Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Antichrist, הסרט הכי מזעזע ומטריד שראיתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיים לא הזדעזעתי או נגעלתי מסרט, עד שהגיע החמוד הזה.

הבימוי הגאוני בשילוב עם צילום ומשחק מדהימים בתיבול כל הנושאים הטעונים הנכונים והדבר הזה הופך לכם את הקיבה ועוד כמה איברים.

ממש נאלצתי לעשות הפסקה ולשתות מים כדי להמשיך לצפות בו.

יש פה מישהו שראה?

ואם מישהו יחליט לראות, תהיו סבלניים, הסרט איטי וקחו בחשבון שזה לא לבעלי לב חלש.

תחזרו לחלוק רשמים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הרקע של הבמאי.

אני פריק של בימוי טוב ורציתי לראות מה בחור שנוי במחלוקת שסובל מדיכאון ומאושפז בבית חולים פסיכיאטרי יכול לעשות.

כמו הית' לג'ר הדכאוני והאובדני בתפקיד הג'וקר, הוא לא איכזב.

פורסם

אתה גם חובב קולנוע קוראני?

יש לי מכר שהוא חובב קולנוע, נורא ממליץ על קולנוע קוריאנה ויפני, מהדברים שהוא מספר זה גם כן חולני.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

ראיתי כבר סרטים יותר מזעזעים. בכל אופן מדובר על סרט לא רע בקטגוריה הנ"ל

פתיחת הסרט היא אחת המדהימות שראיתי.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אחלה סרט. חזק ובלי ז*וני שכל. אהבתי אותו מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לך תראה A serbian filrm ותחזור עם תובנות חדשות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הוא הבאה בתור. :)

קולנוע טוב מחוץ לגבולות הוליווד תמיד מפציץ וחוצה קווים אדומים.

ואכן כמו שנאמר גם היפני והקוריאני.

פורסם

עכשיו סיימתי לראות את הסרט הזה, אני חייב לציין שאו שהוא סרט בינוני או שלא הבנתי אותו.

הרגשתי כאילו אני נמצא בתוך מוח של פסיכופט במהלך טריפ ממש רע, ככה אני אמור להרגיש?, ומה המשמעות של הגלגל הזה שהיא חיברה לו לרגל?, ואיך כל זה קשור לאבל ולרצח-עם?, ואיך הם הופכים מזוג אוהבים למרחצת הדם שבפרק האחרון?, ומה המשמעות של עשרות האנשים שמופיעים בסצנה האחרונה?

אין לי בעיות מיוחדות עם סרטים מטרידים אך חסרי פואנטה, אבל פה הרגשתי שפספסתי אותה.

פורסם
A Serbian Film סרט פסיכי לגמרי.

גם Oldboy

מSerbian Film אני נמנע. לעומת זאת, Oldboy הוא פשוט סרט נהדר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לoldboy יש אחלה טוויסט, אבל לא סרט פסיכי או חולני כמו ה2 שמוזכרים (בהשוואה)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם (נערך)
עכשיו סיימתי לראות את הסרט הזה, אני חייב לציין שאו שהוא סרט בינוני או שלא הבנתי אותו.

הרגשתי כאילו אני נמצא בתוך מוח של פסיכופט במהלך טריפ ממש רע, ככה אני אמור להרגיש?, ומה המשמעות של הגלגל הזה שהיא חיברה לו לרגל?, ואיך כל זה קשור לאבל ולרצח-עם?, ואיך הם הופכים מזוג אוהבים למרחצת הדם שבפרק האחרון?, ומה המשמעות של עשרות האנשים שמופיעים בסצנה האחרונה?

אין לי בעיות מיוחדות עם סרטים מטרידים אך חסרי פואנטה, אבל פה הרגשתי שפספסתי אותה.

התחלתי לכתוב לך תגובה אבל אז החלטתי שבטוח כבר מישהו עשה זאת לפני, גוגל קטן והופ:

http://www.youtube.com/watch?v=WF0F4mXWmQs

מסביר את הסרט פשוט מעולה!

ובנוגע לשאלתך "הרגשתי כאילו אני נמצא בתוך מוח של פסיכופט במהלך טריפ ממש רע, ככה אני אמור להרגיש?", אז כן. :)

עוד אחד:

רק עוד דבר אחד, אין פה התייחסות לעובדה הקטנה הזאת שהילד הסתובב עם נעליים הפוכות בזמן שהיא הייתה איתו ביער בפעם הראשונה.

אפשר להבין שכבר שם נדפקה לה הקופסה בזמן שהיא כתבה את העבודה שלה, הילד הגיע למצב שהרגליים שלו קיבלו עיוות קל ולדעתי הבכי שהיא שמעה היה בעצם הילד שלה (למרות שהיא בעייניה ראתה אותו יושב ומשחק עם בול עץ במחסן) שהיא נהגה לנעול במחסן שקיבל דגש מיוחד בצילום בזמן שהגבר חקר את הסביבה, באותו מחסן נמצא גם הגלגל הזה שהיא חיברה לו לרגל.

לדעתי יש פה רמז למערכת יחסים מאוד בעייתי בין הילד לאמא, היא פרשה איתו ליער בשביל לעבוד והוא כילד קטן ומשועמם כנראה לא נתן לה לעשות זאת, דרך ההתמודדות שלה הייתה התעלמות ממנו (נעילת הנעליים הפוך למרות הבכי שלו) ונעילתו במחסן, עובדה זו בשילוב עם נושא העבודה שלה להערכתי מספרת באופן כמעט וודאי שהיא נתנה לו ליפול מהחלון בסצינת הפתיחה.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

• תוכן חדש...