Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה עם פז בכניסה לעיר תדלקתי במשך חצי שנה והייתי מרוצה, אך החליפו בעלים והנה פלא אני נוסע פחות למיכל מלא.

אז משם עברתי לפז ליד מוזיאון ישראל, יש שיפור אך לא משמעותי.

יש לציין שלא שיניתי את סגנון הנהיגה שלי, ואפילו החלפתי חיישן חמצן חדש(סתם כי היה בא לי).

ירושלמים שתפו אותי, מהי התחנה הכי מומלצת?

פורסם

אני ממלא כבר שנים בתחנת ניות.

זו אחת התחנות הבודדות שלא כיכבה בעבר ברשימת התחנות המוהלות בירושלים. ולא, לא מעניין אותי אם תחנה מסויימת החליפה מאז בעלות והבעלים החדשים מוחזקים כצדיקים שלא הוכחה אשמתם.

פורסם

אני מתדלק בזו של דלק בגבעת זאב (ליד המחסום) ובצומת פת.

שתיהן מניבות עבורי את אותה צריכת דלק ואני מאמין ששתיהן טובות

פורסם

אני כבר שנים מתדלק בצומת פת, טפו טפו לא היו בעיות עד כה. אבל זה עדיין לא אומר כלום.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לתדלק עד גבעת זאב נשמע מיותר,

ובקשר לצומת פת, מבעיות אין פחד מטרת השירשור היא למצוא תחנה קבועה לתדלק בה עם נתוני צריכה הטובים ביותר.

פורסם

בשתי התחנות שציינתי אני מגיע לצריכת דלק בין עירונית של 1:16 עם האיביזה שלי (1.4 ידני) שזה המקסימום אליו אני מצליח להגיע באופן כללי

פורסם

בעבר כשהיה מבצע הייתי מתדלק בניות, מאז שנגמר עברתי לדניה ולפי השוואה של צריכת הדלק לתחנות אחרות הכל נראה תקין.

פורסם

כשעבדתי בירושלים תדלקתי קבוע בדלק יעד בתלפיות, עם איביזה אוטומאט 1400 היה הולך לי 300 שקל בשבועיים בנסיעה יום-יומית מגבעת זאב לתלפיות עם פקקים.

כנראה ששם הוא איננו מהול, מה גם שלא נתגלו בעיות במנוע כלל או כל תופעות לוואי. מה גם שעבדתי באותה תחנה בעבר ולאף אחד שם לא נתגלו בעיות וכולם היו לקוחות חוזרים/קבועים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בעבר כשהיה מבצע הייתי מתדלק בניות, מאז שנגמר עברתי לדניה ולפי השוואה של צריכת הדלק לתחנות אחרות הכל נראה תקין.

דניה זה חרא, אחרי תדלוק שמה הביצועים ירדו + גמעתי פחות קילומטרים פר מיכל.

תדלקתי אתמול בניות, אחזור ואשתף.

פורסם
בעבר כשהיה מבצע הייתי מתדלק בניות

בניות, בתדלוק עצמי, ניתן לשלם בחנות במזומן, ואז ההנחה גדלה מ-15 אג' לליטר (תדלוק עצמי באשראי) ל-28 אג' לליטר.

• תוכן חדש...