Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בשיחה עם חבר עלה נושא המומנט VS הספק.

לחבר גולף GTI מתחילת המאה, משופרת מהאגזוז והוא לא מבין למה יש לו מצבים של סיבסוב גלגלים כשהוא לוחץ על הגז בהילוך שלישי ומהירות תלת סיפרתית (אני כבר חודש מנסה לשכנע אותו להגדיל את המידה של הגלגלים- בעיקר ברוחב. הוא עוד יסיים בעמוד חשמל בקצב הזה).

ניסיתי להסביר לו אתה המשמעות של מומנט אבל לא מצאתי מילים משכנעות מספיק. אני מבין מה זה, אני יודע לתת דוגמאות, אבל לא איך להסביר את המשמעות של השפעת המומנט והשפעת ההספק על הביצועים של הרכב.

עזרה תתקבל בברכה.

* אנחנו שני אנשים יחסית מבוגרים, פשוט זה היה עוד אחד מהימים המייאשים האלה בעבודה שלא ממש בא לך להתחיל משהו אז נסחפים לשיחות לא קשורות

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

לאחד המשתמשים בפורום היתה חתימה ש"הסבירה" את המושגים מצויין:

כוחות סוס זה כמה מהר תפגע עם הרכב בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק תעיף אותו....

:lol:

בהערת שוליים- הבנאדם חופר (חופר=מפרפר בשפת המורעלים על רכבים) בגולף בהילוך שלישי במהירות תלת ספרתית?

או שתגיד לו שלא בריא לנסוע בשבילי עפר, או שתגיד לו לנסוע רגוע יותר בכביש רטוב, או שתגיד לו שזה ממש מסוכן לנסוע על ג'אנטים בלי צמיגים.

:wink:

בהומור כמובן אבל בהחלט מעניין מה יש לו ברכב שגורם ל-GTI לחפור במהירות תלת ספרתית (בהנחה ומדובר על כביש יבש), צריך להיות לו שם לא מעט מומנט כדי שזה יקרה ו"כאן חשדתי!!!":

מי ששיפר גולף בצורה כזאת קיצונית שהרכב חופר על 100 קמ"ש אמור להבין טוב מאוד למה הרכב חופר כך שההימור שלי- חבר שלך מסתלבט עליך.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דבר ראשון תודה לכולם.

דבר שני- יכול להיות שהוא מגזים והוא חופר בהילוך שני על מהירות שמתקרבת ל100.

והוא באמת לא כל כך מבין. רק במכאניקה באופן כללי. הוא הולך למוסך שיפורים בחולון נראה לי, שואל מה אפשר לשים, קורא קצת באינטרנט למה זה יהייה לו טוב ומשדרג.

זה גולף 4 ואמור להיות לו משהו כמו 300 סוסים לפי מה שהוא אומר.

פורסם

בשביל לחפור הילוך שני על משהו שקרוב ל-100 קמ״ש צריך להיות לו גיר סופר ארוך עם הילוך שני שנגמר איפשהו באיזור 120 קמ״ש ואני משער שזה לא המצב.

אולי יש לו חפירה בשני, זה די הגיוני, אבל זה כנראה מתרחש איפשהו באיזור 50-60 קמ״ש.

בכל מקרה, פתרון אחד יהיה צמיגים דביקים יותר מקדימה, פתרון שני יהיה ללמוד לנהוג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

120 בשני זה ארוך אבל לא בלתי אפשרי... אני בסויפט 1.25 שלי יכול להגיע לאזור ה80 בשני (אולי אפילו יותר, למזלי לא ניסיתי יותר... מכיר את זה שביציאה מרמזור דביל אחד מנסה לחתוך אותך מימין ודביל שני נצמד לך הפגוש האחורי והדרך היחידה שלך להמנע מתאונה זה לתת גז ואין זמן להחלפת הילוכים? העוקף מימין כמעט נכנס בעמוד ברמזור שאחרי. חבל)

לגבי הנהיגה והצמיגים- כמו שכתבתי, אני מנסה לשכנע אותו שלהגדיל את הרוחב של הגלגל או לשים צמיגים חדשים זה הדבר הכי מועיל שהוא יכול לעשות, אבל הוא לא מקשיב לי.

ואני מנסה לשכנע אותו וחבר נוסף לקחת קורס נהיגה מתקדמת (הבנתי של-3 ומעלה נותנים הנחה)

• תוכן חדש...