Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi ו- Lexus

zmz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השכרתי במשך שבוע אודי Q3 בגרמניה, רכב נחמד ולא יותר מזה (CX-5 פרימיום עדיף בהרבה).

בכל מקרה אני בחרתי וקניתי את הלקסוס IS300H.

תעשה נסיעת מבחן, לא תתאכזב.

ערכתי נסיעת מבחן על ה-IS300, הייתי מאד מרוצה. ירדתי מה-Q3 ונשארה האופציה של ה-A4 כשהמינוס העיקרי שלו היא היותו דגם ישן מ-2007 שהגיע כנראה לסוף חייו, ה-A4 החדש יושק כנראה השנה בעוד שה-IS300 הוא דגם חדש מ-2013.

מקווה לקבל החלטה בשבוע הקרוב.

דרך אגב, האם ניסית להפעיל את אופציית ה-MirrorLink במערכת המולטימדיה? (בהנחה שאתה משתמש במכשיר Android)

פורסם

מבחינת סחירות לפחות, תסתכל על המספרים כמה מוכרים אודי וכמה לקסוס (אלפים לעומת עשרות) ככה שנראה לי שהסיכוי להיפתר אחרי זה מהלקסוס במשומשות הוא נמוך מאוד.

פורסם
ערכתי נסיעת מבחן על ה-IS300, הייתי מאד מרוצה. ירדתי מה-Q3 ונשארה האופציה של ה-A4 כשהמינוס העיקרי שלו היא היותו דגם ישן מ-2007 שהגיע כנראה לסוף חייו, ה-A4 החדש יושק כנראה השנה בעוד שה-IS300 הוא דגם חדש מ-2013.

מקווה לקבל החלטה בשבוע הקרוב.

דרך אגב, האם ניסית להפעיל את אופציית ה-MirrorLink במערכת המולטימדיה? (בהנחה שאתה משתמש במכשיר Android)

הפעלתי, את האמת נחמד ולא יותר מזה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אם אתה אוהב את ריח הגריז ומכונת הקפה במוסכי היבואן, אז לך על האודי.

אם אתה מעדיף להשתמש ברכב כפי תכליתו המקורית, אך לך על הלקסוס.

עיין בשני הלינקים המצורפים ואם עדיין תחפוץ באודי אז לפחות תדע שעשית זאת לאחר שקלול נתונים נוספים מלבד מחיר, כ'ס ופוזה.

http://cars.uk.msn.com/features/the-best-and-worst-car-brands-for-engine-reliability#image=2

http://www.autoexpress.co.uk/car-news/consumer-news/62383/german-cars-among-worst-engine-failures

בכל מקרה, תתחדש ובהצלחה.

פורסם
מבחינת סחירות לפחות, תסתכל על המספרים כמה מוכרים אודי וכמה לקסוס (אלפים לעומת עשרות) ככה שנראה לי שהסיכוי להיפתר אחרי זה מהלקסוס במשומשות הוא נמוך מאוד.

אולי תישאר בליסינג שלך?

מה הקשר לכמה מוכרים? רוצה לשמוע משהו? אני מבטיח לך שב4 שנים הלקסוס תשמור על ערכה טוב יותר, אם לא אני מעלה סרטון שלי אוכל כובע.

זה שלאאודי יש שוק ותיק יותר בארץ לא עושה למכונית טובה יותר, סה"כ פלוצוואגן מפוארת (גם זה בספק).

למען ההגינות, כותב שורות אלה בדיוק מכר בסתר a4 3.0 קוואטרו, יד ראשונה עם פחות מ100k ק"מ, אמנם בת 8 אבל ממש לא רכב שמזדקן יפה.

haters will hate

פורסם
הפעלתי, את האמת נחמד ולא יותר מזה.

באמת? חשבתי שזה הפתרון האולטימטיבי להצגת Waze על המסך הגדול, זה לא נח כמו שזה נשמע?

פורסם
באמת? חשבתי שזה הפתרון האולטימטיבי להצגת Waze על המסך הגדול, זה לא נח כמו שזה נשמע?

זה עובד יפה, פשוט אני בקושי משתמש בWAZE אז כנראה בגלל זה אני לא מתלהב.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

פתרון אולטימטיבי הוא יחידה עצמאית שמריצה אנדרואיד ופועלת כל הזמן ברקע מרגע התנעת הרכב, ומוציאה video out למסך ופתרון יציב לסאונד שלא מתבסס על הaux ושנשמע ברקע בכל mode של המערכת באוטו.

שאר הפתרונות מסוג airplay או mirror link, הם לא מושלמים כי המסך של הסלולר חייב להיות דלוק (ואז הטלפון בקושי נטען, והנווט לא תמיד חוזר אחרי שיחה או הפרעות אחרות בסלולר)

ובקשר לנושא השרשור - הלקסוס עדיפה בהרבה מכל בחינה.

אבזור, נוחות, אמינות, אבזור, שירות.

ההתלבטות מיותרת.

פורסם
פתרון אולטימטיבי הוא יחידה עצמאית שמריצה אנדרואיד ופועלת כל הזמן ברקע מרגע התנעת הרכב, ומוציאה video out למסך ופתרון יציב לסאונד שלא מתבסס על הaux ושנשמע ברקע בכל mode של המערכת באוטו.

שאר הפתרונות מסוג airplay או mirror link, הם לא מושלמים כי המסך של הסלולר חייב להיות דלוק (ואז הטלפון בקושי נטען, והנווט לא תמיד חוזר אחרי שיחה או הפרעות אחרות בסלולר)

ובקשר לנושא השרשור - הלקסוס עדיפה בהרבה מכל בחינה.

אבזור, נוחות, אמינות, אבזור, שירות.

ההתלבטות מיותרת.

יחידה עצמאית תזדקק גם ל-WiFi או BT כדי לבצע tethering מהטלפון בהנחה ואני רוצה Waze online, בנוסף הטלפון שלי משמש גם כנגן מ-Spotify שהייתי רוצה שיוצג על מסך הרכב.

יש לך נסיון עם יחידות עצמאיות כאלה?

פורסם

כרטיס סים ביחידה העצמאית פותר את התלות בטלפון.

ולשאלתך לגבי הנסיון - אין לי.

אני מחפש יחידה כזו. הנושא די בחיתוליו ויש מעט מאוד היצע (מצאתי משהו של חברה סינית ewaygps), אבל הם לא מפרסמים יותר מדי מידע על המוצר, אז אני עדיין ממתין להתפתחויות ולהגדלת ההיצע.

פורסם

כרטיס סים ביחידה העצמאית עולה כסף. צריך לרכוש מספר מנוי חדש מאחת הספקיות עם חבילת אינטרנט. גם אם תלך לאחת מהספקיות החדשות ויעלה לך 50 ש"ח לחודש עבור חבילה של כמה ג'יגה גלישה, זה עדיין לשלם אקסטרה. כמו לשלם דמי מנוי בשביל לנהוג באוטו שלך.

קצת הייתי מתבעס מזה.

אם כבר יחידה עצמאית, אז באמת שיהיה לה בלוטות', או וייפיי, או USB. באמצעות אחד מאלה ניתן להפעיל Tethering ולהתחבר עם היחידה העצמאית לסמארטפון ובכך בעצם לקבל חיבור אינטרנטי גם ביחידה בעצמאית. לדעתי אופציה עדיפה מכרטיס סים נוסף בשביל היחידה.

לגבי עניין הסחירות, שמאודי יהיה יותר קל להיפטר כי מוכרים ממנה יותר. שטויות.

אודי מוכרת יותר מBMW בישראל, בערך פי 2. ניקח 2 מכוניות זהות לחלוטין מבחינת נתונים יבשים (יד, קילומטראז', צבע, וכו').

נפרסם את שתיהן למכירה ביד 2. הבימר תימכר כנראה באותו היום (וכנראה שגם מעל המחירון), ולאודי ייקח כמה ימים, במקרה הטוב!

כל זה כמובן, מניסיון אישי.

אז לכמה רכבים כאלה מוכרים בארץ, אין שום קשר. כאמור, BMW קונים פחות מאודי, וBMW נסחרת בשוק המשומש הרבה יותר טוב מאודי.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תלוי איזה אודי ואיזה במוו.

Q5 הרבה יותר מבוקש מ X3 לצורך העניין.

יש פה חבר פורום שלפני שנה הציע למכירה את ה A4 של אמא שלו, סה"כ רכב סטדרנטי לא דגם מיוחד, הרכב פורסם ביום שבת, ביום ראשון כשהתקשרתי האוטו כבר היה מכור.

(עריכה: עכשיו שמתי לב שהוא בכלל השתתף בדיון פה :wink:).

גם הסדרה 1 פחות מבוקשת מה A3, לפחות בדגמי הכניסה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתה צודק ב100 אחוז לגבי התלות בדגם.

אודי A3 ממש לא יותר מבוקשת מהסדרה 1, באף גרסה. שוב, מניסיון אישי.

האודי A3 אכן בעלת ביקוש לא רע בכלל, אבל לא משתווה לסדרה 1. היא רחוקה ממנה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אכן לקח לי יום בפועל למכור a4

בתכלס הרכב נמכר כשעה מרגע הפרסום, הבנאדם התחנן שנשמור לו את האוטו ושהוא יגיע על הבוקר לקנות.

במהלך אותו ערב התקשרו עוד 3 אנשים נוספים רציניים, אבל נתתי את המילה לראשון שהתקשר (וקנה בסוף).

לדעתי זה מוכיח שאנשים יושבים על יד 2 ורק מחכים לרכבים טובים וגם מוכנים לשלם בהתאם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...