Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי תקלה בשסתום ה EGR בהונדה אקורד 2002 ES (בריטי), ואני צריך להחליף אותו. תיקון כזה עולה בסביבות 3000 שקל במוסך הונדה.

משום מה, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר אופציה של לייבא את החלק הזה מ Ebay? ממקור אחר.

ובכלל, האם למישהו יש רעיון טוב לטיפול במקרה הזה.

תודה.

פורסם

הפתרון הכי טוב זה באמת לייבא את החלק מחול,לא דווקא מEBAY.

מה שכן כדי שהחלק יתאים לרכב ב100% אתה תצטרך לתת מספר שילדה של הרכב כדי שהמוכר יבדוק שהחלק מתאים,בלי זה,אל תקנה.

תתחיל לחרוש את גוגל,אני ראיתי באנגליה חנויות חלקי חילוף שמוכרות רק חלקים של הונדה.

פורסם

מבדיקה מהירה באיביי יש כמה דגמים שונים שנעים סביב 300-400 ש"ח (חלק תחליפי). אם תוכל לברר מה המק"ט המקורי דרך מוסך מורשה יהיה לך יותר קל לחפש.

פורסם

אם אתה מהמרכז,פנה לחבר הפורום,חיים יוד שנמצא במשה זר הזרקות דלק בפ"ת.

הוא יטפל בבעיה בעלות זולה יותר משמעותית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...