Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi ו- Lexus

zmz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערכתי נסיעת מבחן על ה-IS300, הייתי מאד מרוצה. ירדתי מה-Q3 ונשארה האופציה של ה-A4 כשהמינוס העיקרי שלו היא היותו דגם ישן מ-2007 שהגיע כנראה לסוף חייו, ה-A4 החדש יושק כנראה השנה בעוד שה-IS300 הוא דגם חדש מ-2013.

תוסיף למשוואה את השירות של לקסוס ושל צ'מפיון, והנה נפתרה הבעיה. תתחדש על הלקסוס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תוסיף למשוואה את השירות של לקסוס ושל צ'מפיון, והנה נפתרה הבעיה. תתחדש על הלקסוס.

רבות דובר פה על השירות של צ׳מפיון, אני לא מתווכח עם גודל דגימה המהווה מובהקות סטטיסטית וכו׳, ובכל זאת, אנו עומדים כעת למכור גולף רביעית ב-12 השנים האחרונות, כל הארבעה נקנו חדשות מצ׳מפיון והשירות תמיד היה טוב.

הדוגמא האחרונה, בגולף הנוכחי, מסילת גג השמש נשברה והיה צורך להחליף את כל המנגנון, חלק יקר למדי והרכב סיים שלוש שנות אחריות (כרגע בן 3.5), כשביקשנו מצ׳מפיון לעמוד מאחורי המוצר שלהם למרות סיום האחריות הם נתנו את החלק בחינם ושילמנו רק על העבודה.

לגבי הקנייה הקרובה טרם נפלה החלטה (IS300h או A4), הבעיה העיקרית שלי כרגע עם ה-A4 היא היות הדגם ישן למדי, למעשה בסוף חייו, אבל אנחנו כנראה לא נרצה להמתין עד שיצא הדגם החדש (ה- B9) מה עוד שכרגע לא מצאתי כל מקור ברשת עם תאריך יציאת הדגם.

• תוכן חדש...