוטטו" וקולה עולה 35 ש"ח.

אם כבר זבל, אז בזול.

בכלל, שניצל זה משהו שצריך לאכול רק בבית, מחזה עוף אמיתי. אני בכלל מעדיף לוותר על הציפוי ולטגן את זה בתערובת של בירה וביצה. כל השניצלים הקפואים האלה מפחידים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2. הבשר כאן במקדונלדס הרבה יותר איכותי מאשר שם.

 

על מה מבוססת הקביעה הזו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כמו שניצל ביתי כמו שניקו הסביר.

אני גם מכין ככה רק בלי השלב של התנור.

אתמול הכנתי, ומרוב שזה טעים, לא מנעתי מעצמי לאכול 6-7 שניצלים עם בירה ליד.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

 

FRANCE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שניצלים זולים יחסית ואיכותיים אפשר למצוא אצל כל ה"גזלנים" שעושים לך טרי טרי, על המקום.

 

 

יש אחת כזו באזור התעשיה של אור עקיבא, אין סיכוי שאני באזור בשעת צהריים ולא עוצר לביקור זריז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...