Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום מן הימים,

יכנס למוסך הזה לקוח/חבר-פורום תמים עם בעיה כזו או אחרת ויצא מהמוסך עם חור בכיס ותהייה דומה לשלך.

הסיפור שלך יכול לחסוך למישהו כסף ועוגמת נפש, רק אם תחלוק מספיק מידע.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000906867#fromelement=hp_morearticles

בהקשר לפרסום שלילי לעסק, אולי כדאי להבהיר יותר מה כן ומה ניתן לעשות ומה לא. נאמר כאן לתת עובדות, מן הסתם רק עובדות שניתן בעת הצורך להוכיח? מה עוד?זו שאלה כללית.

בעניין אחר, לעתים אדם כותב כאן על התנהלות של עסק, לא דווקא פותח השרשור הזה. בדרך הוא נותן פרטים שלא יוכל להוכיח ואולי גם פרשנות, זאת כדי להתייעץ. האם יהיה חכם מצידו לפרסם שם העסק?

אני תוהה בעניין.

פורסם
אבל לא כדי לפסול שק שלם בגלל תפוח רקוב.

ביטוי זה משמעתו לא לפגוע בקבוצה שלמה, בשל פרט אחד גרוע.

כאן מדובר בעסק שבעליו גבה כסף עבור טיפול שלא בוצע, ביודעין

זו נוכלות.

אז מה אתה אומר, שרק הפעם הוא יצא נוכל, בשאר הבקרים הוא קם אדם טוב וישר ופה התגלצ'ה לו איזו תרמית, ככה בלי כוונה?!

לא קונה.

אנשים ישרים לא גונבים ככה בקטנה, כשמזדמן.

הפעם הוא נתפס, מה עם הפעמים שלא?

גם שם יצאו לקוחות מרוצים, רק שהם לא יודעים שהם שילמו כסף עבור עבודה שלא בוצעה.

יכול להיות שאותו נוכל הוא גם איש מקצוע מעולה.

יכול להיות שהיו לקוחות אחרים שהוא דווקא הוציא אותם בזול.

זה לא משנה.

בשורה התחתונה, כשיש לו הזדמנות, האיש גנב.

נ.ב. ואני שוב מסייג את הדברים בכך שהם מתייחסים לעובדות כפי שהביאו לפנינו, מבלי ששמענו את הצד השני, ומתוך הנחה שזו האמת וכל האמת.

ההתייחסות שלי היא עקרונית לכיצד יש לנהוג במקרה כזה, לדעתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בקיצור, בשורה התחתונה אכלת לנו את הראש על מוסכניק שרימה אותך, הונה אותך, איים עליך ואתה חוזר לקבל עוד

ולא מוכן להזהיר את חברי הפורום ממנו, כדי שפרנסתו לא תפגע.

שיהיה לך בהצלחה, אל תבוא לבכות בפעם השניה.

פורסם

Slava 1982 , אתה רציני ?? אם לא הלק ,אתה משלם פאקינג 1400 ש"ח על כלום או יותר נכון על נוכלות מהסוג הכי גרוע שיש ואתה עוד חושב לחזור ? מה שנקרא משתינים עלי ואני חושב שיורד גשם .

פורסם

אני לא משוכנע שביודעין, למען הספק, יתכן ובאמת לא ידע וזאת האינפורמציה שקיבל.

המונח של שק התפוחים מתייחס לעשרות חוות הדעת החיוביות שקיבל בעבר.

התפוח הרקוב הוא המקרה הבודד.

אני לא בא להגן על אף אחד, אבל אני מבין את החלטתו של פותח השרשור שלא לפגוע בפרנסת אדם שכשל במקרה בודד.

אני מניח שבעל העסק למד את הלקח ולקוחותיו ימשיכו להיות מרוצים כמו שהיו עד המקרה הנ"ל.

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין יותר מידי ערך לשרשור הזה בלי שם המוסך,

במיוחד אם מי שיחפש פה מוסך יקבל המלצות חמות עליו,

זאת אומרת שיש חסינות לקבל רק תגובות טובות.

so far so good so what

פורסם
Slava 1982 , אתה רציני ?? אם לא הלק ,אתה משלם פאקינג 1400 ש"ח על כלום או יותר נכון על נוכלות מהסוג הכי גרוע שיש ואתה עוד חושב לחזור ? מה שנקרא משתינים עלי ואני חושב שיורד גשם .

תשמע, יש פה עשרות אם לא מאות חוות דעת שליליות על VAG והיבואן שלהם ואנשים עדיין עומדים בתור לרכוש VAG.

משתינים אליהם במבול והפראיירים עומדים, קונים, מקטרים וממשיכים לקנות.

פה המצב שונה.

מקרה בודד!

בשביל זה להרוס מוניטין?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך ואתה מה ? אתה הדובר שלו ? למה להמליץ כן אפשר אבל דעה הפוכה לא ? אם פותח השרשור לא היה שם לק אז אף אחד לא היה יודע ? למה בעל המוסך מההתחלה לא אמר שגורם חיצוני טיפל במחשב הרכב ? למה מההתחלה הוא איים ולא אמר לבעל הרכב שברכב טיפל גורם חיצוני ושהוא יבדוק זאת ? למה הוא לא איפשר לרשום את שם המוסך ולהגיב ,להסביר פה בפורם את הצד שלו ? זאת הונעה הכי זולה והכי מגעילה שיש ואיך שלא מסתכלים על זה ,זה מסריח .

פורסם

המונח רמאות מתייחס להנחה שבעל העסק ידע. מפאת הספק, יתכן ולא ידע, היות ובאמת לא היה נוכח במקום בזמן הארוע.

פורסם
אני לא משוכנע שביודעין, למען הספק, יתכן ובאמת לא ידע וזאת האינפורמציה שקיבל.

המונח של שק התפוחים מתייחס לעשרות חוות הדעת החיוביות שקיבל בעבר.

התפוח הרקוב הוא המקרה הבודד.

אני לא בא להגן על אף אחד, אבל אני מבין את החלטתו של פותח השרשור שלא לפגוע בפרנסת אדם שכשל במקרה בודד.

אני מניח שבעל העסק למד את הלקח ולקוחותיו ימשיכו להיות מרוצים כמו שהיו עד המקרה הנ"ל.

אבי.

אני מניח שאתה מבין שגם מאות חוות דעת חיוביות לא מגבות על הרמאות שקרתה פה לכאורה. בנוסף, יש לי תחושה

שיש לך קשר כלשהו למוסך או לבעליו (לא שזה דבר רע, רק כדאי שתציין זאת).

כמעט כל מי שמכניס רכב למוסך עושה זאת באמונה ובתקווה שהמוסך אמין, בין אם מרצון ובין אם לאו.

כפי שפותח השירשור ציין, הוא עבד בעבר במוסך ולכן ידע לבצע את הבדיקות שביצע וגם אחרי כל זה התרמית

התגלתה רק במקרה אחרי תקופה.

לקוח שנכנס למוסך, שמלכתחילה יש עליו הרבה חוות דעת חיוביות, עם תקלה ברכב ונטען בפניו שבוצע תיקון מקיף

של מכלול מסויים ובסוף גם החשבון יהיה סביר יחסית - במקרה זה יהיה מרוצה מהשירות ויגיע לפה להמליץ.

בפועל, ייתכן שרק הוחלף פלאג/פיוז או מילאו כמה טיפות דלק.

איננו מכירים את כל העובדות, ובינתיים אתה פוגע בשמם הטוב של כל המוסכים המפרסמים פה בפורום וחבל.

טוב יעשה בעל המוסך המדובר אם יגיב ויציג את הצד שלו ויסביר את העיניין. ייתכן מאוד שמכיוון ששמענו רק צד אחד

ישנם פרטים שלא סופרו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...