Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הציעו לי לרכוש רכב מזדה 6 שנת 2004 במחיר טוב - דאגתי היא שהרכב עבר 280,000 ק"מ...

חפשתי חוות דעת באינטרנט - ובדגול התרשמתי שבדגול הרכב אמין...

1. רציתי לשאול עם למישהו יש נסיון עם הרכב הנ"ל עם קילומטראז' דומה?

2. האם יש מקומות מסויימים שכדאי לשים לב אליהם כאשר בודקים את הרכב?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

לא חסרות מאזדות 6 קרועות עם קילומטראז' הזוי בשוק, כן חסרות שמורות, מה שאומר שעד כמה שהמחיר אטרקטיבי (מקווה מאד שמדברים איתך על פחות מ 20) הסבירות שתצליח למכור את הרכב בעתיד (מחר או בעוד 5 שנים) היא אפסית.

בהנחה שהאוטו שמור ומטופל ומלוקק ותקין ב 100%, אתה מוכן לעסקה (קטולית) כזאת?

פורסם

סתם מעניין אותי בכמה הרכב מוצע והאם זה ממגרש רכבים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אישית לא הייתי נוגע ברכב שגמע קרוב ל300K ק"מ, מבחינתי זה אומר שהרכב לקראת סוף חייו ואתה כל חודש במקרה הטוב תצטרך להחליף חלק אחר עד שתצטרך להחליף את כל המנוע\גיר...

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

תראה , מי שמוכר את הרכב יודע שהוא יקבל עליו מחיר בדיחה , ולכן במידה והרכב תקין ומתפקד ללא תקלות , אין לאף אחד סיבה למכור , רק כשהרכב מתחיל לעשות בעיות יקרות כבר לא משתלם להחזיק אותו , לשיקולך ...

• תוכן חדש...