Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפורדים סבבה, אבל יש לך סופות, פאג'רו ודודים, ועוד כמה רכבי שטח שאני בטח לא זוכר עכשיו, שטוחנים את השטח בכיף.

שמעתי שאחד הדברים המפחידים בשטח זו טטרה. (כן, המשאית הזאת, שמחליפה בהדרגה את הריאוסים העתיקים)

שמעתה נכון טטרה היא משאית משוגעת לשטח לא חושב שיש רכב שטח יותר טוב ממנה בצהל.

והדיבורים שדוגים יחליפו את הפורד F350 התחיל כבר לפני איזה שנה וחצי אצלי ביחידה ואיך שהבנתי בסוף ירדו מהרעיון בגלל קיצוצים למיניהם. ואז הביאו את הפורדים החדשים בצבע עכבר. בכללי רוב הרכבים האלה הם רכבי מנהלה בעיקר ולא תראו איזה פורד נוסע בסלעים של רמת הגולן בשביל שטח כזה יש האמרים אבירים וסופות

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה קישקושים!

כל הדימקסים הלבנים בצבא הם 2X4 ומספר צהוב. הישנים ביותר כבר יצאו מהצבא(כמעט בטוח שזה כמו ליסינג רגיל ופשוט עברו ה3 שנים)

ונשארו מהשנתונים החדשים, הברלינגו הגיעה לצה"ל כבר לפני שנה.

ברכב לבן אסור להכנס גם ככה לשטח מעבר למה שנקרא "שביל ב'" זתומרת שביל עפר/כורכר קל.

ראפטור אזרחי בצפון יש ואני מכיר את הבחור, כלי מדהים

ראפטור צבאי - יש, מעט מאוד וביחידה מאוד מסויימת.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

כל מילה שVIPER אמר מדוייקת.

בקשר לטנדרים :

המכרז מלפני שנים רבות שבו פורד זכתה הוארך לתקופה נוספת, ונגמר סופית בסוף 2011.

לאחר צאת המכרז החדש שבו השתתפו 3 יבואניות הבהמות האמרקאיות ,UMI , מכשירי תנועה , ודלק מוטורס (בגדול גם ניסן טויוטה הורשו לשתתף אבל אך ורק רכבים עם מנוע דיזל)

מדובר על כ-3000 כלים בשווי מוערך של כ-750 מיליון שח

הכסף מגיע כולו מכספי סיוע והרכבים נרכשו ישירות מול היצרן בארה"ב

במכרז זכתה "ראם" .

היתרון הגדול בשבילנו הוא האפשרות שנראה פה בקרוב ראם 1500 בגרסא אזרחית. שזה רכב נפלא

כמה קישקושים!

כל הדימקסים הלבנים בצבא הם 2X4 ומספר צהוב. הישנים ביותר כבר יצאו מהצבא(כמעט בטוח שזה כמו ליסינג רגיל ופשוט עברו ה3 שנים)

ברכב לבן אסור להכנס גם ככה לשטח מעבר למה שנקרא "שביל ב'" זתומרת שביל עפר/כורכר קל.

פורסם
כמה קישקושים!

ראיתי בבאר שבע DMAX לבן, מספר אזרחי (אבל רכב צבאי), סיומת 65 (שנתון 2008 כנראה), 4X4.

את הרפטור הצבאי יצא לי לראות פעם אחת, שמעתי שזו חיה מטורפת, אבל צריכת הדלק שלה הזויה לגמרי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמה קישקושים!

יש 1. בדיוק. והוא, אם להיות עדין, כבר לא ממש נוסע.

פורסם

מה דעתכם על השינוי?

מעניין לי ת'תחת.

שצה"ל ימשיך בעבודה הטובה שלו - לא מעניין אותי אם הוא נוסע בפורד או דודג' או סקודה פאביה

פורסם
יש 1. בדיוק. והוא, אם להיות עדין, כבר לא ממש נוסע.

מוזר כי ראיתי שהוציאו לו טופס לתיקון במוסך פורד.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש פורד ראפטור צבאית שחונה בבסיס של אחי, ולמען הסר ספק זה בסיס של גובניקים.

לפי מה שהבנתי ממנו ומהתמונות שהוא שלח לי היא עומדת באותו חנייה ובקושי זזה, אם זה מותר אני אעלה לפה את התמונות שלה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
ראיתי בבאר שבע DMAX לבן, מספר אזרחי (אבל רכב צבאי), סיומת 65 (שנתון 2008 כנראה), 4X4.

את הרפטור הצבאי יצא לי לראות פעם אחת, שמעתי שזו חיה מטורפת, אבל צריכת הדלק שלה הזויה לגמרי.

יש יחידות שקופות שמשתמשות בדימקסים לבנות בלי שום סימון צבאי, אפילו לא מדבקות "איך אני נוהג?".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הדודג' ראם הולכת להיות המחליפה של הפורד הישנה ושל האביר הגרוטאה שהולכת להשבתה עד סוף השנה (כל כך שונא את הזקנה המרעישה הזאת), סוף סוף רכבים איכותיים נכנסים לשירות.

מקווה שגם הריו תצא להשבתה בזמן הקרוב.

פורסם
הדודג' ראם הולכת להיות המחליפה של הפורד הישנה ושל האביר הגרוטאה שהולכת להשבתה עד סוף השנה (כל כך שונא את הזקנה המרעישה הזאת), סוף סוף רכבים איכותיים נכנסים לשירות.

מקווה שגם הריו תצא להשבתה בזמן הקרוב.

את הריאו מחליפים לכם במיצובישי אטראג'.

הריאו עדיפה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

טקטקיה טובה,עם הרעש שהמנוע עושה הם לא ירצו לנסוע הרבה.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
את הריאו מחליפים לכם במיצובישי אטראג'.

הריאו עדיפה.

הוא התכוון למשאית ריו, שמוחלפת בהדרגה על ידי הטטרה.

ולא לקיה ריו שהיא רכב רנגים/קצינים קלאסי.

כל הקצינים שנוהגים בזה אמרו שזה זבל וירידת רמה. (על האטראז')

לא מבין למה הצבא עדיין תקוע עם החוק ההזוי הזה - מנוע עד נפח 1.4 לסא"ל/רנ"ג.

במקום לעבור לרכבים היברידים או דיזלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צבא עבר לדיזלים לפני קצת יותר מ 15 שנה (פיז'ו 205 הוחלפו כולן במגאן דיזל, ובהמשך באופן חלקי באופל אסטרה דיזל) וחזר חזרה לבנזין, כנראה שזה יוצא זול יותר בסופו של דבר.

• תוכן חדש...