Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fiesta ST - סיכום 1000 ק"מ (כמעט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח בשמחתך, אבל רוצה להקשות טיפה - ומה היה קורה חלילה עם היית מתבאס מהרכב?! כשמחפשים רכב שהוא קודם כל הנאה מנהיגה חייבים לנסות ולהתנסות בו קודם. מזלך שהתחברת לפורד אבל מה היה קורה אם לא?! נוסע ומתבאס? מוכר אחרי חודשיים ומנסה להסביר לקונים שהרכב לא משהו? מזל שהסתדר לך טוב, אבל אני חושב שזאת טעות לקנות ככה רכב בכל כך הרבה כסף.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני שמח בשמחתך' date=' אבל רוצה להקשות טיפה - ומה היה קורה חלילה עם היית מתבאס מהרכב?! כשמחפשים רכב שהוא קודם כל הנאה מנהיגה חייבים לנסות ולהתנסות בו קודם. מזלך שהתחברת לפורד אבל מה היה קורה אם לא?! נוסע ומתבאס? מוכר אחרי חודשיים ומנסה להסביר לקונים שהרכב לא משהו? מזל שהסתדר לך טוב, אבל אני חושב שזאת טעות לקנות ככה רכב בכל כך הרבה כסף.[/quote']

30 שנה של קבלת החלטות עומדות מאחורי. ה"סיכון" כאן לא היה לקבל רכב שאתבאס ממנו, שהרי אף אחת מהמתחרות שלה לא היתה מבאסת אותי. חלקן אהבתי יותר, חלקן אהבתי פחות, אבל כולן מהנות, אי אפשר ליפול כאן.

שקלתי את צעדיי בכובד ראש, והתשובה לשאלת ה"מה אם?" נראתה חסרת משמעות מהסיבות שרשמתי קודם.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

מכונית יפיפיה.

אני לא קונה בלי לנהוג, אבל הרבה חוות דעת שחלקן אפילו נחשבות ולא מעט סרטונים גילו שמדובר בהימור לא רע בכלל.

תהנה ואל תאבד את הראש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לדעתי לא הסתכנת, כי בכול המבחנים היא לקחה את המתחרות מעין 106 GTI על סטרואידים. אני גם ההיתי הולך על הרכב בעינם עצומות (ויש סיכוי רב שזה מה שאני הולך לעשות בעתיד).הFord Fiesta ST חבילה מנצחת הלואי שהיו מבאים ביבוא סדיר והיה מבחר ביד 2.

פורסם

גל תתחדש! אחלה רכישה :D

גם לי יש סקודה פאביה, אז הרכב הבא הוא?

בוא נארגן קבוצתית,בטח יהיה מחיר משו משו :lol:

אני שמח בשמחתך' date=' אבל רוצה להקשות טיפה - ומה היה קורה חלילה עם היית מתבאס מהרכב?! כשמחפשים רכב שהוא קודם כל הנאה מנהיגה חייבים לנסות ולהתנסות בו קודם..[/quote']

זה לא חוק ברזל,גם את הפאביה שלי קניתי "על עיוור" ולא התאכזבתי.

מצד שני זו לא ספורטיבית טהורה אז לא ממש הפסדתי ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אני קניתי את הרכב בלי נסיעת מבחן. מצד שני, למה כבר אפשר לצפות מרכב 1.6 אוטומטי? שייסע... ;)

הכי קורעות אותי נציגות חברות הביטוח כל שנה.

הנציגה: "איזה דגם הרכב"?

אני: "פאביה"

הנציגה: "לא, דגם ממש"

אני: "1600 מאובזרת" (מנסה להתחמק משם הדגם המטופש שנתנו לרכב רגיל)

הנציגה: "אהה זה הספורט?! אז איך אתה משלם מחיר כ"כ נמוך לרכב ספורט?! התעריף בהתאם אדוני!"

אני: "עוד פעם התחלתם??? אין לך את היסטוריית שיחות של שנה שעברה?" :brickwall:

וזה מזכיר לי, גל - כמה אתה משלם ביטוח מקיף לרכב הזה? מעניין מה תהייה הגישה כשהיא שומעת "פורד פיאסטה דגם ST". זה נשמע פחות מפוצץ.

פורסם

וזה מזכיר לי, גל - כמה אתה משלם ביטוח מקיף לרכב הזה? מעניין מה תהייה הגישה כשהיא שומעת "פורד פיאסטה דגם ST". זה נשמע פחות מפוצץ.

קיבלתי מגוון הצעות, מ 3000 ש״ח עם מיגון מוגזם עד 4500 ש״ח ללא מיגון.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם
קיבלתי מגוון הצעות, מ 3000 ש״ח עם מיגון מוגזם עד 4500 ש״ח ללא מיגון.

יש דבר כזה ביטוח ללא מיגון?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...