Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדפסתי צילומי מסך של האתרים הנל, רישומי דומיינים, טופס הזמנה כמו כן גם את האתר הזה :

http://www.scamadviser.com/check-website/www.rayban-israel.com

ועכשיו אני שוקל האם באמת לפנות לחברת האשראי עם כל החומר הנ"ל ולהגיד שלא ביצעתי את העסקה ואני מתכחש אליה או ביצעתי פשוט כי אני אידיוט שלא בדק לעומק

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, שנייה. לפני שתולים סיני קטן בכיכר העיר.

ביצעת הזמנה באתר, חויבת בסכום המדויק, והגעת למסקנה שזה הונאה. איך?

מה קרה שגרם לך להגיע למסקנה שזה הונאה? פספסתי משהו?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ראיתי בשיפינג באתר שהמוצרים נשלחים מאתר בריטי, הרגיש לי מוזר התחלתי לרחרח הרצתי חיפוש בגוגל הבנתי שאני דביל והתחלתי לדפוק את הראש בקיר ! תרתי משמע ..

פורסם

האתר הבריטי פעיל סהכ כחודש וקצת והבעלים הם חברה סינית ששולחת ספאם במייל , חוץ מזה שחיפוש בגוגל מראה על לקוחות שכבר הספיקו להכוות מהם במוצרים מזויפים או באי קבלה בכלל.

פורסם

במחירים האלו באמת חשבת שזה Rayban מקורי??

המחירים באתר הם סביב 25$ לזוג. איך הצלחת להגיע ל-500$?

גם אני רואה שיש אופציה לשלם ב Paypal (זה מופיע למטה). למה בכל זאת שילמת באשראי? באמת הייתה לך אופציה לשלם בPaypal כשבאת לשלם על ההזמנה?

אם היו מספיק תלונות נגד האתר, Paypal לא היו מאפשרים תשלום לאותו מוכר. אולי בכל זאת האתר בסדר?

בכל מקרה, כשהמוצר לא מגיע יש "כשל תמורה מלא" ואתה מקבל החזר מחברת האשראי.

צריך למלא איזה טופס ולפקסס להם. זה כבר קרה לי ולא הייתה בעיה לקבל את הכסף בחזרה.

פורסם

להגיד את האמת לא יודע מה חשבתי לעצמי, הזמנתי הרבה זוגות על מנת לבצע ריסייל באיביי.

כשמגיעים לצ'קאאוט אין אפשרות לשלם בפייפל.

אתה אומר שעדיף להודות בביצוע העסקה ולקוות שהכסף יוחזר ולא להתכחש לעסקה ?

פורסם

ההתנהלות שלך מוזרה. אתה רואה אתר עם מוצרים במחירים נמוכים בצורה מאוד מחשידה ומחליט בכל זאת לרכוש.

לא רק זה, אתה גם רוכש כמות מסחרית על מנת למכור באיביי. לא חשבת להזמין קודם כמה יחידות ולבדוק שהכל תקין, שהמוצר מקורי וכו'?

בנוסף, למיטב הבנתי לבסוף גם בחרת שלא לשלם בצורה מאובטחת כמו פיי פאל אלא לתת את מספר כרטיס האשראי שלך.

צר לי לאכזב אותך אך גם אם היית מקבל את המשלוח (ולא היו שוחטים אותך במכס על הדרך), ככל הניראה היית מתאכזב לגלות שמדובר בחיקוי

ולא בהכרח באחד טוב. אם היית מנסה למכור באיביי, זה היה עובד אולי בהתחלה עד שהיו עולים על זה שאתה מוכר זיוף ואז היו מושכים לך מהחשבון את

הכסף שקיבלת ומפצים את הלקוחות. כמובן שהיית מוצא את עצמך מחוץ לאיביי.

זאת ועוד, אחרי כל זה אתה בוחר לשקר לחברת האשראי ולומר שאינך קשור לעיסקה.

בקיצור, כפי שכתבתי בהתחלה - התנהגותך תמוהה לחלוטין.

פורסם

אני מבין שההתנהגות שלי תמוהה לחלוטין, בפרסום שקפץ הופיע סייל ל24 שעות בלבד ואכלתי את זה,

כמובן שבמידה ולא הייתי עולה על זה בהקדם ולבסוף הייתי מקבל מוצר מזוייף לא היה עולה על רוחי לפרסם מוצר מזוייף באיביי.

אני רוכש כבר מספר שנים בחול וניתקלתי בלא מעט אתרים שאינם עובדים עם פייפל אך בכל זאת אמינים לכן חשבתי "שיהיה בסדר"

המחיר שפורסם באמת החשיד אותי מעט אך בעקבות הפרסום על הסייל ובמיוחד שזה קפץ בפייסבוק הייתי בטוח שהמקור אמין, לא ידעתי שפייסבוק לא בודק את המקורות שלו.

אני סהכ מנסה לדאוג איך להחזיר את כספי בחזרה.

בטוח שלמדתי לקח לחיים אך אני מנסה בכל דרך אפשרית למנוע אובדן של סכום כזה .

פורסם

פנה לחברת האשראי וספר את האמת. אל תסתבך בשקרים וכד׳,

כי אם בבירור של חברת האשראי יגלו שאתה משקר, הם לא יזכו

אותך בכלום.

כמו שכתבתי קודם, פנה אליהם, ספר את הכל, שלח להם את כל החומר,

ורוב הסיכויים שתקבל את הכסף חזרה.

פורסם

אושרי תודה רבה על התגובה בפרטי, התיבה שלך מלאה . אני מקווה שהשירות של ישראכארט טוב כמו השירות של ויזה.

אחרת הסיני הבא שאני יפגוש ברחוב ישלם על הכל .

כמה כעס ועצבים והרוב על עצמי שלא בדקתי את אמינות האתר.

אני אעדכן ברגע שיהיו לי תשובות .

פורסם

אני עדיין לא מבין למה נראה לך שלא תקבל בדואר המון משקפי רייבאן מזוייפים ב500 דולר כפי שהזמנת.

מאיפה לך הבטחון שהאתר לא יעמוד בהתחייבות שלו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...