Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתרוצץ ברשת חברתית פופולרית:

15085_10151979015498440_265405570_n.jpg

היתה גם התייחסות חדשותית

הטענה היא שהניידת תשמש לקמפיין נגד נהיגה בשכרות, אני מאמין שבפועל הניידת תשמש לאכיפת מהירות תחת הפנס.

מה דעתכם?

פורסם

~

מה הקשר לפלסטינית, ולמה ישר "ביזיון"? :?

צבעו אותה בצהוב כדי שיהיה קונטרסט ללבן המוכר של המשטרה וכי צהוב זה משהו שאצל רוב האנשים מתקשר בתודעה למונית.

לדעתי זו דווקא יוזמה מעולה, מקורית ואפקטיבית, כמו קמפיין פרסומי טוב. כל הכבוד למי שהגה אותה, למרות שלא ברור כמה כאלה יש ואיך הולכים להשתמש בהן. מצדי הייתי מציב אחת כזאת בכניסה לכל מועדון לילה בארץ וביציאה מכל אולם אירועים.

אכיפת מהירות? נראה לגבי זה... בינתיים אני מוכן לתת להם את הקרדיט שזה למטרה טובה. עצוב לראות לאיזה משבר אמון הגענו עם המשטרה שגם כשהם כבר עושים משהו מועיל, האזרח הפרנואיד והציניקן מיד חושב שהולכים לעבוד עליו והולך לספר לכולם על ה"ביזיון". בחייאת.

פורסם

כבר נפתח שרשור על זה בפורום, לדעתי כל יוזמה להעלאת המודעות לנושא מבורכת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
~

מה הקשר לפלסטינית, ולמה ישר "ביזיון"? :?

פלסטינית: אני לא יודע איך זה אצלך באיטליה, פה זה לא ניו-יורק ולא לונדון, והמוניות הצהובות היחידות שיצא לי לראות בעשרים שנה האחרונות הן פלסטיניות.

ביזיון: בעיני ניידת משטרה צריכה להיות יצוגית. אני לא שולל על הסף את השימוש בניידות מוסוות, ויש לי מחשבות מרחיקות לכת בעניין, אבל ניידת משטרה לא צריכה להראות כמו עבודת פוטושופ, בעיני.

כמובן כל פעילות נגד שתייה ונהיגה היא מבורכת, בגבולות הטעם הטוב.

ברור שלא נתקלתי קודם לכן בשרשור ההוא, אבל גם שם הרעיון הראשון שקופץ לראש זה שימוש בממל"ז.

מעניין מאוד איך הרעיון הזה קפץ מיד לראש, אם לא בשל אופן ההתנהלות של משטרת התנועה לאורך השנים.

פורסם
פלסטינית: אני לא יודע איך זה אצלך באיטליה, פה זה לא ניו-יורק ולא לונדון, והמוניות הצהובות היחידות שיצא לי לראות בעשרים שנה האחרונות הן פלסטיניות.ביזיון: בעיני ניידת משטרה צריכה להיות יצוגית. אני לא שולל על הסף את השימוש בניידות מוסוות, ויש לי מחשבות מרחיקות לכת בעניין, אבל ניידת משטרה לא צריכה להראות כמו עבודת פוטושופ, בעיני.כמובן כל פעילות נגד שתייה ונהיגה היא מבורכת, בגבולות הטעם הטוב.ברור שלא נתקלתי קודם לכן בשרשור ההוא, אבל גם שם הרעיון הראשון שקופץ לראש זה שימוש בממל"ז. מעניין מאוד איך הרעיון הזה קפץ מיד לראש, אם לא בשל אופן ההתנהלות של משטרת התנועה לאורך השנים.
נכון שמוניות בישראל לא צבועות בצהוב, אבל תסכים איתי שרכב צהוב מקבל די מהר קונוטציה של מונית בגלל שבהרבה מקומות בעולם המוניות הן צהובות. אני מוכן להמר שכ-80% מהציבור כן יודע לקשר בין רכב צהוב למונית.פעילות המשטרה צריכה להיות יצוגית. יצוגיות אפשר ליצור גם הדרכה וחינוך הציבור לנהיגה והתנהגות נכונה ולדעתי ניידת כזו שמפטרלת באזורי הבילוי בימי חמישי ושישי הינה פעילות מבורכת שמראה עבודה אחרת של המשטרה מעבר לקנסות- זה בהחלט נופל לדעתי תחת עבודה יצוגית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מסכים עם העובדות. כנראה שיצוגיות, בדומה לאופנה זה עניין סובייקטיבי.

בואו נסכים שאם וכאשר יקפוץ במשטרה החכמולוג שיבקש להשתמש בניידת המיוחדת לצורך אכיפת מהירות יהיה בזה טעם רב לפגם!

פורסם

לא הבנתי, תמיד כאשר מבוצעת אכיפת מהירות זה בניידת גלויה? לא ראית בחיים מצלמה ניידת, דבורה וממל"ז על מכוניות שהן לא ניידות? כי אני כן. איך זה ביזיון אני לא מבין.

הבעיה שלך היא עם אכיפת המהירות. לעצם ההסוואה אין שום קשר לכך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני מסכים עם העובדות. כנראה שיצוגיות, בדומה לאופנה זה עניין סובייקטיבי.

בואו נסכים שאם וכאשר יקפוץ במשטרה החכמולוג שיבקש להשתמש בניידת המיוחדת לצורך אכיפת מהירות יהיה בזה טעם רב לפגם!

לא הבנתי מה הבעיה פה, למה שיהיה אסור לבצע פעילות שגרתית של רכבי משטרה ברכב זה?

פורסם

אין בעיה עקרונית, זה רק עניין של טעם אישי שלי.

שוב: אני מסכים עם מטרת הקמפיין, ומחזק!

אם זאת הייתה פרסומת בפייסבוק, לא הייתה לי שום בעיה!

רק שבעיני זאת לא ניידת משטרה ייצוגית.

לי אישית הדבר מזכיר יותר קמפיין שמתאים למשקאות אנרגיה, ולא ניידת משטרה ייצוגית, ואני ממש לא חושב שכל חברי הפורום צריכים להסכים איתי!

פורסם
אין בעיה עקרונית, זה רק עניין של טעם אישי שלי.

שוב: אני מסכים עם מטרת הקמפיין, ומחזק!

אם זאת הייתה פרסומת בפייסבוק, לא הייתה לי שום בעיה!

רק שבעיני זאת לא ניידת משטרה ייצוגית.

לי אישית הדבר מזכיר יותר קמפיין שמתאים למשקאות אנרגיה, ולא ניידת משטרה ייצוגית, ואני ממש לא חושב שכל חברי הפורום צריכים להסכים איתי!

בסה"כ זה כבר טעם ודעה אישית, אני מאמין שאם הם יפעלו נכון וישתמשו בניידת הזאת בעיקר לבדיקות ינשוף באיזורים מועדים לפורענות כמו שקורה בכל שישי, הדבר יהיה הכי נכון לניידת הפרסומת הזאת, שם היא תהיה הכי אפקטיבית ומרתיעה. אפשר גם לעשות על זה סרטון תדמית לא רע בכלל.

• תוכן חדש...