Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fiesta ST - סיכום 1000 ק"מ (כמעט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה סתם מקטר? מותר לי לא לאהוב את הדש, לא?

הכסאות באמת נראים מעולה, אבל אצלנו הרכב משמש חלק מהזמן לתפעול משפחתי, וגם בנסיעות שלי אני מעדיף דש "נגיש" יותר. לא ראיתי בתמונות שלך, אבל לפי זה - זה לא ממש רחוק מהפוקוס...

שוב, מה שמפריע לי לא מפריע לאחרים, וזה בסדר. סתם הערת שוליים.

ואגב, אני לא הרבה פחות ספורטיבי כרגע (גם אם זמנית ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איל, הייתי ציני נו. כאילו שאתה לא מכיר אותי :wink:

בתא הנוסעים היא הרבה פחות מצוצעצת מהפוקוס - בכנות רבה. אני מעדיף את התא נוסעים של הפיאסטה על זה שאצלי.

בכל מקרה, במקום לדבר מרחוק - תבוא לבקר. לשם שינוי...

גיא, ה-ST מצויידת בברידג'סטון פוטנזה RE050A.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תעדכנו מתי אתם טסים, נבוא לנסות לשמור על הקצב שלכם ולהתרשם מהפיאסטה המדוברת (בכביש, לא בפורום).

אין בעיה שום בעיה. יהיה נחמד לראותך - סוף סוף.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
DJI, היפה היה ששלושתן עמדו להן בצד - בחניית הסטף, העוברים והשבים לא הפסיקו להתבונן על העקרבים תחילה, ואז גילו את הפיאסטה המוזרה הזאת. הם סתכלו שוב ושוב ושוב. ואז קלטו שהיא לא הפיאסטה של השכן. אחרי זה ראו ST - ונפל האסימונים (למבינים). והמצחיק יותר - עברו להם שני בחורים, בדקו את העקרבים, ראו את הפיאסטה וניגשו ושאלו של מי הפיאסטה? גל ענה - אני. ושני החבר'ה בחיוך גדול - בחירה טובה.

ולגבי המושבים שלה, הם פשוט פנטסטיים. אוחזים היטב, סופר נוחים. בהתחלה - היו מעט מוזרים והרגישו צרים (אני לא צנום), אבל אחרי לא מעט זמן בהם, הם מרגישים "נכונים" - תומכים בכל מה שצריך ואינם קשים. נוחים מאוד גם לאורך זמן - וזה חשוב.

גל, תתכונן לסשן צילומים נוסף לקראת סופ"ש הבא - עם שובי מדויטשלנד. מקווה שגם העקרבים יצטרפו אלינו :wink:

כיום בארץ כל רכב עם שלוש דלתות וגיר ידני נחשב "ספורטיזי" (הטעות במקור), למול ההתחצנות של העקרבים היא נראת טוב,

אם תוכל בסשן הבא שלכם לצלם אותה בעדר של קרולות ומאזדות 3 כדי לראות עד כמה היא מתבלטת בכביש הממוצע בארץ.

עריכה:

RS אתם מאיזור הצפון במקרה? אולי אצליח להשתחל לסשן שלכם (אם אצליח לשמור על הקצב)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
כיום בארץ כל רכב עם שלוש דלתות וגיר ידני נחשב "ספורטיזי" (הטעות במקור), למול ההתחצנות של העקרבים היא נראת טוב,

אם תוכל בסשן הבא שלכם לצלם אותה בעדר של קרולות ומאזדות 3 כדי לראות עד כמה היא מתבלטת בכביש הממוצע בארץ.

עריכה:

RS אתם מאיזור הצפון במקרה? אולי אצליח להשתחל לסשן שלכם (אם אצליח לשמור על הקצב)

אנחנו מאיזור המרכז...

אולי זה הזמן להכיר ל-ST גם את כבישי הצפון (גל, מה דעתך?) 8)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בעסה.

אולי הדור הבא יביא את בשורת המתלה הנפרד גם לפיאסטה. לפחות כך נותר לקוות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין מתלה נפרד במכוניות סופר-מיני למיטב ידיעתי חוץ מהמיני הבווארית שנמכרת במחיר של קומפקטית פלוס פלוס,

השיקול הוא לא טכנולוגי אלא פיננסי.

פורסם
אנחנו מאיזור המרכז...

אולי זה הזמן להכיר ל-ST גם את כבישי הצפון (גל, מה דעתך?) 8)

בוא נארגן את הגודשים הקבועים. הפעם תגיע עם העגלה?

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם
בוא נארגן את הגודשים הקבועים. הפעם תגיע עם העגלה?

נשמע טוב. ואכן, נשתדל שכן.

רק תנו לנו לחזור מגרמניה - ונקבע :wink:

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...