Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק RS בארץ! (תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה RS כשזה משודך לסוניק?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ניסיון נואש של שברולט כמו האופטרה בזמנו ב2005, אבל שיהיה בהצלחה!

לא ניסיון נואש אלא הרבה מעבר לכך.

כידוע שברולט העולמית תפסיק לשווק את דגמי שברולט בכל מדינות אירופה. ישראל היא חלק מהשוק האירופי וככזאת UMI תאלץ לוותר על חלק ניכר מהדגמים שמשווקים כיום בישראל. זאת כמובן מכת מוות ליבואן רכב גדול כמו UMI, שבניגוד לטלקאר ודייהטסו אין לו מותג רכב אחר לבנות עליו. כדי להתגבר על כך מתכננים בשברולט להביא ארצה רכבים מארצות הברית, בתקינה אמריקאית.

בארה״ב נמכרת הסוניק עם מנוע 1.4 ליטר טורבו - וזה בדיוק מה שאנחנו רואים בתמונות הנ״ל. הסוניק RS היא, לדעתי, רק טבילת האצבע הראשונה של UMI שנועדה לבדוק אם השוק מוכן לקנות שברולט טורבו מאובזרת ומקושטת בהרבה כסף. בדיקה קצת מיותרת לדעתי, כי הקרוז טורבו כבר הוכיחה ב-2012 שהתשובה היא לא.

אני כמובן מאוד מקווה שאני טועה טעות מרה והמחיר יהיה כל כך אטרקטיבי שאני אאלץ לאכול את הכובע של הקפוצ׳ון שלי. גיא משברולט, אם אתה קורא את זה אתה מוזמן להוכיח לי את טעותי ולבוא לצלם אותי אוכל את הכובע :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ניסיון נואש של שברולט כמו האופטרה בזמנו ב2005, אבל שיהיה בהצלחה!

להזכירך שברולט מחקה באופן סופי את דהייו .

שברולט מייצרת בקוראייה רק בשביל להרוויח בייצור המכוניות באסיה ואירופה. כמו שסוזוקי מייצרים חלק מהדגמים בהודו, טויוטה, פורד ורנו בטורקיה (שנמצאת בבעלות טאטא ההודית).

שברולט אולי ברמה של היפניות, האירופאיות והקוריאניות המקבילות (ואני לא מדבר על האוויאו הקודמת, על האופטרה ועל האפיקה הקודמת, אני מדבר רק על החדשות יותר). (2011 ומעלה )

פורסם
מה זה RS כשזה משודך לסוניק?

ערס? :lol:

אני יודע, אני יודע... אני מסוגל ליותר מבדיחות קרש שכאלה. במיוחד שאני עצמי מתנייד ברכב הנושא את הסמל RS

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אולי אני בדעת מיעוט, אבל הסוניק הרגילה לא נראית כ-זה רע. קצת קשה לשים לב להבדלים בין הגרסה הרגילה לחמימה, ובטח שלא מדובר ברכב צעקני בעל מקדם שופוני, מקדם חשוב למדי בכל הקשור לרכבי ספורט.

יחד עם זאת יש לא מעט אנשים שמחפשים יחס כוח-סוס לשקל גבוה, ובתמחור נכון אין סיבה שהרכב הזה לא יימכר במספרים יפים (יפים כמובן ביחס לקטגורייה שלו, לא ביחס לקיה פיקנטו).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכרום באיזור הפנסי ערפל ממש דוחה, עדיף שהיו משאירים כמו במקור אם לא היה להם משהו יותר מוצלח.

Chevrolet-SonicRS_small.jpg

פורסם

עם תמחור נכון ושיווק אגרסיבי, לכל רכב יש סיכוי. אפילו כאן אצלנו. המחיר יהיה מופרז? לא ייקנו. שייקבעו מחיר זול מלכתחילה גם ללא

מבצעים. ואולי זה יחזיר את האנשים לאולמות התצוגה. זאת ההזדמנות של UMI או התחלת השיווק מארה"ב לדגמים הללו :

סוניק RS, ספארק אוטומטית, ועוד...

מקווה שיהיה להם מספיק שכל, לא להפוך את הדגמים הללו ל-"FIAT 500L".

פורסם

הסוניק היא דוגמא מצויינת למכונית ששיווק כושל חיסל את כל סיכוי להצלחה בארץ.

תמחור גירסת ה 1.4 היה גבוה מידי, בעיקר על מנת להציע תמחור נמוך לציי רכב.

בציי הרכב הסוניק לא ממש הפכה ללהיט, ואילו בשוק הפרטי היא נכשלה, שוב עקב תמחור שגוי.

את דגמי ה 1.4 האחרונים מכרו UMI ב 80K, מחיר מצויין לכל הדעות.

לו היו מציעים אותה מלכתחילה ב 85K היה להם להיט ביד.

אם ה RS תתומחר נכון ותיובא גם בגירסה ידנית, יש להם סיכוי להחיות את מכירות המכונית.

סה"כ הסוניק מזכירה מאד בניהוגה את האופל קורסה (לא פלא, הן חולקות פלטפורמה זהה) ונהנית מהגה עדיף בהרבה.

אני נוסע בדיוק שנה בסוניק 1.4 (לא שלי, בליסינג תפעולי), ואני יכול להעיד שבתחום הניהוג ונוחות המושבים היא עולה בהרבה על הקאיה ריו והיונדאי I25.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני נוסע בדיוק שנה בסוניק 1.4 (לא שלי, בליסינג תפעולי), ואני יכול להעיד שבתחום הניהוג ונוחות המושבים היא עולה בהרבה על הקאיה ריו והיונדאי I25.

ואיך לוח השעונים? בתמונות זה לא נראה טוב השילוב של דיגיטלי ורגיל.

פורסם

גם לדעתי ניראית לא רעה,אני זוכר בתחלה ישבתי בגירסה מאובזרת עם סלון בצע בורדו ניראה ממש טוב,לא יצא לי לנהוג עליה,במחיר הגיוני היא יכולה להיות סופר מיני מעניינת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...