Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fiesta ST - סיכום 1000 ק"מ (כמעט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם אם הוא עשה טעות אתה חושב שהוא יכול להבין את זה אחרי אלף ק"מ? ואתה חושב שהוא גם יודה בטעות בפורום הזה?

לא שאני רומז שהמכונית הזו היא טעות אבל מדובר בשרשור התלהבות מרכב חדש והתגובה היחידה הראויה פה היא תתחדש.

אז... תתחדש!

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד רואים את חצי הכוס הריקה "חוכמולוגים" שבטח נוסעים על אופניים חשמליות נגד כיוון הרוח.

אם יש כל החיים אבל עובדות אין הרבה כי למעשה העובדה היא האמת ומה שכאן כולם מקשקשים זה לשם קישקוש אז

תמשיכו כרגיל.

גל תהנה וכמובן את המחיר לרוכבי האופניים החשמליות אל תגלה כי באמת זה לא מעניין.

פורסם

תתחדש :)

אפרופו רחוב ספיר, לא סובל לנסוע באיזור שם בדרך לעבודה , אנשים לא יודעים לנהוג שם!

פורסם
לחיצה חזקה על המצערת מפעילה אותו. הוא נכנס לפעולה למשך 15-20 שניות כל פעם.

זה לא מתבטא בטיפוס מהיר של סל"ד, אלא בכח מורגש ובצליל באס ממכר מהמנוע :-)

לפי מה שקראתי בפורום של חו"ל האוברבוסט נכנס לפעולה (יזומה כמו שציינת ולא אוטומטית) כשהרכב בין 3 ל 5.5 אלף סל"ד ולאחר 15 שניות מופסק ע"י מחשב הרכב.

ולכל מי שמנסה לנחש את המחיר כנסו לשרשור שצירפתי בהודעה הקודמת ותפסיקו לחפור.

פורסם

תתחדש :-)

כמה שאלות אם אפשר?

מה נתוני הביצועים הרשמיים? מה המשקל? יש גירסת 5 דלתות? יש גירסה עם מצמד כפול? מה נתוני צריכת הדלק הרשמיים (סתם בשביל הסקרנות).

עם הספק ומומנט עצבניים כאלו על רכב קטן כזה, נראה שמדובר במפלצת קטנה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
תתחדש :-)

כמה שאלות אם אפשר?

מה נתוני הביצועים הרשמיים? מה המשקל? יש גירסת 5 דלתות? יש גירסה עם מצמד כפול? מה נתוני צריכת הדלק הרשמיים (סתם בשביל הסקרנות).

עם הספק ומומנט עצבניים כאלו על רכב קטן כזה, נראה שמדובר במפלצת קטנה.

מנוע 1.6EB עם 183 כ"ס ו-24.5 קג"מ / 197 כ"ס ו-29.2 קג"מ (אובר בוסט).

0-100 ב-6.9 שניות / 220 קמ"ש מירביים.

משקל - 1163 ק"ג / 1230 (5 דלת').

תיבה - ידנית 6 הילוכים בלבד. אין רובוטית - גם לא צפויה להיות.

נתוני צריכת דלק - 7.9/100KM עירוני. 4.8/100KM בינעירוני. 5.8/100KM משולב.

לא יודע עד כמה הנתונים מרמזים לך על משהו, בפועל היא מאוד זריזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נשמע מדהים.

אחרי מעל שנה עם רכב ספורטיבי בולט לעין יש לי חשק לרכב ספורט אמיתי במסווה של רכב ליסינג שלא עולה לך בבריאות כל פעם שאתה חונה במקום מפוקפק.

אשמח לשמוע סיכום מעמיק יותר אחרי שתצבור עוד כמה קילומטרים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

תתחדש!

נראית מדהים ובטוח שגם נוהגת כך :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אתה רוצה גם פירוט אשראי? תנועות חשבון עו"ש?

מוכן לעזור בכל נושא שיש לי בו ידע, פרט לנושא חשבון הבנק שלי. אתה מעוניין ברכב? לך ליבואן.

הלו, אתה קצת מגזים...עשה לנו טובה: מי רוצה להיכנס לחשבון הבנק שלך? ובעצם...מה זה קשור בכלל לחשבון הבנק שלך? לפחות חצי מרוכשי המכוניות בארץ עושים זאת באמצעות הלוואות ולא באמצעות כסף שבאמת יש להם בחשבון...אם סגרת מחיר מיוחד שאיילון מוטורס העדיפו שלא תפרסם אני מבין. אבל תסכים שגם אותך היה מעניין כמה עולה מכונית חדשה שרכש מישהו מהפורום -בוודאי יחסית נדירה שאין לה מחיר רשמי.

או שאולי השרשור הארוך הזה על כל דברי השבח שבו לפיאסטה ולשי מנהל המכירות וכו' הוא בעצם סוג של פרסום לא לגמרי סמוי לאיילון מוטורס?...(משהו כמו הנחת סלבריטאי :wink: )

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה לכל המברכים! אעלה תמונות פנים בימים הקרובים.

לגבי הסקרנים שממש חמים על המחיר, אם אתם מחפשים רכב שנע בטווח המחירים שבין 208 GTI ואבארת 500 esse esse, אז גם הפיאסטה בתמונה, או לפחות הייתה בתמונה כשאני חיפשתי רכב.

או שאולי השרשור הארוך הזה על כל דברי השבח שבו לפיאסטה ולשי מנהל המכירות וכו' הוא בעצם סוג של פרסום לא לגמרי סמוי לאיילון מוטורס?...(משהו כמו הנחת סלבריטאי :wink: )

אני מניח שהייתי עושה את אותו "שירות" לכל מי שהייתי קונה ממנו (בהנחה והייתי מרוצה). אם הייתי חם על איזה עקרב עוקצני, דברי השבח היו על עומר גלברט, זה לא עניין אישי. לובינסקי אכזבו אותי, כי רדפתי אחריהם והרגשתי חוסר רצון לבוא לקראת הלקוח (הפוטנציאלי). האמת גם דלק מאכזבים שהם לא מביאים את הפיאסטה ST יחד עם אחותה הגדולה, אולי ככה היה גם רכב הדגמה.

(ולא, לא קיבלתי הנחת סלבריטאי :-P)

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם
הלו, אתה קצת מגזים...עשה לנו טובה: מי רוצה להיכנס לחשבון הבנק שלך? ובעצם...מה זה קשור בכלל לחשבון הבנק שלך? לפחות חצי מרוכשי המכוניות בארץ עושים זאת באמצעות הלוואות ולא באמצעות כסף שבאמת יש להם בחשבון...אם סגרת מחיר מיוחד שאיילון מוטורס העדיפו שלא תפרסם אני מבין. אבל תסכים שגם אותך היה מעניין כמה עולה מכונית חדשה שרכש מישהו מהפורום -בוודאי יחסית נדירה שאין לה מחיר רשמי.

באמת חומר למחשבה.

פורסם
מנוע 1.6EB עם 183 כ"ס ו-24.5 קג"מ / 197 כ"ס ו-29.2 קג"מ (אובר בוסט).

0-100 ב-6.9 שניות / 220 קמ"ש מירביים.

משקל - 1163 ק"ג / 1230 (5 דלת').

תיבה - ידנית 6 הילוכים בלבד. אין רובוטית - גם לא צפויה להיות.

נתוני צריכת דלק - 7.9/100KM עירוני. 4.8/100KM בינעירוני. 5.8/100KM משולב.

לא יודע עד כמה הנתונים מרמזים לך על משהו, בפועל היא מאוד זריזה.

RS תודה,

אבל האמת שציפיתי לנתונים טובים יותר, הרי הנתונים הללו מושגים במצב אובר בוסט, כאשר המנוע מפיק 197 כ״ס ו- 29.2 קג״מ, על משקל של כ- 1,163 ק"ג בלבד כמו שציינת. כלומר יחס הספק מומנט/ משקל כזה לא היו אמורים להניב ביצועים טובים יותר, למשל לפחות כמו הפוקוס st? או שגם בפוקוס st יש מצב אוברבוסט שמסביר את ההבדל בביצועים? או שאולי מלכתחילה יחס ההספק מומנט/ משקל בפוקוס טוב יותר?

לא שהנתונים לא מספיקים :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...