Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב לכל "החכמים" שכאן שרק מסתכלים על מודל של רכב ביחס למחיר.

לפי התפיסה של חלק מהם, תקנה אלטו בת שנה וחצי באותו מחיר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקנות אלטו בת שנה וחצי זה לא בהכרח גרוע.

נכון שההונדה היא רכב מוצלח יותר מכול בחינה. הוא חזק יותר, חסכוני כמעט באותה מידה, מרווח ואיכותי יותר.

אבל פער של 8 שנים בשנתונים זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.

פורסם
תקשיב לכל "החכמים" שכאן שרק מסתכלים על מודל של רכב ביחס למחיר.

לפי התפיסה של חלק מהם, תקנה אלטו בת שנה וחצי באותו מחיר.

יש מצב כזה שאתה אחד מאותם אנשים הסובלים מתסמונת הונדה?

פורסם

איך אפשר להשוות פחנוע עם 4 גלגלים לג'אז?

לא בר השוואה.

אני אישית הייתי הולך על ההונדה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך,מסכים איתך לגבי איכות הרכב אבל יש בעיה גדולה.

הישראלי המצוי מחפש לקבל כמה שיותר ולשלם כמה שפחות ולא יודע להעריך איכות מוצר.

עם כל הכבוד להונדה הזו,אני לא רואה אדם שפוי שישלם על רכב בן 13-14 (בעוד 3-4 שנים) בסביבות 17,000 ש"ח שזה יהיה בערך מחירון הרכב.

המוכר יצטרך לרדת חזק במחיר כדי להיפטר מרכב כזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לכן יש פשרות ביניים יותר הגיונית כמו דייהטסו סיריון או יונדאי גטס,

שאולי פחות חסכוניות מהג'אז, אך לא פחות אמינות ולא יקרות לתחזוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש מצב כזה שאתה אחד מאותם אנשים הסובלים מתסמונת הונדה?

לא. נראה לי שאתה סובל מהזיות. הג׳אז רכב מצוין ביחס לקטגוריה והנתונים של הרכב שצוין פה הם מעולים. אני הצלחתי למכור קורולה בת 9 עם 260000 ק״מ ב-40000 ₪ לאדם שנוסע בה ומרוצה עד היום. אם מדובר ברכב שישמר לאורך זמן, גם לו תהיה דרישה.

פורסם

הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

פראיירים שחיים לפי סטיגמות, מי ישלם על רכב בן 9 עם כמעט 300 אלף ק"מ, 40 אלף ש"ח?

מה קרה, מי מת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני מסכים איתך שהתמחור קצת הזוי, במיוחד בהתחשב בעובדה שמחירי המיני/סופר-מיני החדשות ירדו מאוד בשנים האחרונות.

רק אתמול העברתי לחבר, רכב שהתפרסם פה בפורום, מאזדה 2, 4.5 שנים על הכביש (אומנם רק 30K ק"מ) אבל בחייאת מבקשים עליה 67 אלף ש"ח, בלי קשר למחירון זה סכום הזוי לסופר מיני בת 4.5 שמורה ככל שתהיה, בהתחשב במחירי הסופר מיני החדשות.

אפילו ב-50K זאת לא מציאה.

לדעתי, יהיה קשה מאוד למצוא קונים לרכבים שכאלה במחירי ה"מחירון" - לא אומר בלתי אפשרי, אבל סיכוי נמוך.

בלי קשר לעובדה, שהג'אז באמת מאוד מוצלחת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רק כדי להדגיש כמה זה הזוי מאזדה 2 שנקנת מיד 1 0 ק"מ(חברת ליסינג), מוצעת ב84900. רכב שנת 2014 עם שלוש שנות אחריות.

אז איך אנשים משלמים 67 על אוטו בן 4.5 שנים עם 30 אלף ק"מ? אני בכוונה לא שואל איך אנשים מבקשים כי כמו שהבחור למעלה הראה תמיד אפשר למצוא פראיירים(האידיוט שקנה ממנו רכב בן 9 עם 260 אלף ק"מ ב40 אלף שקל???)

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
רק כדי להדגיש כמה זה הזוי מאזדה 2 שנקנת מיד 1 0 ק"מ(חברת ליסינג), מוצעת ב84900. רכב שנת 2014 עם שלוש שנות אחריות.

אז איך אנשים משלמים 67 על אוטו בן 4.5 שנים עם 30 אלף ק"מ? אני בכוונה לא שואל איך אנשים מבקשים כי כמו שהבחור למעלה הראה תמיד אפשר למצוא פראיירים(האידיוט שקנה ממנו רכב בן 9 עם 260 אלף ק"מ ב40 אלף שקל???)

זה שקנה ממש לא אדיוט. הרכב נוסע עד היום עם אפס תקלות ונראה מצוין מבחינה חיצונית. יש קורולות שנסעו מעל ל800000 ק״מ בשירות המשטרה במינימום תקלות. רוב האנשים מחפשים רכב יד שניה שלא יתקלקל ויגרום למינימום תקלות והוצאות.

פורסם (נערך)

גם אם הרכב הזה בדרך נס יעשה מיליון ק"מ בלי אף תקלה זו הייתה עדיין עיסקה גרועה מצד הקונה.

לקנות רכב סטנדרטי בן 9 עם 260 אלף ק"מ ב40 אלף שקל זה פשוט הזוי. אני מסיר בפניך את הכובע שהצלחת למצוא כזה פראייר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
גם אם הרכב הזה בדרך נס יעשה מיליון ק"מ בלי אף תקלה זו הייתה עדיין עיסקה גרועה מצד הקונה.

לקנות רכב סטנדרטי בן 9 עם 260 אלף ק"מ ב40 אלף שקל זה פשוט הזוי. אני מסיר בפניך את הכובע שהצלחת למצוא כזה פראייר.

קצת נסחפת. אם ימשיך 700,000 ק"מ בלי בעיה אז הרכישה מעולה! או שלדעתך גם אם ימשיך עד מליון אז הוא צריך להתחרט שלא קנה את הקורולה ב 15,000?

נכון שהתסריט די קרוב לנס אבל אם יתממש אז נראה לי שגם אתה צריך להבין שזו עסקה טובה.

פורסם
זה שקנה ממש לא אדיוט. הרכב נוסע עד היום עם אפס תקלות ונראה מצוין מבחינה חיצונית. יש קורולות שנסעו מעל ל800000 ק״מ בשירות המשטרה במינימום תקלות. רוב האנשים מחפשים רכב יד שניה שלא יתקלקל ויגרום למינימום תקלות והוצאות.

הוא לא אידיוט, הוא אידיוט גמור.

רכב זה לא רק מנוע וגיר, יש עוד הרבה מכלולים מסביב.

ועם כל הכבוד, גם אם המנוע והגיר עדיין מקורים, הגיל והק"מ עושים את שלהם. איך שלא תסובב את זה.

יש בצבא גם אקסנטים שנסעו 400 אלף ק"מ על מנוע וגיר מקוריים, אז?

פורסם (נערך)
קצת נסחפת. אם ימשיך 700,000 ק"מ בלי בעיה אז הרכישה מעולה! או שלדעתך גם אם ימשיך עד מליון אז הוא צריך להתחרט שלא קנה את הקורולה ב 15,000?

נכון שהתסריט די קרוב לנס אבל אם יתממש אז נראה לי שגם אתה צריך להבין שזו עסקה טובה.

פיספסת את הפואנטה. אם הרכב יגיע למיליון מדובר בנס ולכן על אותו משקל הוא יכל לקנות סיטרואן C4 בת שלוש וליסוע איתה מיליון ק"מ גם זה היה נס רק באוטו פי כמה יותר מודרני בטוח ונוח ופחות בלוי. או לחלופין סיטרואן קסארה בת 9 עם 260 אלף ק"מ ב10 אלף שקל גם נס, אבל נס הרבה יותר זול. ככה או ככה מדובר בעיסקה גרועה.(בכוונה לקחתי סיטרואן כמדד להשוואה).

אני לא ניכנס בכלל לכך שרכב מוצלח זה לא רק כמה פעמים היית במוסך. רכב מוצלח ומודרני מתבטא גם בבטיחות, בנוחות ועוד פרמטרים שלא מסתכמים במוסך.

השאלה גם איך אתה מודד בלאי? כמו שהזכירו מעליי זה שהרכב לא נתקע לא אומר שאין בו בלאי.

אם היה מדובר ביפנית בעלת מוניטין עם ק"מ נמוך כמו זו שפותח הדיון מתעניין בה ניחא יש כאן שיקולים שאפשר להבין, אבל רכב בן 9 עם 260 אלף ק"מ ב40 אלף? עם המצב הנוכחי של שוק היד 2 שבו כולם חוטפים? צריך להחליק חזק על הראש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• תוכן חדש...