Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אחרי שנסעתי ברנו מגאן דיזל ידני מודל 2007 (של ההורים) ונהנתי ממנו מאוד!!! במיוחד בצריכת הדלק

אני מחפש בשבילי רכב מיני חדש שישמש אותי לנסיעות מרובות שרוב הנסיעות הם הרצליה-כפר סבא-פתח תקווה-נתניה,ופעם בשנה לירושלים.

50% עירוני

50% בינעירוני

שיהיה חסכוני בדלק וזו אחת הסיבות שאני בוחר בידני ולא באוטומט

הירידת ערך האמת קצת מתרידה אותי אבל אני רוצה להיות בראש שקט לאחר קניית הרכב!

כמו כן אני לא רוצה לצאת בקנס כשאני נכנס למוסך בטיפול

נכו לעכשיו שמתי עין על הרנו מגאן 0.9 ידני אשמח לחוות דעת! למי שיש את הרכב הנ"ל-קראתי פה בשרשורים שאנשים נהנים מהרכב הזה אבל למי שלא רשם אשמח שיוסיף חוות דעת

כמו כן אני לא יודע מה רמת האמינות של הרנו קליאו אשמח אם למישהו יש ניסיון עם הרכב בשנתונים 2012-2014 ויכול לתת חוות דעת,אבל אם היא כמו הרנו מגאן 2007 שיש לי בבית אז אני מבסוט מזה.

אני רוצה לציין שבעבר היה לי גולף ג'נריישן מנוע 2000 אוטומט ששתתה לי דלק בכמויות מטורפות,והאחזקה שלה הייתה מאוד לא זולה במיוחד במוסך צ'מפיון,וזו הסיבה שמכרתי אותה בזמנו.

ואני לא רוצה לעשות את הטעות פעם נוספת,ואין לי מושג מה המחירים של חלקי הרכב במודל הצרפתי של רנו,אם מישהו יכול להעיר את עיני לגבי זה אשמח מאוד.

לסיכום מה שחשוב לי באמת

צריכת דלק נמוכה.

עלות אחזקה נמוכה.

אמינות.

תודה רבה

רם.

פורסם

למה שלא תבדוק את מיצובישי ספייס סטאר או ניסאן מיקרה בגרסאות הידניות? צריכת הדלק של הספייס סטאר טובה משל הקליאו - 25 קילומטרים לליטר בספייס סטאר, לעומת 22.2 קילומטרים לליטר בקליאו 900 סמ"ק. אני אפילו לא אנסה לשכנע אותך שהספייס סטאר היא לא "פחות אוטו" מהקליאו, כי זאת האמת. אבל כנראה שאני גם לא אצטרך כי אתה לא כתבת שזה חשוב לך בכלל.

נראה לי גם שבכל מה שקשור למותג מיצובישי, לא יהיה צורך לשכנע אותך בסוגיות כמו אמינות או עלויות אחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי קליאו 2012, אבל מנוע 1.2, והיא דור III (והיום מוכרים דור IV). אם זה יעזור לך,

הרכב בסדר בנתיים, השירות במורשה סבבה לגמרי, מחירי הטיפולים סבירים מאוד, צריכת הדלק טובה (1:16-1:17 מחוץ לעיר בלי בעיה ובלי להתאמץ, 1:12-1:13 בעיר), בסך הכול מרוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אשמח לעוד תגובות חברים,בקשר למיצובישי ,כי זה בשבילי צעצוע,ואני מחפש משהו "יותר אוטו",אבל לא במחיר מופקע.

תודה רבה.

פורסם

מה דעתך על סוזוקי ספלאש ידנית?

חסכונית, אמינה ונוסעת היטב!

(וגם נשאר לך עודף לטוס לחו"ל) :wink:

פורסם

פיג'ו 208 ידנית תתאים לדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פיג'ו 208 ידנית תתאים לדרישות.

הניסיון שלי עם פג'ו הוא מאוד קטן,אשמח שמישהו שיש לו חוות דעת עלייה,יעיר את עיניי

לגביי הרנו קליאו אתם חושבים שזה בזבוז כסף להוציא על הרכב הזה ? חשוב לי "העלות אחזקה" וחסכוניות" "וקצת יופי על הכביש-ונוחות נסיעה לא יזיק" או להשאיר את הרנו כאופצייה פתוחה ?

אשמח לעוד תגובות.

רם.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על פיאסטה 1.25 ידנית (יש לחבר טוב).

-נראת מעולה (לדעתי).

- איכותית מאוד ובעלת איכות הרכבה גבוהה (מורכבת בגרמניה) .

-צריכת דלק של 1:15-1:16 בממוצע ומנוע שיספיק לך בנסיעות שלך (מישור בעיקר).

-מרווח פנימי טוב (לא יודע ביחס לקליאו לא יצא לי לשבת) .

-אישית אהבתי את התנוחת נהיגה (אני 1.90 מ) ועם כיוון נכון של הכסא לא חסר מקום.

-מערכת שמע מובנת איכותית.

לדעתי היום אפשר לשחרר אחת חדשה באזור ה70K ולהשאר עם עודף /להוסיף אבזור שמעניין אותך.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

תוכל לרכוש אצלנו את הפיאסטה החדשה ברמת גימור "טרנד" כאשר אנו מייבאים רכב זה באיבזור עשיר

ישירות מהיצרן.

מבחינת אמינות ואחזקה הפיאסטה טובה יותר וכן מבחינת יציבות.

פורסם
תוכל לרכוש אצלנו את הפיאסטה החדשה ברמת גימור "טרנד" כאשר אנו מייבאים רכב זה באיבזור עשיר

ישירות מהיצרן.

מבחינת אמינות ואחזקה הפיאסטה טובה יותר וכן מבחינת יציבות.

היי איילון מוטורס

אני זוכר לפני חודשיים בערך אמרת שבעוד חודש וחצי יביאו רכבי פיאסטה פורד עם מנוע 1.4

אז כבר בארץ?

מחכה לשמוע וסופשבוע נעים

• תוכן חדש...