Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון שישווקו את הסנדרו\דאסטר עם סמלים של ניסאן או שפשוט ימכרו אותם באולמות תצוגה של ניסאן?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסמלים יהיו של דאצ׳יה, אבל אולמות התצוגה, שרשרת הניהול והלוגיסטיקה שכרוכה ביבוא רכב (מוסכים, חלפים, מחסנים, בונדד וכו׳) יתבססו על ניסאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דווקא חשבתי שהם ימשיכו בכיוון של הלוגאן MCV ויביאו את הסנדרו / דאסטר תחת דגל רנו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה זה משנה? העיקר שנקבל רכבים טובים במחירים זולים. שיגיע דאסטר בגרסה הכי בסיסית בסביבות 80-85k ויהיו קונים. והרבה. הבעיה שיש מצב שיתקעו מחיר גבוהה כדי לתת הנחות יפות וגדולות לתחום המוסדי (מקווה שלא יקרה). בכל מקרה כל יצרן נוסף בארץ זה טוב

פורסם

הם רק צריכים להשריש אותה טוב בארץ, לפתוח עם מחירים תחרותיים במיוחד בכדי לתפוס נתח מכובד מהשוק כבר מההתחלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כלומר לעשות בדיוק את ההפך ממה שעשו עם MG.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
שיגיע דאסטר בגרסה הכי בסיסית בסביבות 80-85k ויהיו קונים. והרבה.

הם רק צריכים להשריש אותה טוב בארץ, לפתוח עם מחירים תחרותיים במיוחד בכדי לתפוס נתח מכובד מהשוק כבר מההתחלה.

כלומר לעשות בדיוק את ההפך ממה שעשו עם MG.

תפיסת העולם השלטת בתחום הרכב בישראל היא, מוצר זול הוא מוצר נחות!

זאת בדיוק הסיבה שכל הסיניות והדאציב לוגן שהגיעו עד היום הגיעו אולי עם אבזור עודף לקטגוריה, אבל הן בטח לא היו זולות.

אני אהיה מופתע, מאוד מאוד מופתע עם הג'יפון שלהם יעלה פחות מ 99.999 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סנדרו נמכר באירופה פחות ממחיר סוזוקי אלטו אז הוא יצטרך להיות גג 55000 ש"ח

הדאסטר יצטרך להיות מתומחר כ 79000 בגרסת הכניסה המותאמת לישראל כלומר עם מזגן ו ESP.

דאציה לא יתנו להם להשתולל עם מחירים גבוהים לפרטיים. דאציה בודקת את המחירים ללקוח הסופי ואפילו לפעמים קובעת אותם.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
חלילה וחס. בכזה מצב הם יגמרו את השנה עם 0 עגול של מכירות. הסנדרו צריכה להיות מתומחרת ב-49,900 ומי שחושב שזה מופרך, ודאי גם חשב שזה מופרך שהאלטו תימכר ב-60 אלף. בבריטניה הסנדרו היא הרכב הזול ביותר, אפילו יותר מהאלטו\פיקסו כמדומני.

אתה שוכח את עניין המיסוי הדיפרנצאילי / ירוק

על הסנדרו ישלמו מס הרבה יותר גבוה מאשר על האלטו.

מקווה שאתבדה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני ואבא שלי השכרנו אחת לרומניה לתקופה של שבוע, מאוד נהננו מהאוטו, נסענו בשטח הרבה, בוץ, שלג, קרח

חיית שטח קטנה.

קיבלנו את ה1.5 בנזין.

devepybu.jpg

2evyrazy.jpgy8utuva7.jpg

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אני ואבא שלי השכרנו אחת לרומניה לתקופה של שבוע...

ומה הרומניה שהשכרתם לה את האוטו אמרה עליו?:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה שוכח את עניין המיסוי הדיפרנצאילי / ירוק

על הסנדרו ישלמו מס הרבה יותר גבוה מאשר על האלטו.

מקווה שאתבדה.

נכון. מצד שני, המנוע של הסנדרו הבסיסית, הוא אותו מנוע שנמצא בקליאו הבסיסית וגם משרת את הטווינגו. מבחינת מדד זיהום אוויר, הוא לא נופל ממנוע ה-1.2 שמשרת את הספארק לדוגמא.

:idea:

• תוכן חדש...