Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון סיני Zopo ZP998.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באמת- חחחח

אני מפנה כל הזמן כי יש לי המון פניות בנושא של הסמארטפונים מסין, ביגלל זה הצעתי ליפתוח דיון על מכשירים סיניים כי תיבת הדואר שלי לא עומדת בעומס חחחח

הTS7 עם הMTK6582 קולט אפילו בחדר-LOL.

אבל זה לא קשור למעבד אלא לדגם המכשיר וכיצב היצרן תיכנן את האנטנה וכו' והאם הוא חסך בנושא.

לרוב מבירור קצר אתה תימצא את המכשירים הבעייתיים בנושא.

בנוגע למכס: אם שילמת בפעם הראשונה אז שומרים את הקבלה ובמימוש אחריות ממלאים את הטופס שציינת ואז לא משלמים שוב את המכס.

אבל אם לא שילמת ובפעם השניה נאלצת לשלם אז עדיין זה בסדר כי גם ככה זה היה אמור להיות לפי החוק- בבחירת מכשיר תמיד צריך לקחת בחשבון את המכס בקביעת התקציב.

נ.ב- פיניתי 100 הודעות, ניראה לכמה זמן זה יספיק :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי באמת שיפתחו נושא של מכשירים סיניים,לרוב אני נמצא בפורום של הIANDROID אבל השאלות שם חוזרות על עצמם כל יום מחדש,ועכשיו העניין עם המכס כבר התחלתי להתעלם מהשאלות ששואלים.

אם יפתחו פה נושא אשמח לעזור לך לנהל קצת את הסדר.

נחזור למכס,כרגע ממש בעייתי להזמין מכשירים מחו"ל וצריך לחכות שירגע קצת הנושא.

נכון עם שילמת בפעם הראשונה לא תצטרך לשלם כשהמכשיר יגיע אבל כן תצטרך לשלם את עלות התיקון עם היא לא גובה את ה30 דולר משהו כזה.

לרוב כל המטרה להזמין מכשיר סיני הוא שעם הוא ישבר אז לא חבל לך.

הצחקת אותי כשאמרת שההורים בנתיים לומדים מזה סמארטפון.

לפני שנה וחצי +- הN86 שלי עבר כביסה רצינית,הצלחתי לתקן שיעבוד בדיוק 10 דק' ואז עושה ריסט,בסוף קיבלתי על המכשיר 150 שקל במעבדה

:wink:

וככה נכנסתי לעולם של הסיניים,עם לא הכביסה גם אני לא היית עובר לסמארטפון אני זוכר הSGS2 עלה 2200 קצת יקר היה בשביל חייל בשירות חובה.

נ.ב- אם למישהו יש שאלות בנוגע למכשירים הסיניים אשמח לענות לכם באשכול הנ"ל, נוריד קצת לחץ מhwgeek

פורסם (נערך)

איזה עלות תיקון?

ותודה על העזרה :-).

לרוב כל המטרה להזמין מכשיר סיני הוא שעם הוא ישבר אז לא חבל לך

זה נכון למכשירים הפשוטים, אבל מכשירים מצויינים במיפרט הגבוה כמו של OPPO/ZTE/LENOVO/XIAOMI/Huawei זה לא קשור למישפט הנ"ל.

למשל XIAOMI MI3 אוכל בלי מלח גם את הנקסוס5 וגם את S4 וכו'- ועולה בהתאם.

נחזור למכס,כרגע ממש בעייתי להזמין מכשירים מחו"ל וצריך לחכות שירגע קצת הנושא.

להיפך, את המיבצע הגדול לרבעון הזה הם כבר עשו והם טובעים במעל ל3500 חבילות של סמארטפונים שיקחו להם מס' חודשים לישלוח למזמינים(דמי אחסנה?...), כרגע זה הזמן להזמין עד למיבצע הבה למי שחושש מהמכס.

לי בכל זאת לא איכפת ובהזמנה הבאה שלי אדרוש להוסיף העתק חשבונית למכס- ניראה אם החבילה תגיעה בשלום או "תעלם" בדרך...

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עידכון משמח- גיקביינג נתנו קופון הנחה של 25$ לזופו שרצית :-)

YWNBDKCB

יוצא 295$ אחרי ההנחה .

פורסם

זה מעולה, הבעיה היא שעכשיו אני מתלבט בינו לבין הLG G PRO שבאופן מפתיעה עולה כ320 דולר גם כן.

אני חושב שהLG עדיף, יש מקום ממולץ להזמין ממנו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טוב, אחרי שאכלתי לעצמי את הראש כל היום הזמנתי את הזופו עם הקופון המדובר.

פאק איט, כולה 1000 - 1300 שקל (תלוי במכס), מה כבר יכול להיות.

מבטיח סקירה כשהוא יתקבל.

תודה לכולם.

פורסם

ניצול שרשור.

אני גם מתעניין ב ZOPO, (שזה תחת ברוסית לא??).

הסיבה העיקרית היא השימוש בשני כרטיסי סים.

מישהו מכיר מכשיר טוב בעל 2 כרטיסי סים?

תודה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הבאת מהאהבת, הא? :wink:

איזה דרישות נוספות יש לך?

כבר כמה ימים שאני עושה דוקטורט על מכשירים סיניים.

פורסם
זה מעולה, הבעיה היא שעכשיו אני מתלבט בינו לבין הLG G PRO שבאופן מפתיעה עולה כ320 דולר גם כן.

אני חושב שהLG עדיף, יש מקום ממולץ להזמין ממנו?

טוב שלא הזמנת- מדובר על ה G PRO LITE. מסך 950X540 ומעבד חלש בצורה ניכרת.

(אם קיים איפושהו G PRO ב 320 דולר- כולנו נשמח לראות)

פורסם

מכשירים מחודשים....

ותיתחדש על הזופו, ב295$ זה כבר אחלה עסקה :-)

פורסם (נערך)
הבאת מהאהבת, הא? :wink:

איזה דרישות נוספות יש לך?

כבר כמה ימים שאני עושה דוקטורט על מכשירים סיניים.

עם המאהבת לא מדברים, רק ...

הצורך הוא כי נמאס לי להסתובב עם 2 מכשירים.

רוצה מכשיר אחד עם 2 סימים (רגילים בגודל לא מיקרו סים) השימושים העיקריים הם תוכנות ניווט, מסרים,טפאטוק, תמונות של הילד, הסטנדרט.

לא צופה דרכו בסרטים, לא משחק בו משחקים, לא עבד שלו.

אז יש איזו שהיא המלצה?? (חשובה לי גם מהירות התגובה שלו) אגב 2 הסים יכולים לעבוד בו זמנית מבחינת data? מישהו פה השתמש / משתמש בשני סים במכשיר אחד?

הקיצר אני צריך 2 מכשירים באחד.

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

אכן מחודשים, ידעתי שזה נמוך באופן מחשיד.

עמית, הזופו הזה מקבל ביקורות לא רעות:

http://www.aliexpress.com/item/Original-ZOPO-C3-ZPC3-1G-RAM-16G-ROM-MTK6589T-quad-core-Phone-5-inch-Android-4/1016552873.html

אפשר למצוא ביותר זול.

כנ"ל הTHL הזה:

http://www.aliexpress.com/item/Original-5-THL-W11-Android-Phones-2GB-RAM-MTK6589-Turbo-Quad-Core-1-5GHz-13-0MP/1198945815.html

תחפור קצת באתרים, חפש את מה שמתאים לך מבחינת גודל מסך, מעבד וכו', קרא סקירות ותראה ביוטיוב ותחזור ליעוץ.

מחפירות שלי הגעתי למסקנה שהיצרנים הממולצים יותר בשוק הסיני הם THL, ZOPO, XIAOMI, LENOVO, ZTE ו HUAWEI.

נ.ב

ואיך אפשר לשכוח את oppo וה find 5 המוצלח שלהם.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

פורסם

מנצל"ש

אני מחפש מכשיר סיני בתקציב של עד 300$.

דרישות לפי חשיבות:

* חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, אני דיי מפונק אחרי הרייזר והנוט.

* ריצה חלקה, אני מתחרפן מקירטועים.

* מסך בגודל של לפחות 4.5.

* גודל פיזי של המכשיר כמה שיותר קטן, אני לא מוכן להסתובב עם עוד לבנה כמו הנוט.

* קליטת GPS טובה.

* משחקיםסרטים וכו', נדיר אבל לפעמים מתחשק.

מודה שעוד לא התחלתי לקרוא ביקורות ולא עברתי על כל המכשירים שיש בשוק אבל מצאתי כמה שנראים לי מתאימים:

http://www.minideal.net/huawei-g700-smartphone-5-inch-ips-screen-quad-core-cpu-dual-sim-card-2gb-ram-8gb-rom.html

http://www.minideal.net/xiaomi-mi2-smart-phone-quad-core-ram-2gb-4-3-inch-ips-1280x720p-screen-android-4-1-gps.html

http://www.minideal.net/xiaomi-m2a-mi2a-16gb-1gb-ram-dual-core-snapdragon-1-7ghz-4-5-inch-adreno-320.html

פורסם

• תוכן חדש...