Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו שנה הקורולה המדוברת? מסקירה זריזה ביד 2 יש היצע מאוד מכובד של רכבים מ2005 (היום בנות 9) עם ק"מ וידיים נמוכות בסביבות ה30K ככה שלקנות אחת עם הק"מ הגבוה בלוח ובמחיר הכי גבוה, צריך כישרון מיוחד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע, עם כל הכבוד לשריטות והמראה החיצוני, הנסועה הגבוהה מקבלת יותר משקל. בחיים לא הייתי קונה קורולה עם ק"מ של רכב דיזל ועוד בסכום כזה.

עזוב שיש לי במשפחה אחת מאותו שנתון (פחות מ100K יד1) וזה לא האוטו הכי מוצלח.

כמו שכבר אמרו, היה לך מזל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

doras תענה בכנות עם יד על הלב, לא רק כי אתה רוצה לצאת צודק והאגו שלך לא נותן לך לסגת.

נניח ועכשיו היית מחפש משפחתית והיו לך 40 אלף שקל ביד האם היית קונה טויוטה קורולה בת 9 עם 260 אלף ק"מ?

לפני שאתה עונה תריץ חיפוש כללי בלוח יד 2 של רכב אוטומט עד 40 אלף. תמצא שם לא מעט מאזדה 3(רכב העונה להגדרה יפנית אמינה) שנת 2008 עם ק"מ נמוך ביותר מ100 אלף ק"מ.

דרך אגב אתה לא צריך לקחת את ההערות שלנו על כך שהקונה היה פראייר או אידיוט בצורה רעה להפך הוכחת כי אתה סוחר בחסד או אדם בר מזל:-D.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אין בעיה למצוא מאזדה 3 במחיר הזה, אבל היא תיהיה שבורה מליסינג וקילומטראג' לא נמוך.

בכללי הרכב הזה לא הכי מוצלח, חוץ מאמינות אין בו כלום.

אני הייתי מעדיף שנתון נמוך יותר אבל רכב שמור מאשר רכב חדש יותר יוצא ליסינג עם ק"מ גבוה.

רק בגלל שאני יודע איך מטפלים שם ברכבים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
doras תענה בכנות עם יד על הלב, לא רק כי אתה רוצה לצאת צודק והאגו שלך לא נותן לך לסגת.

נניח ועכשיו היית מחפש משפחתית והיו לך 40 אלף שקל ביד האם היית קונה טויוטה קורולה בת 9 עם 260 אלף ק"מ?

לפני שאתה עונה תריץ חיפוש כללי בלוח יד 2 של רכב אוטומט עד 40 אלף. תמצא שם לא מעט מאזדה 3(רכב העונה להגדרה יפנית אמינה) שנת 2008 עם ק"מ נמוך ביותר מ100 אלף ק"מ.

דרך אגב אתה לא צריך לקחת את ההערות שלנו על כך שהקונה היה פראייר או אידיוט בצורה רעה להפך הוכחת כי אתה סוחר בחסד או אדם בר מזל:-D.

אם אני מכיר את הרכב כמו שהרוכש הכיר, הייתי לוקח אותו. צריך לקחת בחשבון שהמאזדה 3 הרבה פחות חסכונית ובכל שנה הייתי משלם 4000 ₪ יותר רק על דלק. הטויוטה הפגינה אמינות כמעט מושלמת שזה מאוד חשוב לי בשלב הזה של החיים.

• תוכן חדש...