Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

ברכבי מותקן מייצב אחורי מסוג Panhard. לטעמי, המתלה קשיח מידי והדבר בא לידי ביטוי במיוחד כאשר יושבים במושב האחורי ומרגישים כל קפיצה קטנה בכביש.

לאחרונה התחוור לי כמה הדבר משפיע לרעה על אחיזת הכביש כאשר לקחתי סיבוב בנסיעה בין עירונית (במהירות של כ 90 קמ"ש) והרגשתי ממש איך זנב הרכב מאבד אחיזה ונזרק החוצה. ראוי לציין שזהו סיבוב אותו הייתי עושה יום יום באותם התנאים אך עם רכב אחר ולא חוויתי תופעה זו.

לסיכום, המתלה האחורי קשיח מידי, כיצד ניתן לרכך אותו לטובת נוחות נסיעה ואחיזה משמעותית יותר?

תודה

פורסם

לפי הניסיון שלי עם המקסימה המתלים ממש לא קשיחים אלא להפך רכים מידי והנסיעה מרגישה כאילו אתה שט בים.

דרך אגב מתלים קשיחים בדרך כלל מגבירים אחיזה.

nissan almera 1998 gx 1.6

nissan maxima 2001 Qx 3.0

פורסם

גש למכון לכיוון פרונט - מיתלים .

הסבר את הבעיה , הם ימדדו את מצב המיתלים לפי כיווני החברה .

ובנוסף אפשר לכוון את שיפוע המיתלה והגלגלים להתאמה לדרישות שלך .

צריך למצוא נקודות איזון , מאחר וכדאי להשאר באזור הכיוון המקורי .

יבדקו גם את מצב המיתלים ובולמי הזעזועים - אולי חלשים או יש חופש בגומיות .

יש מכוני בדיקה מומלצים בפורום .

פרונט התחיה ביפו מול איצטדיון בלומפילד - ליד מכון הדרום .

ו המעבדה לרכב בחולון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בוקר טוב.

בוצע כיוון פרונט לפני כחצי שנה, בזמן החלפת צמיגים אחוריים. לרכב יש זוג Falken אחוריים ועוד זוג קדמיים בני קצת פחות משנה.

השאלה שלי, האם מתלה אחורי מסוג Panhard ניתן בכלל לכיול? אם כן, איך עושים אותו רך יותר ועד כמה מותר לי לגעת בו?

• תוכן חדש...