Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
האמת נראה באמת שיש ירידה בכתיבה בפורום , אבל לדעתי הסיבה היא אחרת. לדעתי הסיבה היא שינוי עיצוב\גרפיקה של ממשק הפורום .

העיצוב הקודם היה יותר ידידותי ויותר נח. ואכן יש תחושה שכמות הכתיבה בפורום ירדה.

זה פשוט בלתי נסבל, אכן ממש לא נוח לכתוב כאן מאז ששינו את הממשק

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם (נערך)
ואני בגלל הפורום החלפתי מחשב .... :-D

אני לא מאמין, המקלדת שלי עברה עינויים תחת לחץ ובסוף היא לא אשמה.

אל לבד בעיית המקלדת, הצבעים (כחול בהיר, תכלת) קשה להבחין ביניהם. האם יש אפשרות נושא יהיה בצבע כהה יותר.

יש לימחשב נייח, ווינודס 7 באנגלית , אקספולרר 11 באנגלית.

עריכה אחרונה על ידי irork

פורסם
בעבודה (מחשב נייח) אקספלורר 8

אין בעיות הקלדה

בבית אקספלורר 11, עושה בעיות בהקלדה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

את האמת רוב הזמן אני גולש דרך האייפון ונתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת שאי אפשר לראות את התמונות בפרסומים,לפעמים אפשר ולפעמים אי אפשר (ברוב המיקרים).

ואז אני צריך לעבור למחשב הביתי כדי לצפות בתמונות וזה מאוד לא נוח ומבאס.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני נכנס לרוב דרך האייפון ויש 2 בעיות מציקות.

1. אי אפשר לראות תמונות מצורפות

2. המעבר מעמוד לעמוד הוא בקפיצות של 5 , כלומר כשאני בדף 16 למשל ולוחץ לעבור לדף הבא הוא יקפיץ אותי לעמוד 21

פורסם
קשה מאוד לכתוב. זה נהפך למסורבל. חלק מהאותיות לא נלחצות פתאום.

לא נוח בעליל

איזה אקספלורר יש לך?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
אני נכנס לרוב דרך האייפון ויש 2 בעיות מציקות.

1. אי אפשר לראות תמונות מצורפות

2. המעבר מעמוד לעמוד הוא בקפיצות של 5 , כלומר כשאני בדף 16 למשל ולוחץ לעבור לדף הבא הוא יקפיץ אותי לעמוד 21

נכון מאוד גם אצלי זה קורה וזה מאוד מעצבן מקווה שיסדרו את זה בהקדם.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
את האמת רוב הזמן אני גולש דרך האייפון ונתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת שאי אפשר לראות את התמונות בפרסומים,לפעמים אפשר ולפעמים אי אפשר (ברוב המיקרים).

ואז אני צריך לעבור למחשב הביתי כדי לצפות בתמונות וזה מאוד לא נוח ומבאס.

בדיוק אותה בעיה אצלי. לכן זנחתי את הגלישה דרך האייפון ונכנס רק בערב מהלפטופ

פורסם

בנוגע לכתיבה ממחשבים ניידים או נייחים, מעבר לכרום פותר את כל הבעיות כמעט. אקספלורר בגרסאותיו החדשות מחרב המון אפליקציות.

המעבר מומלץ בלי קשר לפורום. אקספלורר נדרש רק בחלק מאתרי הממשלה שבנויים בטכנולוגיות של המילניום הקודם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אקספלורר 11 עושה בעיות רק בפורום שלנו..בתפוז למשל או בכל דבר אחר הוא לא עושה בעיות. אז שורש העניין הוא בתכנה של הפורום.

פורסם
אקספלורר 11 עושה בעיות רק בפורום שלנו..בתפוז למשל או בכל דבר אחר הוא לא עושה בעיות. אז שורש העניין הוא בתכנה של הפורום.

אקספלורר מתוכנת שלא לפי התקנים הבינלאומיים, ובמזיד. הוא עשוי כך תוך ניצול כוח של מונופול במטרה להכריח את בוני האתרים לכתוב גם את אתריהם בניגוד לתקן, ולחבל כך בתקינותם של דפדפני המתחרים.

העובדה היא שבכל הדפדפנים האחרים האתר פועל באופן תקין.

הגיע הזמן שכולם יעזבו את אקספלורר ויעברו לדפדנים חופשיים, כגון פיירפוקס. זה לא עולה כסף ונמשך רגעים אחדים בלבד. הגיע הזמן שמיקרוסופט תפסיק לכופף לנו את הידים לטובת רווחיה (המופקעים).

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

בני אני מתעסק בתוכנה ארגונית לפרנסתי. האקספלורר 11 מקריס המון אפלטים כמו למשל האייג'נט לבדיקת תחנות קצה של מי שמתחבר מרחוק ל-vpn של צ'קפוינט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...