Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהבעיה של בליעת האותיות תוקנה , נכתב מאקספלורר , ללא התאמות כל שהן ובמהירות הקלדה רגילה שלי

:mm_yeah:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, הבנו

מלל ריק לא יחלץ אותך מהפלונטר יהודה, וחבל שאתה מכלה זמן בלנסות ולמצוא דופי באחרים.

למשמעות רעיון הבטא אין קשר לנושא הדיון, ולהתחיל לחפור ולמצוא רבב (שתמיד יש) זה לא הבילוי המועדף עלי.

שא ברכה ובוא נחזיר את השרשור לקהל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שלום,

התלונה שלי היא: הריצו ומריצים מערכת חדשה אבל לא פרסמו הוראות שימוש והסבר למשתמשים שאינם פריקים של חידושי טכנולוגיה.

הסבר פשוט היה מונע את הכעס וגם כנראה את הנטישה שהיתה.

שלמה דן גדרון

פורסם
לא מדויק. מייקרוסופט ה"נוראית", הפיצה גרסאות בטה של המערכת החדשה, תיקנה בעיות ורק אז שחררה את הגירסה היציבה (וגם אז עוד היו בעיות, אבל פחות).

פה בפורום , לא טרחו לנסות את המערכת החדשה והפילו אותה עלינו בבת אחת עם כל הבעיות.

יהודה

יהודה, זה פשוט לא נכון.

אנחנו לא הראשונים שעושים את המעבר הזה בעולם, זה מוצר ועשרות אלפי אתרים ביצעו את המעבר הזה כבר מזמן.

בדקנו, ביכולות שלנו, כמעט את כל מה שיש לבדוק.

שים לב שכל הבאגים האמיתים הם סביב נושא גרסה מסוימת באקספולרר. כל השאר זה look and feel שלחלק זה מתאים יותר ולחלק פחות ותן לי לנחש שלא משנה מה היינו עושים תמיד היו כאלה שזה מתאים להם יותר ומתאים להם פחות.

פורסם
יהודה, זה פשוט לא נכון.

אנחנו לא הראשונים שעושים את המעבר הזה בעולם, זה מוצר ועשרות אלפי אתרים ביצעו את המעבר הזה כבר מזמן.

בדקנו, ביכולות שלנו, כמעט את כל מה שיש לבדוק.

שים לב שכל הבאגים האמיתים הם סביב נושא גרסה מסוימת באקספולרר. כל השאר זה look and feel שלחלק זה מתאים יותר ולחלק פחות ותן לי לנחש שלא משנה מה היינו עושים תמיד היו כאלה שזה מתאים להם יותר ומתאים להם פחות.

Right you are

? Anyone after a mango cell phone? perhaps a nokia 5120

things move on. Thanks for the genuine effort to help the helpless (that includes myself!) And your ability to cope with all this moaning

Gadi

פורסם (נערך)

נהג מתחיל-

לפי התנהגותך קודם, איני מצפה שתודה בטעותך, אבל תחשוב קצת ואולי במקרים אחרים תגיב בצורה שמכבדת אותך. מה יוצא לך שאתה מבליט את חוסר ידיעתך?

מקווה שתשתפר, נהג מתחיל.

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם
ותן לי לנחש שלא משנה מה היינו עושים תמיד היו כאלה שזה מתאים להם יותר ומתאים להם פחות.

נכון שתמיד יהיו כאלה שיתלוננו, אבל ניתן להפחית את כמות המתלוננים ע"י הפצת גירסת בטא (למשל רק לאחד מתתי הפורומים) ולבקש תגובות.

אני משתמש בפיירפוקס 27 ואין באגים.

בכל זאת יש כל מיני מעצבנים קטנים, וחבל להשאיר אותם.

- הצבעים : הקונטרסט חלש מדי , ובפרט יחסית לפורמט הקודם. יתכן שרק מיעוט (כולל אותי) חושב כך, אבל עד שלא שואלים, לא יודעים. בנוסף, אולי קימת דרך פשוטה וקלה לתת למשתמש לבחור את הצבעים הרצויים בהתאמה אישית, או לפחות להציב בחירה בין הצבעים הנוכחים והצבעים בתצורה הקודמת

- חיפוש: ברירת המחדל של החיפוש המתקדם היא ללא אפשרות לבקש הצגה של חלק מהתוכן(כפי שהיה קודם) אלא רק של שורות הכותרת. כדי לקבל אופציה כזו צריך לעבור לדף אחר. חבל.

- בהקלדה, נראה שהאותיות מופיעות על המסך בפיגור אחרי ההקשות על המקלדת. בסופו של דבר זה מסתדר, אולי מכיון שאיני מקליד מספיק מהר. עדיין לא זיהיתי מתי זה קורה ומתי לא.

ועוד כל מיני כאלה.

יהודה

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...