Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בדיוק זה יוצא זול יותר, כאשר ממה שאני רואה, רוב הנגדים והקצינים גומעים בשנה לפחות 40-50 אלף ק"מ וזה במקרה הטוב, הסמג"ד שלי נוסע כל יום מחדרה לצאלים! מדובר על רכב שנכנס בערך כל חודש לטיפול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא התכוון למשאית ריו, שמוחלפת בהדרגה על ידי הטטרה.

ולא לקיה ריו שהיא רכב רנגים/קצינים קלאסי.

כל הקצינים שנוהגים בזה אמרו שזה זבל וירידת רמה. (על האטראז')

לא מבין למה הצבא עדיין תקוע עם החוק ההזוי הזה - מנוע עד נפח 1.4 לסא"ל/רנ"ג.

במקום לעבור לרכבים היברידים או דיזלים.

נועד בעיקר כדי ליצור בידול.

גמו שאצלנו הסמנכלים נוסעים על אאודי Q5 ולי לא ייתנו רכב כזה(ואם כן אז אני אשלם הכל).

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
נועד בעיקר כדי ליצור בידול.

גמו שאצלנו הסמנכלים נוסעים על אאודי Q5 ולי לא ייתנו רכב כזה(ואם כן אז אני אשלם הכל).

אף אחד לא אמר לתת להם סופרב או פאסאט TDI, אפשר לתת לאל"מ פלואנס דיזל, ולרנגים, סאלים ורסנים לתת C3 פיקסאו HDI או ג'אז הייבריד למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אפשר לתת ואז יהיה כמו פעם - שני אנשי קבע על אוטו אחד, מכיוון שהמכוניות האלו עולות כמעט כפול ממה שהם מקבלים היום.

פורסם
אף אחד לא אמר לתת להם סופרב או פאסאט TDI, אפשר לתת לאל"מ פלואנס דיזל, ולרנגים, סאלים ורסנים לתת C3 פיקסאו HDI או ג'אז הייבריד למשל.

המיצובישי הזו היא בחירה הולמת יחסית.

יש בה מקום למשפחה כלשהי,היא מאובזרת והיא לא כזו בזבזנית בדלק.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

שברולט סוניק או קרוז, זה מה שהם היו צריכים לקבל, הבחירה הכי טובה והמשתלמת.

הארטראז עם המנוע הדרדס שלה ועם כל הק''מ שהם עושים בשנה ימות להם בטווח קרוב.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם

אני בטוח שגם כשהגטס/אקסנט נכנסה לצבא אמרו על הקוריאנית שהיא לא תחזיק מעמד,בוא ניראה איך המיצובישי תתמודד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אפשר לתת ואז יהיה כמו פעם - שני אנשי קבע על אוטו אחד, מכיוון שהמכוניות האלו עולות כמעט כפול ממה שהם מקבלים היום.

כן? בטוח? ג'אז הייבריד עולה פי 2 מריו? אולי לא סיימתי את הבגרות במתמטיקה עם ציון 100, אבל 120 אלף, זה לא פי 2 מ95-100 אלף.

פורסם
הדודג' ראם הולכת להיות המחליפה של הפורד הישנה ושל האביר הגרוטאה שהולכת להשבתה עד סוף השנה (כל כך שונא את הזקנה המרעישה הזאת), סוף סוף רכבים איכותיים נכנסים לשירות.

מקווה שגם הריו תצא להשבתה בזמן הקרוב.

מבחינת עבירות בשטח ועמידות- אין ספק שהאביר עדיף על כל הטנדרים החדשים בפער ענק, גרוטאה או לא.

פורסם
מבחינת עבירות בשטח ועמידות- אין ספק שהאביר עדיף על כל הטנדרים החדשים בפער ענק, גרוטאה או לא.

אבל מבחינת בטיחות, נוחות ופינוקים הוא מאוד רחוק מרכב מודרני כמו DMAX 4X4.

חסרון מהותי של האביר זה נושא היציבות ומגבלת המהירות בנסיעה, הרכב מאוד לא יציב ובסיבובים של 30-40 קמ"ש הוא נזרק. שלא נדבר על אי הנוחות לנסוע עם הקסדות המצחיקות האלו, הרעשים שחודרים לרכב בגלל שאין שום בידוד, כמובן שאין מה לדבר על רדיו דיסק ומזגן.

פורסם

בטח הבסיסים בעורפיות יקבלו, וידחפו לגדודי חי"ר וכאלה את כל הזבל XD

(אחד שעד לפני 3 שנים היה בצבא והיה יוצא לנסיעות מנהלתיות עם אביר או האמר )

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אצלנו בגדוד הוחלפו כל הסופות 2 בדימקסים חדשות, אבל לא נראה לי שנקבל דודג'ים בקרוב כי יש לנו 2 פורדים חדשות פחות משנה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
כן? בטוח? ג'אז הייבריד עולה פי 2 מריו? אולי לא סיימתי את הבגרות במתמטיקה עם ציון 100, אבל 120 אלף, זה לא פי 2 מ95-100 אלף.

מיצוביש אטרז' לא עולה 100 אלף ש"ח, מה גם שכשמובר בכמוניות גדולות המחיר יורד עוד.

אני בטוח שמישהו עשה את החישובים הנכונים ובחר באפשרות הזולה ביותר, כולל מחיר קניה/השכרה/ליסינג, הוצאות נלוות, עלות אחזקה וצריכת דלק.

ושוב פעם, דיזל כבר היה בצבא. באיזור שנת 2000 הרוב המוחלט של צי הרכב הלבן בצבא היה מורכב מרנו מגאן דיזל וקנגו דיזל.

לא המשיכו עם זה, כנראה שיש לכך סיבה ואני מניח שהיא כלכלית.

פורסם

צה״ל עובד על מכרז. כל שנה הגנרלים בחיל החימוש קובעים מחיר של כל חלק לפי סוג הרכבים.

כשאין להם את החלקים הדרושים הרכבים נכנסים לחרום ולאט לאט נעלמים מהאופק הצהל״י. ( כך נעלמו האמרים הממוגנים בין רגע מאיו״ש)

הפורדים עוד סבבה. הדימקסים הם הבעיה. הייתה לנו בבסיס דימקס עם 20 אלף ק״מ שכבר החליפו לה מנוע גיר. והמון מכלולים.

נראלי שרק אביר יכול להפגין אמינות מול ההתעללות הקשה של נהגי צהל.

• תוכן חדש...