Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק RS בארץ! (תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם תג מחיר חביב יכול להוות משהו חביב לנישת הביניים.

1.4 עם 140 כ"ס, נשמע מוכר. שמעתי את הביקורת מהוידאו שהיה פה. ואני מת לדעת כשהם אומרים קשיחה יותר למה הם מתכוונים...

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

לא יודע איך הניהוג שלה, אבל מבחינה עיצובית לדעתי נעשתה בה עבודה לא רעה בכלל ועדיפה בהרבה מזאת שנעשתה אצל פורד פיאסטה RS.

מתחרה של סיריון, לא יותר.

אתה מתכוון לדייהטסו סיריון, נכון? אתה מודע לכך שליצרן הזה אין כבר כשלוש שנים תקינה אירופאית ולכן כלל אינו משווק בארץ?

אם כך, איך השברולט הזאת יכולה להתחרות ברכב שכלל אינו משווק?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
REAL SUCKS!!!

אבל שששש.. יש לזה סמל של שברולט :)

וכן אני יודע שזה דייהו

אני רואה שלא קראת את התגובה שלי בעמוד הראשון, לא כדאי לך לזלזל באוטו הזה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מתכוון לדייהטסו סיריון, נכון? אתה מודע לכך שליצרן הזה אין כבר כשלוש שנים תקינה אירופאית ולכן כלל אינו משווק בארץ?

לא רק שלסיריון אין תקינה והוא כבר לא משווק, גם אין לו מנוע 1.4 טורבו ו140 כ"ס, שבקלות אפשר להוסיף להם עוד כמה בעזרת צ'יפ.

עם גיר ידני (או אוטומטי נורמלי) הרכב הזה יכול להיות מאד נחמד לנהיגה, והוא גם לא נראה רע בכלל, במיוחד בצבע כחול עם ג'אנטים לבנים, קליפרים אדומים ומדבקה של SEGA בחלון האחורי :wink:

לישראלים יש אנטי מובנה נגד שברולט וחבל. כנראה הרבה אנשים שנכוו קשות ממכוניות דייהו בתחפושת (אני עוד זוכר את הפרסומת ל"שברולט קטנה" בעיצוב איטלקי)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
REAL SUCKS!!!

אבל שששש.. יש לזה סמל של שברולט :)

וכן אני יודע שזה דייהו

לפחות זה כבר לא פחנוע כמו שהייתה האביאו. לזאת יש בטיחות מצטיינת.

פורסם
אני רואה שלא קראת את התגובה שלי בעמוד הראשון, לא כדאי לך לזלזל באוטו הזה .

זה לא ברוך אסולין, רק שברולט..

ונראה מה יהיה המחירון שלה בעוד שנתיים

Polo 2012

פורסם
לא יודע איך הניהוג שלה, אבל מבחינה עיצובית לדעתי נעשתה בה עבודה לא רעה בכלל ועדיפה בהרבה מזאת שנעשתה אצל פורד פיאסטה RS.

סליחה שהחמאתי קצת, התכוונתי לסיריון 99.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...