Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוחן אשפה, כן ? לא ? למה לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקום מגורי יש פינוי של פסולת אורגנית. טוחן אשפה הוא אנטיתזה לאיכות הסביבה כי הוא מזהם את מי הקולחין.

זה לא נכון. בזכותי החולדות בעיר שותות מים עם תוספים :silly:

פורסם

חכה שהחולדות האלה יגיעו לגובה מטר שמונים ויבואו לשאול למה הם מקבלים רק את הזבל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תיאורתית אם הכיור מחובר לביוב של השירותים, אז אין בעיה אקולוגית. מה זה משנה אם זורם שם מזון לפני עיכול או אחרי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שהחולדות יעדיפו לפני עיכול

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני אומר לך למה כן - כי זה נוח לזרוק את הלכלוך לכיור ולא להתאמץ לאסוף אותו. בזה זה נגמר.

אומר לך גם למה זה רע - כי אין לך שליטה מה יזרקו לכיור/טוחן ומה לא (ותצטרך לריב עם האישה והילדים, כי הם לא תמיד יעשו מה שטוב, אלא מה שנוח). צריך להכניס את הידיים לפעמים ולנקות שיירים שהטוחן אינו מעביר. צריך להוציא ממנו גם עצמים שהטוחן לא הצליח לטחון (תשאל - למה זרקו לטוחן דברים כאלה - ככה ! זה לא אני בכל אופן. יש עוד אנשים בבית...). בנוסף - צפה לסתימות בצנרת. זה לא נעים כידוע.

אני אישית חיכיתי לרגע שטוחן האשפה השני (בדירה שרכשתי היה אחד שעבד זמן מה והתקלקל - והחלפתי אותו) יתקלקל (והם מתקלקלים !) והעפתי אותו. פחות סתימות פחות התעסקויות.

וד"ש לחולדות (ד"א היה אחד בעבודה שלי ששם משפחתו היה גולדראט. סתם נזכרתי...)

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי סתימות בצנרת, אם היא מתוכננת בהתאם, נדיר מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אצלי הבעיה הכי גדולה שפיה של הטוחן לא מתלבשת בול בכיור ויוצרת מאין מדרגה של מילימטר. כל השאר רק דברים טובים. יש לדאוג לקנות אחד חזק שיכול לטחון גם עצמות.

פורסם
אצלי הבעיה הכי גדולה שפיה של הטוחן לא מתלבשת בול בכיור ויוצרת מאין מדרגה של מילימטר. כל השאר רק דברים טובים. יש לדאוג לקנות אחד חזק שיכול לטחון גם עצמות.

איזה טוחן אשפה מותקן אצלך ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מוזר. תבדוק בהזדמנות ותעדכן - אולי תצליח להציל מישהו שיקרא את השירשור הזה אי פעם... (הרי זה יופיע גם בחיפושים בגוגל, אתה יודע... ) :)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...