Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ומעלה, 2011+, אוטומט עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע למיקרה - אנח מחפשים רכב עם 5 כוכבי בטיחות בלבד ככה שהמיקרה לא ממש אופציה.

בנוגע למאזדה 2, הבנתי שהרכב מאוד מיושן ובאותו מחיר ניתן להשיג רכבים מתקדמים יותר כמעט בכל הבחינות.

פורסם

ב85 אפשר גם לרכוש i20 או שברולט סוניק מליסינג 0 ק"מ שתיהן לדעתי טובות יותר מהמאזדה בכל היבט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני כן הייתי שם דגש גם על הקיה ריו.. האוטו מאוד מרווח ונוח וכך גם תא המטען...

אתה מקבל על הרכב אחריות של 7 שנים (3 שנים אחריות מלאה והיתר רק על מנוע וגיר)... והנסיעה איתו יציבה וחלקה...

קניתי אותו לאשתי והיא ממש מרוצה...

שיהיה בהצלחה...

פורסם

הריו עם שבע שנים אחריות זה רק הדגם החדש כאשר הוא נמכר לשוק הפרטי. לא נראה שיש ריו אוטומטית מיד פרטית שתמכר בפחות מ-80K.

i25 זה רכב יותר גדול (ויותר יקר) - לא בטוח שאתה צריך את זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממליץ בחום על פולו 1.2 tsi. מנוע 1200 טורבו חזק כמו מנוע 1.8 אטמוספרי וחסכוני בדלק כמו מנוע 1.2.

רכב מאוד מהנה לנהיגה (יש לחבר טוב שלי), זריז, אמין ובטיחותי. נכון הטיפולים יחסית יקרים אבל שווה כל שקל לדעתי,

בעבר הייתה לי בעצמי פולו 1.4 שנתון 2011 והייתי מבסוט. בכיף תוכל למצוא פולו tsi שנתונים 2011/12 במצב טוב

בטווח מחירים של 70-80k. אמליץ לך לבדוק בסוכנות הטרייד אין של פליקס פולקסווגן בת"א. אמינים והוגנים שאין דברים כאלה(מניסיון אישי)

אם אתה בעניין אפנה אותך.

בהצלחה

פורסם
פיגו 207/סיטרואן C3,לשתיהן יש 5 כוכבים מרביים.

הם שתי הסופרמיני הנוחות ביותר ובפער גדול לעומת היפניות,וגם בנסיעה ארוכה אתה לא תרגיש שאתה נוסע ברכב קטן[שחסכו עליו].

שני הרכבים הוכיחו את עצמם כאמינים ללא שום בעיה ספיציפית.

צריכת הדלק של הרכבים לא הכי חסכונית,אבל גם לא הכי גרועה,משהו באמצע.

חלפים וביטוח זולים,תדירות טיפולים נמוכה.

ויש מבחר גדול מידיים פרטיות,במיוחד של ה207.

מחזק.

אני בעצמי מוכר את ה-C3 2011 המאובזרת שלי, והרכב מרגיש "בוגר" מכל המתחרים (אחת הסיבות שקניתי מלכתחילה).

כל הביטוח שלי סביבות 4,300 והצריכה המשולבת 1 ל-12.

אני לא חושב שהחלפים זולים, לפחות המוסכים המורשים עושה רושם שיקרים משל הקוריאניות, אבל כנראה זולים משל הגרמניות.

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

• תוכן חדש...