Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורמט החדש פשוט זוועה !!!

אני חבר בפורום משנת 2003 וביקרתי בו כמעט באופן יומיומי ,בדגש על ב-י-ק-ר-ת-י...

שמישהו ירים כבר את הכפפה ויחזיר לנו את הבית הטוב הישן והמוכר.

חשבתי שזה זמני ,ישתפר, אבל כמו שזה נראה העתיד לא מזהיר.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה עניין של טעם,אני גולש הרבה פה גם לפני השינוי,בהתחלה היה מאוד לא נוח,אבל עכשיו את האמת אין שום בעיה,יש עוד כמה חבלי לידה אבל בגדול לי די נוח פה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה רק אני- או שמשהו גם דפוק בכתיבה: אני כותב, ופתאום מגלה שחצי מהאותיות/סמלים שכתבתי "נבלאו" ולא מופיעים, אז יוצא, שכדי לכתוב הודעה פשוטה אני צריך פי 3-4 יותר זמן כדי לעבור על כל הטקסט כמה פעמים, וזה בלתי נסבל? בנוסף מחלק מהמחשבים (כולל המחשב שלי בבית, שממנו תמיד כתבתי בעיקר!)- לא עובדים לי כל הסמיילים!

חוץ מזה אני אישית מבקר פחות מכל מיני סיבות נוספות, הלא ממש קשורות בפורום כזה או אחר (גם בפייבוק אני הרבה פחות)...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חשבתי שרק אצלי יש את הבעיה של האותיות הנעלמות מהטקסט אבל אני רואה שאני לא לבד,מיסכנה המיקלדת

כמה מכות היא חטפה ממני שלא באשמתה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

+1! חשבתי בהתחלה שהמקלדת נדפקה לי- עד שגיליתי שזה רק בפורום הזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חשבתי שרק אצלי יש את הבעיה של האותיות הנעלמות מהטקסט אבל אני רואה שאני לא לבד,מיסכנה המיקלדת

כמה מכות היא חטפה ממני שלא באשמתה.

+1! חשבתי בהתחלה שהמקלדת נדפקה לי- עד שגיליתי שזה רק בפורום הזה!

ואני בגלל הפורום החלפתי מחשב .... :-D

עדי גולדנברג 13399

פורסם

חברים יקרים.

אני אגיב בקצרה על השדרוג ואז אנסה להיות אופרטיבי.

הפורום בנוי על מערכת שנקראת vbulletin . המערכת מדי פעם מוציאה שדרוגים ושינויים וכל מי שמשתמש בה צריך ליישר קו לפי אלו שמובילים את המוצר הזה. את השדרוג הנוכחי דחינו עד כמה שהיה אפשר כי היה מדובר בשינוי רציני באופן יחסי לשינויים קודמים שלא הרגשתם. השדרוג נכפה עלינו בעקבות ליקויי אבטחה חמורים בגרסה הקודמת שהפסיקה להיתמך על ידי מהנדסי המוצר.

יש גם כמה דברים טובים במערכת הנוכחית אבל לא ניכנס לזה כרגע, קודם ננסה לפתור את מה שמפריע לכם.

מכיוון שבאגים באינטרנט הם דבר שאחד יכול לחוות והשני לא, אני צריך לדעת כמה שיותר פרטים מכל מי שנתקל בבעיה כלשהי.

אשמח בבקשה אם כל מי שנתקל בבעיה ירשום אותה בצורה הבאה:

סוג מכשיר: מחשב נייח, מחשב נייד, ipad,iphone וכיו"ב

סוג מערכת הפעלה: windows, android וכיו"ב

סוג דפדפן: (internet explorer, chrome, safari ) וכיו"ב

גירסת דפדפן - מי שלא יודע שפשוט ילחץ כאן http://whatbrowser.org/

ויכתוב מה שזה רושם לו.

תאור התקלה:

* תמונה, screenshot שמאפשרת להבין את הבעיה בצורה טובה יותר. לא חובה אבל יעזור.

פורסם

גם אצלי אין שום בעיות לא בכתיבה ולא בהעלת תמונות, גולש מכמה מחשבים עם מערכת הפעלה XP ו Win 7, דפדפון Crome, או מסלולרי Android + Tapatalk.

פורסם

מחשב נייד פרטי מערכת ווינדוס, אקספלורר, בעיות קשות בהקלדה, אין אפשרות לעשות "העתק-הדבק" של קישורים וטקסטים.

מחשב נייח אירגוני, מערכת ווינדוס, אקספלורר, אין בעיות בהקלדה. אין בעיות ב"העתק-הדבק".

לדעתי צריך ליצור קיצורי דרך טובים וברורים יותר לתמונות. לבטל את ברירת המחדל שמוצגת בתמונות כי התמונה נלקחת ממקום אחר. בקיצור, תוחזר הפשטות למחוזותינו.

תודה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כתבתי גם בפורום תמיכה הטכנית , ואחזור על זה שוב

חלונות 8.1

אקספלורר 11.0.9600 ,

כאשר פותחים חלון של תגובה מהירה , אם מנסים להקליד ישר בולע אותיות כמו שכל המשתמשים כאן אומרים (כנראה מנסה כל הזמן לבצע בדיקת איות )

אם לוחצים על הכפתור של AA שנמצא בסרגל הכלים בחלק העליון , הרבה יותר קל להקליד

ממליץ להפוך את הכפתור לחוץ כברירת מחדל

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
משהו ששכחתי, נא לרשום איזה גירסת דפדפן אתם משתמשים, מי שלא יודע שפשוט ילחץ כאן http://whatbrowser.org/

ויכתוב מה שזה רושם לו.

בעבודה (מחשב נייח) אקספלורר 8

אין בעיות הקלדה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אם מנסים להקליד ישר בולע אותיות כמו שכל המשתמשים כאן אומרים

לא כולם.

cat /etc/os-release

NAME=openSUSE

VERSION="12.3 (Dartmouth)"

VERSION_ID="12.3"

PRETTY_NAME="openSUSE 12.3 (Dartmouth) (x86_64)"

ID=opensuse

ANSI_COLOR="0;32"

CPE_NAME="cpe:/o:opensuse:opensuse:12.3"