Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת מהירות "צולמת"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי באיזור 7 בבוקר היום באיזור תעשייה בז'בוטינסקי פ"ת והיה שם בדרך את המסך שמראה את המהירות. בד"כ אני לא מתייחס לזה אבל נסעתי על 62 וזה רשם לי "צולמת". עשיתי סיבוב וכשחזרתי לא ראיתי שום מצלמה וגם לא הרגשתי שום פלאש. ראיתי גם נהג שנסע על 55 לפני וזה גם לו רשם "צולמת".

לא הרגשתי שום פלאש ואין לי מושג אם זה באמת צילם או שזה סתם בשביל להפחיד את הנהגים או משו כזה. יש שם רק את המתקן עצמו והמצלמה נמצאת משהו כמו 30 מטר לפני הרמזור.

יש מצב שצילמו אותי ?

פורסם

ראיתי אחד כזה במקום אחר. אין שם שום דבר שיכול לצלם אותך לדעתי.

אגב, בזה שראיתי כתוב "צולמתה". צריך לקנוס את הגאון שכתב את זה.

פורסם

גם אני ראיתי את זה בשדרות גיסין. אחר כך ראיתי בזבוטינסקי וחיפשתי שם מצלמות ולא ראיתי.

תדווחו אם אתם מכירים אחרת

פורסם

גם בראשון לציון הוצבו בכל מיני מקומות שלטי אזהרה צהובים של "אמצעי אכיפה לפניך" וציור של מצלמה.

שום מצלמה ושום נעליים...

פורסם
ראיתי אחד כזה במקום אחר. אין שם שום דבר שיכול לצלם אותך לדעתי.

אגב, בזה שראיתי כתוב "צולמתה". צריך לקנוס את הגאון שכתב את זה.

כן חחח עוד רשמתי רגיל זה עוד היה רשום בשגיאות כתיב.

שאלתי וכנראה שזה אמצעי הפחדה לנהגים ושאין שם שום דבר שמצלם.

יש כמה מסכים כאלה בעיר וזאת פעם ראשונה שנתקלתי בכזה.

יש פה מישהו שיודע בוודאות ?

גם אני ראיתי את זה בשדרות גיסין. אחר כך ראיתי בזבוטינסקי וחיפשתי שם מצלמות ולא ראיתי.

תדווחו אם אתם מכירים אחרת

אני זוכר שבגיסין יש מסך ושאין מצלמות אבל לא הייתי שם איזה חודש אז יכול להיות שהוסיפו את ה"צולמתה" הזה אבל כמעט בטוח שאין שם מצלמות כולם שם מרביצים 80-90 אם לא יותר

פורסם

שלח מכתב בדואר רשום למשטרת התנועה, על שצולמת.

בקש אותם להעלות לפייסבוק ולתייג אותך. :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...