Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק RS בארץ! (תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולם פה באובססיה לגיר ידני כאשר הישראלים מעדיפים בצורה כמעט אבסולוטית גיר אוט' ובצדק לדעתי.

בישראל המגמה היא שידני קונים בעיקר כדי לחסוך. עלות רכב נמוכה יותר וצריכת דלק נמוכה יותר. אם רכב ידני היה יקר יותר

ב-10,000 ש"ח מאוט' ויותר בזבזני בדלק אני רוצה לראות מי יקנה ידני כי זה "יותר כיף", בודדים, רק רכבי נישה/מיוחדים.

הסוניק היא לא מספיק מיוחדת ו-UMI צודקים בבחירה. אם היו מביאים ידניות היו מוכרים בודדות למרות

כל בלבולי המוח פה והבכי שאין ידני, זאת דעתי.

את הסוניק (זה גם משחק מחשב נכון?) דווקא הייתי משווה לפולו 1.2 אוט', רק שבשברולט מקבלים יותר אמינות,

הספק, כנראה כיול יותר ספורטיבי, ויותר תוספות כמו ריפודי עור, ג'אנט 17" וכו'..

בכל מקרה, כיף לראות על הכביש רכבים קצת שונים מהעדר...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כולם פה באובססיה לגיר ידני כאשר הישראלים מעדיפים בצורה כמעט אבסולוטית גיר אוט' ובצדק לדעתי.

בישראל המגמה היא שידני קונים בעיקר כדי לחסוך. עלות רכב נמוכה יותר וצריכת דלק נמוכה יותר. אם רכב ידני היה יקר יותר

ב-10,000 ש"ח מאוט' ויותר בזבזני בדלק אני רוצה לראות מי יקנה ידני כי זה "יותר כיף", בודדים, רק רכבי נישה/מיוחדים.

הסוניק היא לא מספיק מיוחדת ו-UMI צודקים בבחירה. אם היו מביאים ידניות היו מוכרים בודדות למרות

כל בלבולי המוח פה והבכי שאין ידני, זאת דעתי.

את הסוניק (זה גם משחק מחשב נכון?) דווקא הייתי משווה לפולו 1.2 אוט', רק שבשברולט מקבלים יותר אמינות,

הספק, כנראה כיול יותר ספורטיבי, ויותר תוספות כמו ריפודי עור, ג'אנט 17" וכו'..

בכל מקרה, כיף לראות על הכביש רכבים קצת שונים מהעדר...

בבסיס דבריך אתה צודק, אך בתמחור נכון הגירסה הידנית עשוייה להיות הספורטיבית החמימה הזולה בארץ, ובהפרש משמעותי.

ממתין לה פלח שוק, קטן למדי אמנם, אך פנוי לחלוטין.

תחשוב על פונטו אבארט ב 50K פחות, ותבין איזה פוטנציאל מכירות קיים.

ולמי שתוהה, הפונטו והסוניק חולקות פלטפורמה זהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רק שגיר ידני זול יותר ליצור, אז מה זאת השאלה הזאת?

קונים ידני, כי הוא אמין, מהיר, חסכוני וכיף יותר.

פורסם

לא מבין מה התלונות פה, איזה רכב נותן 140 כ"ס עם אבזור נורמלי ב 110K ועוד אוטומט .... כמובן שחבל שהוא לא כפול מצמד אבל מה לעשות.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
לא מבין מה התלונות פה, איזה רכב נותן 140 כ"ס עם אבזור נורמלי ב 110K ועוד אוטומט .... כמובן שחבל שהוא לא כפול מצמד אבל מה לעשות.

הגיר הנ"ל נמצא גם בכל מכוניות אופל וגם בגרסאות היקרות יותר (אינסיגניה שעולה מעל 170K).

נכון, לא אופטימלי ופוגם בביצועים ובצריכת הדלק, אבל עם הניסיון שיש (לי ולרבים אחרים) עם גיר דו-מצמדי (ואני מתכוון לבעיות המכניות שלו וכן לתגובה המהוססת ביציאה מהמקום ופעולה לא חלקה דווקא כשאתה מתנהל ברוגע או בפקק) לא בטוח שזה כל כך רע....

שוב, לא צריך להסתכל על הרכב הנ"ל בהשוואה ישירה לרכבי ההוט האצ' (שמבחינת מחיר ניתן לקנות עוד איזו מכונית מיני לא רעה בהפרש...) אלא דווקא כאופציה מעניינת ושונה לדגמים כמו קליאו 1.2 אוט' למשל, אז ההשוואה נראית הרבה יותר הגיונית.

הרכב מעוצב יפה (לדעתי - שרירי וגברי גם אם קצת מצועצע, אבל זה הקטע של הרכבים האלה, לא?), מנוע טוב, אבזור מעולה, קורטוב ספורטיבי ומחיר מתקבל על הדעת (הרבה יותר זול מכל משפחתית 1.6 רגילה ומשעממת).

לדעתי מסתתרת פה תת-קבוצה מעניינת של רכבים שמפוספסת בגדול ע"י היבואנים, הן כמקדמי תדמית והן מבחינת רוכשים שמחפשים משהו קצת יותר מרכבי הסופר מיני הרגילים שהתייקרו לאחרונה והדגמים הבסיסיים שלהם עומדים כבר על מחיר בסביבות ה-80K (ושוב, גיר ידני היה יכול להעמיד את מחירה בסביבת ה- 100K וקצת).

נחכה למבחן דרכים ונראה מה אומרים עליה. לפחות במבחן האמריקאי יצאה בסדר גמור.

פורסם

לסוניק RS יש גיר ידני ואוטומטי שונים מאלה שבדגם הרגיל. הגיר האוטומטי כאן הנו דגם 6T40 המכויל להגיב מהר יותר והוא בעל יחסי העברה קצרים יותר.

ה-RS יכולה להצליח כאן בגדול באם UMI ישכילו להשתמש בו כמקדם תדמית של היצרן בארץ.

ולעשות בנוסף למחיר האטרקטיבי עוד 2 דברים :

א) להביא בנוסף את הגרסה הידנית

ב) לעשות ימי הדרכה לרוכשים כמו כאן :

http://www.youtube.com/watch?v=3eSr5Zd65MA

פורסם

אני לא אכנס כאן לוויכוח אני אני רואה שרוב המגיבים כאן ממש נגד שברולט ושום דבר לא יעזור (אני לא בעל שברולט).

אני רק רוצה להגיד שמלקרוא את כל ההודעות, לצערי מה שפעם נאמר לי ע"י סוכן

היה ממש נכון ועצוב.

לא משנה איזה מכיר יתנו למכונית, אנשים יתלוננו שזה יקר ולא שווה.

הנה דוגמא: במהלך השירשור כאן דיברו על מחיר 130+ ואז התחילו (מראש) לצעוק ולהתלונן שזה יקר ולא הגיוני, ואם היו מוכרים ב 110K אז היה על מה לדבר ... נו ותראו המחיר אכן 110K ונחשו מה ? עדיין מתלונים ואומרים שלא ... אם היה 100K אז היה על מה לדבר (אין סוף לתלונות).

אני חושב שהרכב הזה לא רע בכלל, ומציע חבילה מעולה ביחס למחיר (רכב חדש).

ובמשפט סיכום: כפי הנראה אנשים תמיד ומשיכו להתלונן לא משנה מה יקבלו וכמה. (חבל).

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
אני לא אכנס כאן לוויכוח אני אני רואה שרוב המגיבים כאן ממש נגד שברולט ושום דבר לא יעזור (אני לא בעל שברולט).

אני רק רוצה להגיד שמלקרוא את כל ההודעות, לצערי מה שפעם נאמר לי ע"י סוכן

היה ממש נכון ועצוב.

לא משנה איזה מכיר יתנו למכונית, אנשים יתלוננו שזה יקר ולא שווה.

הנה דוגמא: במהלך השירשור כאן דיברו על מחיר 130+ ואז התחילו (מראש) לצעוק ולהתלונן שזה יקר ולא הגיוני, ואם היו מוכרים ב 110K אז היה על מה לדבר ... נו ותראו המחיר אכן 110K ונחשו מה ? עדיין מתלונים ואומרים שלא ... אם היה 100K אז היה על מה לדבר (אין סוף לתלונות).

אני חושב שהרכב הזה לא רע בכלל, ומציע חבילה מעולה ביחס למחיר (רכב חדש).

ובמשפט סיכום: כפי הנראה אנשים תמיד ומשיכו להתלונן לא משנה מה יקבלו וכמה. (חבל).

תאכלס נכון. אנשים מפונקים. מחליא אותי התגובות האנטי שברולט. עדיין מסתובב להם בראש השם ''דהייו'' שכבר הלכה ממזמן לעולמה, שברולט מייצרת דגמים לשוק האירופי בקוראיה ,כמו שפורד מייצרת בגרמניה.

פורסם

לפעמים כדאי לעבור שוב על התגובות ולקרוא אותן מההתחלה. חייב להודות שבאיזה שלב זה פשוט מצחיק....

מענין שלפני מספר לא רב של שנים דיברו כך גם על קיה. היום כבר לא תמשעו הרבה שצוחקים עליה (אפילו לא על השם).

האם המכוניות שלהם טובות משל שברולט (דייהו במקור)? ממש לא בטוח.

אז מה ההבדל? שיווק.

אנשי קיה בארץ הצליחו לדחוף את הרכבים שלהם לצי המוניות (והם הרי סמן ימני לבדיקת טיב הרכב, לא?) ובצורה לא רעה גם לציי הליסינג.

פסיכולוגית כשאנו רואים יותר מכוניות אנו אומרים לעצמנו שהרי לא יתכן שכל כך הרבה טועים אז כנראה זה לא כל כך רע.

UMI לא השכילה לעשות דבר דומה עם רכבי שברולט (דייהו) בארץ.

האם זה מה שהופך את הרכב לכל כך רע עד כדי כך שרואים תגובות כמו:

'ניסיון נואש של שברולט כמו האופטרה בזמנו ב2005, אבל שיהיה בהצלחה!' - אופטרה הייתה כן תכנון של דייהו וכתמורה למחיר (שהיה נמוך משמעותית מרכב משפחתי ממוצע) היה לא כל כך רע (אישית נהגתי על רכב שכזה 3 שנים והרכב שירת אותי בצורה טובה ואני כן נוסע על רכבים טובים בהרבה)

'יש לי בחילה מהתמונות :???: !' - אמר מעצב העל....

לדעתי האישית הרכב יפה והרבה יותר שרירי וגברי מהפיאסטה (הנשית מידי לטעמי) או מהקורסה (שנראית ערסית להחריד). אז נכון, הניקלים מקדימה לא שיא הטעם בעיצוב אבל הרכב שרירי, חסון, נראה עם יציבה יפה מרוב הזויות ויש בו אלמטים מיוחדים כמו הפנסים הקדמיים ואחוריים שאינם עטופים עם כיסוי פלסטיק. אפשר לאהוב ואשפר שלא (אבל בחילה...?). אני דווקא חושב שטוב שעשו ולא התפרעו מידי עם אלמנטים ספורטיביים (לא כולם אוהבים להתבלט ובטח שלא ברכב שכזה)

'לא נשמע לי כמחיר סביר. יקר ב- 10K-20K ע"מ שיוכל להחשב כמחיר סביר.' - כלומר על UMI היה למכור את הרכב הנ"ל נניח ב- 95K, נכון? וגם אז בטח שהיינו עושים להם טובה? ממש מתקבל על הדעת.......

לדעתי מחיר של 110K (ואולי איזו הנחה קטנה בשביל הטעם הטוב) הוא יופי של מחיר לרכב מיוחד שכזה.

וסתם עוד נקודה למחשבה:

בזמן האחרון רואים בהרבה פוסטים סוג של התלהמות. יתכן ומקורה בדעות קדומות שקשה להפטר מהן, אולי מקורן בשעמום ורצון לעורר מהומה על לא מאומה ואולי סתם ילדותיות לשמה. וואלה לא יודע.

מה שבטוח - תגובות שכאלה לא רציניות, לא מוסיפות שום אינפורמציה רלוונטית לפוסט ובטח שמרחיקה את היבואנים מלשתף פעולה בפוסטים שכאלה וחבל (דווקא אני כן מעונין למשל שיבינו שיש מקום להביא את הדגם הידני).

למחשבה.....

פורסם
מענין שלפני מספר לא רב של שנים דיברו כך גם על קיה. היום כבר לא תמשעו הרבה שצוחקים עליה (אפילו לא על השם).

האם המכוניות שלהם טובות משל שברולט (דייהו במקור)? ממש לא בטוח.

אז מה ההבדל? שיווק.

אנשי קיה בארץ הצליחו לדחוף את הרכבים שלהם לצי המוניות (והם הרי סמן ימני לבדיקת טיב הרכב, לא?) ובצורה לא רעה גם לציי הליסינג.

פסיכולוגית כשאנו רואים יותר מכוניות אנו אומרים לעצמנו שהרי לא יתכן שכל כך הרבה טועים אז כנראה זה לא כל כך רע.

המהפך של קיה נובע משני אירועים בעבר הלא רחוק: רכישתם ע"י יונדאי וגיוס פיטר שרייר.

שום קשר לשיווק בארץ \ מוניות \ קישקושים אחרים. מהרגע שבעל הבית התחלף קיה התחילו להוציא רכבים מצוינים שנשענים על פלטפורמה מוכחת ואמינה של יונדאי.

לUMI מעולם לא היה סיכוי עם מוצרי Daewoo בתחפושת (אבאו\אופטרה) שהיו דפוקים מהרגע שהתגלגלו מהסוכנות.

(כמובן שהמשפט הזה לא תקף לגבי המוצרים האמריקאים של המותג)

לעניין המחיר; 110K לאוטומטי זה נחמד. זה נותן להם פתח לשווק את הידנית (אם אי פעם ישכילו להביאה) בכ100K.

מעבר לשורה אחת בדף המחירון שלהם - יש איזשהו סימן שהתחילו לשווק אותה? מפרט? רשימת אבזור? משהו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא דיברתי על קיה העולמית אלא על השיווק בארץ שהצליח להתרומם רק בשנים האחרונות.

הקהל הישראלי לא מאמץ מהר כל כך מכוניות ממותגים בעיתיים (ראה לדוגמא כמה זמן לקח עד שסקודה התחילה להכנס יפה לשוק הפרטי למרות שהיו בבעלות פולקסוואגן די הרבה שנים).

לקיה (ויונדאי) מכוניות מצוינות?

תלוי בהגדרה. אני יכול להסכים שהן טובות וממוצעות אבל מה שהופך מכונית למצוינת הוא משהו שמייחד אותה מהשאר הן ברמה עיצובית והן טכנולוגית. לא רואה זאת בקיה כל כך.

• תוכן חדש...