Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש ראפטור לבנה באיזור הצפון שמסתובבת, יש עליה כמה מדבקות שחורות, אני בטוח ב98% שהיא פרטית ולא של צה"ל.

יש לפחות ראפטור אזרחית אחת שהגיעה דרך איילון מוטורס, יכול להיות שאתה מתכוון אליה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדיוק כמו שיותם רשם, הרכב צבאי עם מספר שחור צ'.

בעיניים שלי ראיתי מספר אזרחי, הוא מבקר מדי פעם ליד העבודה שלי.

כנראה שזה הראפטור שיובא ע'י איילון מוטורס.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מעניין אם הטנדרים האלו נקנו מרצון או נכפו על צה"ל כחלק מחבילת הסיוע האמריקאית.

הטנדרים הללו החליפו בהדרגה את הנ.נ העתיקים והאבירים, ולייעודם היו טובים לעין ערוך מהכלים הפרימיטיביים הללו שתוכננו עוד במלחמת העולם ה II.

חן חברי היקר והמוערך .

אני חולק עליך לגבי מי טוב יותר.

נכון היום ברכבים המודרנים יש מזגן, סטריאו וכסא נח לישיבה אבל, כשזה מגיע לשטח (ונהגתי הן בנ.נ העתיק והן בפורדים הצבאים החדשים למינהם F350 וכ"ו) הנ.נ העתיק עדיף חד משמעית . אני מדגיש שאני מדבר אך ורק על הביצועים בשטח קשה לנסיעה! ה נ.נ הרבה יותר חזק ועמיד ואוכל את השטח.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
חן חברי היקר והמוערך .

אני חולק עליך לגבי מי טוב יותר.

נכון היום ברכבים המודרנים יש מזגן, סטריאו וכסא נח לישיבה אבל, כשזה מגיע לשטח (ונהגתי הן בנ.נ העתיק והן בפורדים הצבאים החדשים למינהם F350 וכ"ו) הנ.נ העתיק עדיף חד משמעית . אני מדגיש שאני מדבר אך ורק על הביצועים בשטח קשה לנסיעה! ה נ.נ הרבה יותר חזק ועמיד ואוכל את השטח.

הפורדים סבבה, אבל יש לך סופות, פאג'רו ודודים, ועוד כמה רכבי שטח שאני בטח לא זוכר עכשיו, שטוחנים את השטח בכיף.

שמעתי שאחד הדברים המפחידים בשטח זו טטרה. (כן, המשאית הזאת, שמחליפה בהדרגה את הריאוסים העתיקים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הדודג'ים החדשים שמגיעים לצבא אמורים להחליף את הרכבים של המ"פים - דימקסים

לגבי הראפטור, היה לנו כזה אחד ביחידה בניסוי ובסוף הצבא החליט שלא לייבא יותר ואוטוטו מזדכים עליהם.

פורסם
בעיניים שלי ראיתי מספר אזרחי, הוא מבקר מדי פעם ליד העבודה שלי.

כנראה שזה הראפטור שיובא ע'י איילון מוטורס.

אולי זה היה אזרחי יבוא אישי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הדודג'ים החדשים שמגיעים לצבא אמורים להחליף את הרכבים של המ"פים - דימקסים

לגבי הראפטור, היה לנו כזה אחד ביחידה בניסוי ובסוף הצבא החליט שלא לייבא יותר ואוטוטו מזדכים עליהם.

ממש לא. לא יחליפו דימקס שהוא פרייבט ובדרך כלל עם מספר צהוב בדודג' רישיון C1 שמאה אחוז יהיה עם מספר צ' שחור

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

עד כמה שאני יודע מאחי (נהג ב של מ״פ בפלוגה קרבית..).

את הדימקסים מחליפים בהדרגה לברלינגו (ואחיהם), יצא לו כבר כמה פעמים לנהוג על ברלינגו ששייך למפ של פלוגה אחרת.

לכן הוא טוען כך, למרות שהוא עצמו עוד עם דימקס

פורסם

אחי אומר שממילא צריך אישור מיוחד להיכנס איתן לשטח וברוב המקרים זה פשוט אסור אז לוקחים סופה וכו׳ לפי הצורך..

פורסם (נערך)
^

מה הקטע בלהחליף רכב שטח ברכב מסחרי קטן? ברלינגו תתפרק בשטח.

הדימקסים של המ"פ היו 2X4, מטרתם לא היתה להכנס לשטח אלא בעיקר לשנע אנשים וציוד.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תאמינו לי שאם אקסנט וקיה ריו נסעו בשטח....אז מה זה בשביל ברלינגו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ממש לא. לא יחליפו דימקס שהוא פרייבט ובדרך כלל עם מספר צהוב בדודג' רישיון C1 שמאה אחוז יהיה עם מספר צ' שחור

רוב הדימקסים הם עם מספר צ', לא מספר צהוב.

אני משרת בצאלים, יש רכבים ספורים עם מספר צהוב, אני מניח שחלק שייכים לבינוי (שאגב, להם יש גרסה ממש מוזרה, 2X4 עם חלונות ידניים אפילו מקדימה!)

DMAX תוחלף על ידי הברלינגו? מה? למה? אין לברלינגו הזאת יכולת בשטח אפילו.

(לטענה שיש למ"פ 2X4, אני חושב שזו טעות, עד עכשיו בקושי יצא לי לראות דימקס 2X4 בצבא)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...