Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
תרגום בבקשה למילים המודגשות.

מקריס - גורם לקריסה של יישום כלשהו.

אפלט - לצורך העניין, יישום קטן ובסיסי.

אייג'נט - החלק ביישום ששוכן בתחנת קצה, בגדול.

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
הגהה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

דפדפן אקספלורר שייך גם הוא לעולם האספנות ולא במובן הטוב.

אני לא מבין איך אפשר לגלוש בדבר הזה, ואני ממליץ לעבור לכל דפדפן נורמלי אחר. מספיק לנו שאנחנו צריכים לסבול עם windows 8.

אני גולש ב Google chrome בערך שלוש שנים, ובכל המכשירים שלי, כולל אפל למיניהם, התקנתי את הדפדפן ואין שום בעיה בקריאה/כתיבה/העלאת קבצים בפורמט החדש של הפורום. אחרי שהתרגלתי אני מוצא אותו חביב וידידותי.

בטכנולוגיה דיגיטלית , ובניגוד למכוניות- תכונות של אספנות לא עושות טוב ...

:lol:

אקספלורר 11 עושה בעיות רק בפורום שלנו..בתפוז למשל או בכל דבר אחר הוא לא עושה בעיות. אז שורש העניין הוא בתכנה של הפורום.

הפורום של תפוז הוא נוראי בעצמו (האתר לא התוכן) זאת לא דוגמא טובה..

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם

מי שיש לו אקספלורר 11 ולא רוצה/יכול לעבור לדפדפן אחר יכול להיכנס לכלים->הגדרות תצוגת תאימות ולהוסיף את האתר לרשימת האתרים שעובדים בצורה התואמת לאקספלורר ישן. מבדיקה שלי, זה משפר משמעותית את המצב, למרות שאם אפשרי אני ממליץ לעבור להשתמש בכרום.

למען הסר ספק ההודעה נכתבה באקספלורר 11 במצב תאימות, ושום אות לא ברחה.

אני גם משתמש הרבה ב-taptalk והתוכנה מאד נוחה לקריאה וקבלת חיוויים על הודעות פרטיות ותגובות בפורום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לעיצוב (או ליתר דיוק לתשתית) החדשה של הפורום יש מחלות ילדות. בדיוק כמו שלחלקנו היה לא פשוט לעבור ממערכת הפעלה Windows XP ל-Windows 7 למשל.

חלק ממחלות הילדות ניתנות לפתרון, וחלק מהדברים הם לא תקלות - אלא תכונות חדשות שצריך להתרגל אליהן.

לא לי נראה שהאופציה של "שנמוך" חזרה לממשק הקודם - ריאלית.

לכן תשתדלו להתייחס למה ששלומי כתב כאן במקום סתם לקטר ואז יהיה ניתן להתייחס עניינית לבעיות שאתם חווים ולשפר את מה שניתן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מי שיש לו אקספלורר 11 ולא רוצה/יכול לעבור לדפדפן אחר יכול להיכנס לכלים->הגדרות תצוגת תאימות ולהוסיף את האתר לרשימת האתרים שעובדים בצורה התואמת לאקספלורר ישן. מבדיקה שלי, זה משפר משמעותית את המצב, למרות שאם אפשרי אני ממליץ לעבור להשתמש בכרום.

למען הסר ספק ההודעה נכתבה באקספלורר 11 במצב תאימות, ושום אות לא ברחה.

אני גם משתמש הרבה ב-taptalk והתוכנה מאד נוחה לקריאה וקבלת חיוויים על הודעות פרטיות ותגובות בפורום.

ניסיתי , ואז ישנה בעיה רצינית של תאימות תצוגה , חלק מהדברים בורחים ימינה ועוד מספר בעיות תצוגה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

I would like to thank Shlomi who responded to the general moaning on this thread (including my own) and requested data from people having difficulty.

I noticed people mentioning the browser as a possible reason for difficulty and once i installed chrome i was able to load pics without a problem.

I was previously on ie10.

Thanks Shlomi for responding to the complaints and thanks for the helpful discussion by the users.

Gadi

פורסם

אם יותר גם לי, "הצעיר", להגיד משהו... :-)

אין ספק שחשוב, ואפילו מאד, לטפל בכל הבעיות הטכניות, שמפריעות לכתוב או להשתמש בפורום בחופשיות ובטבעיות. אני עצמי גולש בכרום, ואכן לא זיהיתי בעיות מיוחדות - אם כי אני משתמש די פאסיבי, קורא הרבה וכותב מעט, כנ"ל לגבי העלאת תמונות וכו'.

אבל כמי שעוקב אחרי הפורום די באובססיביות בשנים האחרונות, אולי ההתמקדות בפן הטכני זה קצת 'להרוג את השליח'... כי נראה שזאת לא באמת הסיבה לירידה בכמות ההודעות בפורום.

אפשרות ראשונה היא באמת הפייסבוק, שנותן אמצעי זמין ומיידי יותר לשיתוף בתמונות של מכוניות אספנות, התייעצות מהירה וכו'. אבל גם פה - זה היה אמור לפגוע בעיקר בשרשור של "עתיקות בדרכים" ולא בכל הפורום.

אז מה בכל זאת?

אני חושב שזה קשור להיעלמותם (הזמנית?) של המגה-שרשורים של המשפצים הגדולים... עד לפני שנה היו פה בכל עת לפחות 3-4 מגה-שרשורים של פרויקטי שיפוץ, של רכבים ואופנועים, שמשכו מאות ואלפי תגובות. נפח התגובות הזה, הוליד עניין והפיח חיים גם בשאר השרשורים בפורום.

הלוואי שהיה לי רכב אספנות שהייתי יכול לייצר שרשור כזה (בבחינת נאה דורש ונאה מקיים...), אבל עדיין אין...

בסה"כ הפורום הוא עדיין המקום המקצועי והרציני ביותר ברשת לרכבי אספנות, יש פה אווירה חברית ונעימה, והידע כאן הוא בלתי יסולא בפז.

:mm_yeah:

אביעד.

פורסם

מאז השינוי לא מסתדר לי כלום כאן העיצוב הצבעים בקיצור מסורבל

וחבל

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם
לעיצוב (או ליתר דיוק לתשתית) החדשה של הפורום יש מחלות ילדות. בדיוק כמו שלחלקנו היה לא פשוט לעבור ממערכת הפעלה Windows XP ל-Windows 7 למשל.

לא מדויק. מייקרוסופט ה"נוראית", הפיצה גרסאות בטה של המערכת החדשה, תיקנה בעיות ורק אז שחררה את הגירסה היציבה (וגם אז עוד היו בעיות, אבל פחות).

פה בפורום , לא טרחו לנסות את המערכת החדשה והפילו אותה עלינו בבת אחת עם כל הבעיות.

יהודה

פורסם

אוף טופיק, מיקרוסופט מוציאה גרסאות תוכנה גרועות ובלתי בדוקות חדשות לבקרים, האחרונה שבהם היא חלונות 8.

אם אתה לא יודע מה זה להעביר פורום מתשתית אחת לשניה אז תחסוך מאיתנו את טרוניותיך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ולדעתי כן. בסס את טענותיך בדבר העברת תשתית הפורום או שתחסוך מאיתנו את טרוניותיך.

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב, הבנו שאתה פטור מהכללים לכתיבה נאותה.

זו לא הפעם הראשונה בה אתה נוזף באחרים על חוסר ידיעה, למרות שחוסר הידיעה הוא שלך.

לידיעתך גירסת בטא אינה המצאה של עולם התכנה אלא צעד התחלתי בתעשיות, כמו pilot plant בתעשיה הכימית, או מטוס אבטיפוס בתעשית המטוסים. הרעיון הבסיסי הוא למצוא בעיות לפני הגירסה הסופית. נניח שאתה רואה פסול במי שיצר מטוס סדרתי ללא שלב מקדים של מטוס אבטיפוס. האם במקרה היפותטי כזה דעתך תיפסל כי אינך יודע איך עושים מטוסים?

לפי התנהגותך קודם, איני מצפה שתודה בטעותך, אבל תחשוב קצת ואולי במקרים אחרים תגיב בצורה שמכבדת אותך. מה יוצא לך שאתה מבליט את חוסר ידיעתך?

יהודה

• תוכן חדש...