Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשתף אותכם במשהו שמדאיג אותי.

ההורים שלי בעלי חברת תיירות המציעה טיולים בארץ לתיירים ממדינות דוברות רוסית,אתמול באוטובוס באחת ההדרכות התפתח עימות בין אישה פרו רוסית מאוקראינה ואדם פרו אוקראיני מאוקראינה.

המתיחות שם משפיעה גם פה וכמעט בכל סיור שלנו מתפתח עימות בין התיירים בקבוצה ואני חושש שיום אחד זה יחמיר לעימות פיזי,אנחנו בעצמנו אוקראינים שבהתחלה תמכו בעם האוקראיני אבל עכשיו באמת כבר לא אכפת לנו,מצידנו שיתפוצצו שם כולם...אם אנשים משלמים הון כסף כדי להגיע לארץ ולהמשיך להתעמת גם פה בכך שהם מפחידים את יתר האנשים השותפים לטיול שלהם אז באמת שאני לא יודע מה לחשוב על העם הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שבקרוב נקבל תשובה לשאלה משרשור אחר "למי יש מטוסי קרב טובים יותר, למערב או לרוסים?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא חושב שזה יגיע לכדי כך. אם המערב לא התערב עד עכשיו, אני לא מאמין שזה יקרה פתאום. סנקציות כן. התערבות צבאית, ממש לא. כמו המצב בגיאורגיה, כך גם כאן, עד שרוסיה לא תהיה מרוצה ותראה שהיא השיגה את מטרתה, היא לא תירגע.

פורסם

הדבר האחרון שפוטין רוצה זה שארה"ב תטיל עליו איזה חרם כלכלי. תנו לו קצת קרדיט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

ועוד פחות מזה, הוא לא רוצה לראות מדינה פרו-מערבית החברה בנאט"ו על גבולו המערבי.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

אני חושב שכולנו עושים טעות כאשר אנחנו שופטים או מנסים לצפות את צעדיו/ מחשבותיו של פוטין בכלים מערביים.

הוא פועל אחרת לגמרי.

פורסם

נכון מאוד. הוא פועל לי הקו המנחה שלו, כסף. ברור שהנבואה ניתנה לטיפשים, אבל אתה יודע, זה מעניין. כמו טוטו או ווינר. תרשו לי להמר שפוטין לא יעשה שום דבר מעבר למה שהוא כבר פחות או יותר עשה [סיפוח קרים וזהו].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

זה פשוט מאוד. פוטין לא יתן לאוקראינה ליפול בידי המערב בשום מחיר. הוא חותר שאוקראינה תהפוך למדינה פדרטיבית. כזו שיהיה בה יצוג גם למיעוט הרוסי, המרוכז כאמור ברובו במזרח המדינה. דבר שימנע החלטות פרו-מערביות הפוגעות ברוסיה.

פורסם
נראה שבקרוב נקבל תשובה לשאלה משרשור אחר "למי יש מטוסי קרב טובים יותר, למערב או לרוסים?"

או "למי יש פצצות אטום פצצתיות יותר". :rolleyes:

למרות שלא כ"כ נראה לי, גם לא מטוסים, לאף אחד לא באמת אכפת מהמקום הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
או "למי יש פצצות אטום פצצתיות יותר". :rolleyes:

למרות שלא כ"כ נראה לי.

יש תיאוריה שנקראת mad. כלומר mutual assured destruction. את התיאוריה הגו פרופסורים ליחסים בינלאומיים, והיא מאוד מעניינת. בינתיים עבר מעט זמן [60 שנים בערך] והיא מוכיחה את עצמה. זה נושא מאוד מעניין.

אני ממליץ לקרוא את הספרים של פרופסור יהושפט הרכבי ז"ל. במיוחד את "מלחמה ואסטרטגיה". שמעתי שהוא מצוין.

פורסם

אני קראתי את הוורסיה השניה של MAD

MAD-Magazine-Spy-Obama-.jpg

פורסם
הדבר האחרון שפוטין רוצה זה שארה"ב תטיל עליו איזה חרם כלכלי. תנו לו קצת קרדיט.

קטן עליו. לא מאיימים על זונה עם זיXן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...