Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

פירקתי כונן קשיח ממחשב נייד.

אני רוצה לקנות בדיל אקסטרים מעטפת חיצונית ולהשתמש בו ככונן חיצוני נייד.

אני לא יודע מה הגודל שלו, ואיזה חיבור נדרש לו, על מנת שיתאים למעטפת.

מישהו יכול לומר לי את הגודל וסוג החיבור ?

תודה

IMG_00000279.jpg

IMG_00000280.jpg

IMG_00000281.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לוקח לי יותר זמן לכתוב את התגובה מאשר למצוא את המידע

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה חיבור sata, דיסק בגודל 2.5".

איביי מוצף בקופסאות לכאלה, אם אתה רוצה usb לדעתי יהיה שווה לשלם עוד כמה גרושים ולקחת קופסא עם ממשק usb 3, באופן כללי הם עובדים די לאט אז אולי הממשק המהיר יותר ישפר משהו (השערה אישית).

אם למחשב שלך יש חיבור eSata משולב usb זה הכי טוב, תקנה כבל מתאים וזה יהיה החיבור המהיר ביותר לדיסק (בלי בקר נוסף בין הדיסק למחשב).

הכבל הזה עולה יותר מהקופסא :)

פורסם
לוקח לי יותר זמן לכתוב את התגובה מאשר למצוא את המידע

זה רשום על ההרדיסק - 120GB.

בכל מקרה, קופסת 2.5 אינץ' לדיסק קשיח. קנה משהו איכותי שיעבוד כמו שצריך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ואיך מצאתי את המידע - גיגלתי את קוד המוצר מהמדבקה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אפשרי, אבל זה די בולט על ההרדיסק :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הנפח בולט, אבל לא פרטי החיבור, למרות שאם מדובר בחילוץ ממחשב נייד סביר שהכל סטנדרטי.

• תוכן חדש...