Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוטין פשוט עושה מה שב*ין שלו, מצפצף על כולם ובעיקר על "יריבו" אובמה

את האמת נראה לי שאובמה זה הנשיא האמריקאי הכי רופס ב 30 שנה האחרונות

מה שמצחיק שאובמה צחק על קרי כשקרי אמר שרוסיה הכי מסוכנת:

http://www.ijreview.com/2014/03/118668-remember-obama-mocking-romney-foreign-policy-question-2012-campaign/

מה שיותר הזוי זה הסטטוס של פייגלין בפייסבוק:

זוכרים את שרה פיילין? המועמדת הרפובליקנית לסגן נשיא ארה"ב?

התקשורת האמריקנית הפכה אותה לבדיחה כשהזהירה שאם ייבחר אובמה, פוטין יכבוש את חצי האי קרים.

:oops:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תערוך רק את הכותרת שלך כי זה רוסיה נגד העולם המערבי. אוקראינה כאן לא פקטור כלל. ולא תהיה שום מלחמה. העולם המערבי לא יצא למלחמה על כיבוש חצי האי קרים בכדי להציל את אוקראינה מעצמה. רוסיה עצמה לא רוצה מלחמה עם המערב.

פוטין דואג לאינטרסים של ארצו ולאזרחים דוברי הרוסית באוקראינה. כך גם עשה בגיאורגיה כשבא לעזרת המחוזות הבדלניים שם דרום אוסטיה ואבחזיה. כך הוא עשה ולא הזיז לו מה אומרים כולם.

חוקי, לגיטימי? כנראה שלא בעיני המערב.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם
תערוך רק את הכותרת שלך כי זה רוסיה נגד העולם המערבי. אוקראינה כאן לא פקטור כלל. ולא תהיה שום מלחמה. העולם המערבי לא יצא למלחמה על כיבוש חצי האי קרים בכדי להציל את אוקראינה מעצמה. רוסיה עצמה לא רוצה מלחמה עם המערב.

פוטין דואג לאינטרסים של ארצו ולאזרחים דוברי הרוסית באוקראינה. כך גם עשה בגיאורגיה כשבא לעזרת המחוזות הבדלניים שם דרום אוסטיה ואבחזיה. כך הוא עשה ולא הזיז לו מה אומרים כולם.

חוקי, לגיטימי? כנראה שלא בעיני המערב.

אתה חושב שפוטין כבש את קרים כדי "לדאוג לאזרחים דוברי הרוסית באוקראינה"? רמז: לא...

הסיבה היחידה לכל המסיבה הזו היא כדי להרחיק את נאט"ו מגבולות הדיקטטורה הרוסית.

מצד אחד צר לי על אזרחי רוסיה, מצד שני, רובם אשמים במצב הדיקטטורי. הרוסים הם פשוט טיפשים ואלימים ברמה בלתי נקלטת, כך שנוצר מצב שרובם בכלל לא מעוניינים בדמוקרטיה, כי ערוצי הטלוויזיה של פוטין שוטפים אותם נגד המערב הליברלי מגיל 0.

פורסם (נערך)
אם אני אכתוב שגם פה צריך מנהיג באותו סגנון, כמה ירגמו אותי?

היחיד שירגום אותך, זה המנהיג הזה שאתה רוצה שיהיה פה.

מדינת ישראל אומנם מושחתת מן היסוד (דרגי ממשל, נשיא, שרים, ח"כים, לובי, חברות ביטוח, תקשורת) אך יש בה בסיס דמוקרטי אמיתי.

זאת אומרת, אם תלחם מספיק ותעשה תעמולה בצורה נכונה, בעיקר דרך הרשתות החברתיות, תוכל באמת לנצל את זכותך הדמוקרטית להבעת דעה ולשינוי מעשי.

זה אומנם יקח זמן, כי רוב הישראלים הם פרימיטיבים-שמרנים (אין מה לעשות, מדינה דתית בכל זאת), אך בסופו של יום רצון העם הוא אשר בוחר, גם אם רצונו מושתת על תעמולה אגרסיבית ויקרה, זה בסופו של יום עדין רצונו. כמו שלפני 5 שנים כל אדם ברחוב היה צועק "הומו" והיום זה קצת מביש להיות הומופוב - כתוצאה מתעמולה (צודקת לטעמי) ומוצלחת של הארגונים הליברליים למיניהם (או כמו שבני אדם חסרי אונה יכנו: "שמאלנים").

אם תביא מנהיג כמו פוטין, אלים מכף הרגל ועד הראש, זה אומנם יעשה "סדר" כי למשטרה יהיה "כח" (פיזי) אך זו בדיוק נקודת החולשה הלא דמוקרטית, לתת למשטרה את הסמכות לשפוט. אולי אדם מופנם שלא התעסק מעולם עם הרשויות, בתי משפט, עסקים, שחיתויות לא ירגיש זאת בהתחלה (אני מניח כמוך, עקב הסגנון הפוליטי), אבל נניח כשתביע את דעתך בנוגע למשהו שממש יבער בך (ליגליזציה של קנאביס\חוסר מענה לבעיית הדיור) ופתאום יבוא שוטר וישבור לך את כל הצלעות כי העזת להביע דעה וכי למנהיג שלך יש אינטרס מובהק ליצור כמה שיותר הכנסות לקבלנים שמפרישים לו מזומנים מתחת לשולחן (ע"י אי מתן אישורים לבניית דירות חדשות ובכך העלאת מחירי הדירות), אזי נראה איך תרגיש...

ברוסיה אין דבר כזה עיתון שמבקר את הממשלה. ביקורת על הממשלה היא בערך הדבר החשוב ביותר בדמוקרטיה. אנשים שחוקרים ובודקים למה אנשים אחרים עשו דברים רעים ומה האינטרסים שלהם. חשיפת שחיתויות. אלו לא סתם מילים שאתה קורא בעיתון בסוף שבוע, אלו יסודות הדמוקרטיה שמרכיבים את החיים שלך, מהרגע שאתה קם בבוקר ועד הרגע שאתה הולך לישון.

קשה להסביר לך על רגל אחת מה היתרונות של דמוקרטיה אמיתית (אנחנו עדין לא שם, אבל בדרך, פחות מבחינת הממשל אבל לפחות מבחינת הSTATE OF MIND של האנשים) וגם קשה להסביר לך מה החסרונות של דיקטטורה אלימה - כל עוד לא חשת מעולם בחסך של חופש.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

שמעו, יוצא מזה משהו חיובי, אחרי שפוטין יסיים את מה שהתחיל אוקראינים יפסיקו לתקן אנשים שקוראים להם רוסים. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

נאט"ו כבר יושבים על גבולות הדיקטטורה הרוסית להזכירך.

טורקיה היא חלק מנאט"ו וגם פולין וכך גם כל המדינות הגובלות במדינות שהיו חלק מבריה"מ ועדיין לא בנאט"ו. כמו מולדובה, אוקראינה ובלרוס, שכל הזמן מדברים על איחוד בינה לבין רוסיה. לכן, רוסיה מחפשת השפעה ולא אוהבת שמשחקים עם המערב בחצר האחורית שלה.

זה כמו בסיפור עם סוריה. כמו שכתבתי, היא דואגת לאינטרסים שלה בדמות הנמל האסטרטגי בטרטוס. ובכלל לסוריה שהיא בעלת ברית ותיקה שלה.

אגב שבלול, לדעתי, רובם הגדול של אזרחי רוסיה מרוצים מהזמירות הלאומניות של פוטין ומזדהים איתם לכן אתה לא רואה התנגדות משמעותית לשלטונו. ישנה כמובן התנגדות אך היא לא גדולה כאמור.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

לא טענתי שאני מעוניין במדינה דיקטטורית, אלא במנהיג שפועל לטובת המדינה והאזרחים שלו, גם על חשבון הניראות ההומאנית כלפי העולם המערבי.

מתחדשת*

פורסם
היחיד שירגום אותך, זה המנהיג הזה שאתה רוצה שיהיה פה.

מדינת ישראל אומנם מושחתת מן היסוד (דרגי ממשל, נשיא, שרים, ח"כים, לובי, חברות ביטוח, תקשורת) אך יש בה בסיס דמוקרטי אמיתי.

זאת אומרת, אם תלחם מספיק ותעשה תעמולה בצורה נכונה, בעיקר דרך הרשתות החברתיות, תוכל באמת לנצל את זכותך הדמוקרטית להבעת דעה ולשינוי מעשי.

זה אומנם יקח זמן, כי רוב הישראלים הם פרימיטיבים-שמרנים (אין מה לעשות, מדינה דתית בכל זאת), אך בסופו של יום רצון העם הוא אשר בוחר, גם אם רצונו מושתת על תעמולה אגרסיבית ויקרה, זה בסופו של יום עדין רצונו. כמו שלפני 5 שנים כל אדם ברחוב היה צועק "הומו" והיום זה קצת מביש להיות הומופוב - כתוצאה מתעמולה (צודקת לטעמי) ומוצלחת של הארגונים הליברליים למיניהם (או כמו שבני אדם חסרי אונה יכנו: "שמאלנים").

אם תביא מנהיג כמו פוטין, אלים מכף הרגל ועד הראש, זה אומנם יעשה "סדר" כי למשטרה יהיה "כח" (פיזי) אך זו בדיוק נקודת החולשה הלא דמוקרטית, לתת למשטרה את הסמכות לשפוט. אולי אדם מופנם שלא התעסק מעולם עם הרשויות, בתי משפט, עסקים, שחיתויות לא ירגיש זאת בהתחלה (אני מניח כמוך, עקב הסגנון הפוליטי), אבל נניח כשתביע את דעתך בנוגע למשהו שממש יבער בך (ליגליזציה של קנאביס\חוסר מענה לבעיית הדיור) ופתאום יבוא שוטר וישבור לך את כל הצלעות כי העזת להביע דעה וכי למנהיג שלך יש אינטרס מובהק ליצור כמה שיותר הכנסות לקבלנים שמפרישים לו מזומנים מתחת לשולחן (ע"י אי מתן אישורים לבניית דירות חדשות ובכך העלאת מחירי הדירות), אזי נראה איך תרגיש...

ברוסיה אין דבר כזה עיתון שמבקר את הממשלה. ביקורת על הממשלה היא בערך הדבר החשוב ביותר בדמוקרטיה. אנשים שחוקרים ובודקים למה אנשים אחרים עשו דברים רעים ומה האינטרסים שלהם. חשיפת שחיתויות. אלו לא סתם מילים שאתה קורא בעיתון בסוף שבוע, אלו יסודות הדמוקרטיה שמרכיבים את החיים שלך, מהרגע שאתה קם בבוקר ועד הרגע שאתה הולך לישון.

קשה להסביר לך על רגל אחת מה היתרונות של דמוקרטיה אמיתית (אנחנו עדין לא שם, אבל בדרך, פחות מבחינת הממשל אבל לפחות מבחינת הSTATE OF MIND של האנשים) וגם קשה להסביר לך מה החסרונות של דיקטטורה אלימה - כל עוד לא חשת מעולם בחסך של חופש.

מה שהוא אמר

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)
שמעו, יוצא מזה משהו חיובי, אחרי שפוטין יסיים את מה שהתחיל אוקראינים יפסיקו לתקן אנשים שקוראים להם רוסים. :)

עזוב שטויות, הולך להיות עכשיו מכירת חיסול של כלות אוקראיניות :lol:

צריך רק לדאוג לאולם בקפריסין..

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המיעוט דובר הרוסית באוקראינה (לא כזה מיעוט, אגב) מעניין את פוטין כשלג דאשתקד. פוטין רוצה נמלים בחצי האי קרים, פוטין רוצה הפגנת כוח (מול המערב וגם לליבוי גאווה לאומית. יש לו נסיבות מאד נוחות לכך - אוקראינה באמצע הפיכה אזרחית (עם המון "סיוע" זר, מכל הכיוונים - רוסיה, EU, ארה"ב) וחלשה. אובמה הוא מוקיון בזירה הבינלאומית (בגדול, חכם רק עם ישראל) ופוטין מסובב אותו כבר כמה שנים טובות. השורה התחתונה - PROFIT.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא טענתי שאני מעוניין במדינה דיקטטורית, אלא במנהיג שפועל לטובת המדינה והאזרחים שלו, גם על חשבון הניראות ההומאנית כלפי העולם המערבי.

אני בטוח שגם אזרחי רוסיה רוצים מנהיג שדואג להם. :wink: . לא בטוח שפוטין חושב על טובת האזרחים הרוסים.

פוטין מרשה לעצמו לפעול כפי שכניו ונתיניו באלימות מכיוון שהוא יודע שאירופה פחדנית וארצות הברית חלשה.

הוא לא מתיימר להציג "נראות הומנית" ועל פי הדוקטורינה שלו "הומניות" היא שם נרדף לחולשה.

מבחינתו ההשתלטות על חצי האי קרים הוא תיקון של טעות הסטורית של כרושצ'וב.

ובינינו, יש מידה של צביעות בגינוי האמריקני של הפגיעה בריבונות של אוקראינה. האמריקנים לא הססו בעבר לשלוח כוח צבאי לכל מקום בו חשו שהאינטרסים הכלכליים או המדיניים שלהם נפגעו.

פורסם

מחר ב5:00 נראה אם פוטין יעמוד במילה שלו.

בינתיים הבית שלי הפך לחמ''ל :lol: בכל הטלויזיות והמחשבים פתוחים ערוצי ואתרי חדשות...מה לעשות ההורים פרו אוקראינים חריפים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אם אני אכתוב שגם פה צריך מנהיג באותו סגנון, כמה ירגמו אותי?

כבר קיבלת הסבר מפורט. אבל דעתי בקצרה:

איני רוצה לחיות במדינה שנשלטת על ידי דיקטטורה של המאפיה.

וד"א - שום מנהיג ישראלי לא יכול להתנהג כמו פוטין, פשוט כיון שאנחנו קטנים ועלובים, ועפילו אבו-מאזן מצליח לכופף לביבי ה"נחוש" (שלמעשה נחוש רק להשאר על כסאו, שום דבר אחר לא מעניין אותו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז לא התכוונת לפוטין. הדבר האחרון שהוא דואג לו זה אזרחי רוסיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...