Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק RS בארץ! (תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב מיותר :? , לא מבין את הפואנטה שלו.

המחיר של הרכב בארה"ב הוא 20 אלף דולר! לגירסה הידנית ו-21 לאוטו', לצורך השוואה שבי קאמרו עולה 23-24 אלף דולר לגרסת הבסיס עם מנוע V6 ו-323 כ"ס, הנעה אחורית ועיצוב מושך הרבה יותר. למה מישהו בר דעת יקנה סוניק במקום קמארו שההבדל בניהם 3 אלף דולר?

אם בארה"ב הרכב הזה עולה 20 אלף דולר, כמה הוא יעלה בארץ ? בהערכה לפחות 150-160 שקל, מישהו באמת היה רוצה לקנות במחיר הזה רכב עם תדמית של רכב ליסינג \ חברה?. היא לא נראית מספיק מיוחדת ביחס לדגם הרגיל, היא לא חזקה בצורה יוצאת דופן (ה-140 כ"ס הזה חביב יחסית אבל רחוק מלהיות פנינה מוטורית מניסיון על אסטרה \ קרוז, אומנם גדולות יותר אבל עדיין קנה מידה). כדי לעשות מהסוניק משהו מעניין לנהיגה המהנדסים של GM צריכים להיות סוג של קוסמים. אם כבר הוצאתם גירסה חמה לרכב פושר לפחות שיסע כמו גרזן, יהיה לו מנוע בריא (בקטגוריה הזאת הרף כניסה הוא 180 - 200 כ"ס בימנו) והתנהגות מושחזת עד הסוף (עזרים אלקטרונים \ דיף מכני וכו').

וזה לפני שהתחלנו לדבר על התחרות הקשה שיש לה בתחום ההוט הא'ץ שכבר ביססו את מעמדן כמו מיני, קליאו ספורט, פיאסטה ST וכו'.

פורסם
רכב מיותר :? , לא מבין את הפואנטה שלו.

המחיר של הרכב בארה"ב הוא 20 אלף דולר! לגירסה הידנית ו-21 לאוטו', לצורך השוואה שבי קאמרו עולה 23-24 אלף דולר לגרסת הבסיס עם מנוע V6 ו-323 כ"ס, הנעה אחורית ועיצוב מושך הרבה יותר. למה מישהו בר דעת יקנה סוניק במקום קמארו שההבדל בניהם 3 אלף דולר?

אם בארה"ב הרכב הזה עולה 20 אלף דולר, כמה הוא יעלה בארץ ? בהערכה לפחות 150-160 שקל, מישהו באמת היה רוצה לקנות במחיר הזה רכב עם תדמית של רכב ליסינג \ חברה?. היא לא נראית מספיק מיוחדת ביחס לדגם הרגיל, היא לא חזקה בצורה יוצאת דופן (ה-140 כ"ס הזה חביב יחסית אבל רחוק מלהיות פנינה מוטורית מניסיון על אסטרה \ קרוז, אומנם גדולות יותר אבל עדיין קנה מידה). כדי לעשות מהסוניק משהו מעניין לנהיגה המהנדסים של GM צריכים להיות סוג של קוסמים. אם כבר הוצאתם גירסה חמה לרכב פושר לפחות שיסע כמו גרזן, יהיה לו מנוע בריא (בקטגוריה הזאת הרף כניסה הוא 180 - 200 כ"ס בימנו) והתנהגות מושחזת עד הסוף (עזרים אלקטרונים \ דיף מכני וכו').

וזה לפני שהתחלנו לדבר על התחרות הקשה שיש לה בתחום ההוט הא'ץ שכבר ביססו את מעמדן כמו מיני, קליאו ספורט, פיאסטה ST וכו'.

ארצות הברית זה משהו שונה לגמרי, אולי שם הוא מיותר ,פה דופקים מחירים ויהיה הבדל משמעותי במחיר (וכמובן הפער בינו לקמארו)

פורסם

סוניק RS כבר משווקת בארץ. מחירה עומד על 110,000 ש"ח - מחיר סביר לכל הדעות.

למרבה הצער, המחיר מתייחס רק לגרסה האוטומטית, כי הידנית לא מיובאת...:oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

באיזה סוכנות במרכז נחתן לראות אותה?

משום מה באתר של שברולט מופיעה אכן במחירון (110K) אבל שום דבר לגבי מפרט וביצועים.

מעניין למה לא נותנים לוותר על הגיר האוטומטי ולהוריד עוד 7-8K מה שהיה מביא אותה למחיר מפתה למדי למכונית חצי-חמה.

בכל מקרה ההשוואה שלה למכוניות שהוזכרו קודם (208, קליאו ואפילו הקורסה הזולה יחסית) אינה במקום ואינה רלוונטית לחלוטין.

אני חושב שדווקא פה יש נישה חדשה של מכונית חצי-חמה במחיר ממש זמין (שוב, גיר ידני רצוי!).

אם אני זוכר נכון, מאז היאריס ספורט לא ראינו פה נציגה בתת נישה זו (ועברו הרבה שנים) וחבל.

לא כולנו צריכים 200 כ"ס כדי להנות מרכב.....

נחכה למבחן דרכים.אותי אישית מסקרן.

פורסם

מעניין מי קובע את המחירים בשברולט.

אחרת איך אפשר להסביר את זה שהמחיר של הסוניק סדאן עלה ל-112,000 שקלים.

גם ככה הרכב לא נמכר בכמויות גבוהות, יבואנים אחרים הורידו מחירים בגלל דברים כאלה...כנראה אצל שברולט זה מתנהל אחרת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
סוניק RS כבר משווקת בארץ. מחירה עומד על 110,000 ש"ח - מחיר סביר לכל הדעות.

למרבה הצער, המחיר מתייחס רק לגרסה האוטומטית, כי הידנית לא מיובאת...:oops:

לא נשמע לי כמחיר סביר. יקר ב- 10K-20K ע"מ שיוכל להחשב כמחיר סביר.

האם היית שם 110K מכספך על הרכב הנ"ל? אולי 100K? אולי 90K? ואלי בעצם בכלל לא היית שוקל לקנות אותו?

לדעתי, בכלל לא עובר את סף התודעה של רוכשי רכבים בסגמנט הנ"ל.

פורסם

בהנחה שהגיר הרגיל יעלה 103-104K, בוא ספר לנו על אילו אלטרנטיבות אתה חושב במחיר הזה (וחדשה!)?

אולי זו לא מכונית Top of the class אבל התמורה לדעתי לא רעה (ואני ממש לא חובב שברולט, תאמין לי).

פורסם

איך RenaultSport חיים עם השם הזה? (גם שקודה, פורד ופורשה)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
בהנחה שהגיר הרגיל יעלה 103-104K, בוא ספר לנו על אילו אלטרנטיבות אתה חושב במחיר הזה (וחדשה!)?

אולי זו לא מכונית Top of the class אבל התמורה לדעתי לא רעה (ואני ממש לא חובב שברולט, תאמין לי).

103-104K הופך את הסוניק RS לחסרת מתחרים.

לאף קטנה, מוגדשת או לא, אין 140 כ"ס וביצועים ברמה שלה, שמשולבים בהתנהגות כביש טובה.

או לחילופין, תחשוב על קורסה חמה ב 40K פחות.

הגירסה האוטומטית מיותרת לחלוטין, גם אם תמחורה סביר לכל הדעות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נו יופי, עוד פעם יצאו ידי חובה.

לא נורא, אתם מכירים את UMI הרי - עוד חודש~חודשיים והרכב הזה יככב בmotodeal ב20% פחות, ואז יהיה על מה לדבר :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אין ידנית, אין הרבה על מה לדבר. מי יקנה כזה דבר? זה אפילו לא רובוטי כפול מצמדים.

הרי זה לא רכב שמיועד לליסינג ולהשכרה אז למה לא להביא את הידנית?

אני רק מקווה בשביל מי שרכש שזה לא אותו גיר 6 הילוכים שבגירסה הרגילה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני בהחלט מסכים שגיר אוטומטי, טוב ככל שיהיה, מסרס חלקית את המעורבות של הנהג בנהיגה (גם בכזו שאיה ספורטיבית), גם ברכב שאינו ספורטיבי.

על אחת כמה וכמה ברכב ספורטיבי ולכן תמוהה ההחלטה גם של רנו לייצר את הקליאו בגרסא אוטומטית בלבד.

אני גם מודע לעובדה שיותר ויותר רכבי על עוברים לגיר שכזה אבל לדעתי זו הנחתה שלא בטוח שבאה טוב לכולם.

תמיד אני חוזר לשאלה - למה לא להציע גם אפשרות לגיר רגיל? בהיבט הזה נראה מתי פורשה 'תישבר' ותציע רק גיר שכזה.

לגבי הסוניק - מכיוון שהרכב הוא סמי-ספורטיבי דווקא פה לא בטוח שגיר אוטומטי כזה רע. אני בטוח שאם תשאל את אישתי (ועוד נשים רבות) היא תעדיף תצורה שכזו ולפעמים אנחנו חייבים להתפשר. מה לעשות, לא כולנו בני עשרים. ופה דווקא אני מוצא יתרון גם לתצורת ה-5 דלתות שיותר פרקטית בחיי היומיום.

תמוהה העובדה שבארץ (לפחות לעת עתה) לא מציעים גם אפשרות לגיר רגיל. חבל.

מה שכן, היום שאלתי בסוכנות לגבי הרכב (כי סקרן אותי מאד) ומסתבר שהביצועים הם 9.5 שניות למאה. לא משהו אבל גם לא כזה רע למחיר. כמו כן הרכב מצויד במושבי עור, גם עובדה תמוהה לאור העובדה שהמחיר די אטרקטיבי ודווקא במכונית מסוג שכזה הייתי מעדיף לחסוך עוד כמה אלפים ולקבל מושבי בד טובים.

גיר רגיל + מושבים רגילים היו מביאים אותה לאזור ה- 100K וזה באמת מחיר לא רע. הייתי שוקל כזו ברצינות (ולא דואג כל היום לכמה תעלה כשאני אמכור אותה)

אתם יודעים מה - לדעתי זה אחד מרכבי הסופר מיני עם העיצוב היותר גברי מאשר האחרות.

מקווה שהיבואן יפתח את האוזניים ויקשיב לנו הלקוחות - הוא בטוח לא יפסיד מזה.

• תוכן חדש...