Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק RS בארץ! (תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואיך לוח השעונים? בתמונות זה לא נראה טוב השילוב של דיגיטלי ורגיל.

למד המהירות הדיגיטאלי מתרגלים די מהר, ובכל מקרה זה עדיף של הסידור שבספארק - מד סל"ד דיגיטאלי ומד מהירות אנלוגי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פייייי, יש תפרים אדומים בהגה ובמושבים.

הרבה יותר שווה מפיאסטה ST.

איילון מוטורס, in your face.

סוניק שולטטתתת!!

(מנהלי הפורום, לא צריך אזהרה. תודה.)

פורסם

תקשיב חן, מתנצל אבל אני לא יודע מאיפה הבאת את ההתרשמות הזאת מהסוניק. אולי כי אתה נוסע בה כבר שנה והתרגלת אבל תסלח לי, מדובר בגרוטאה מביכה בעליבותה. באמת ובתמים חרא של אוטו. קיבלתי כזה לשבוע מהשכרה לפני כמה חודשים והזדעזעתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תקשיב חן, מתנצל אבל אני לא יודע מאיפה הבאת את ההתרשמות הזאת מהסוניק. אולי כי אתה נוסע בה כבר שנה והתרגלת אבל תסלח לי, מדובר בגרוטאה מביכה בעליבותה. באמת ובתמים חרא של אוטו. קיבלתי כזה לשבוע מהשכרה לפני כמה חודשים והזדעזעתי.

מאיזו סיבה חוץ משילוב גיר-מנוע כול כך גרוע שבא לבכות?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אולי כי אתה רגיל לניסאן שבתמונה, ולBMW.

ברור שתרגיש שהיא ''גרוטאה''.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנהיגה בגיר האוטומטי 6 הילוכים ברכב הזה (1.4 רגיל) זה כמו לנסות ללמד קוף לנגן בפסנתר.

מעבר לזה הרכב מבודד רעשים יפה, נח, נראה לא רע ביחס לשאר הזוועות שיש היום בשוק ולדעתי יש פוטנציאל גדול עם גיר ידני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו כל דבר בחיים, גם כאן הכל יחסי.

ברור שמעבר מ Z350 לסוניק נראה כמו נפילה מצוקים, אבל יחסית למכוניות אחרות בקבוצתה היא מכונית סבירה בהחלט.

למעט תיבה אוטומטית בלתי נסבלת במצב אוטומטי, לא מצאתי בה שום חריג לרעה.

אפילו האמינות ואיכות ההרכבה והגימור הפתיעו לטובה, ואחרי שנתיים ו 35K היא מרגישה ונראית כחדשה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם במצב "ידני"/טיפטרוניק/איךשהםלארוציםלקרואלזה התיבה לו משהו, מרגע לחיצת הכפתור ועד שמשהו באמת קורה אני יכול להכין בשר בעישון איטי.

תן לי את הסוניק עם ידני ומנוע נורמאלי (עד ~110K) ואני מבסוט. ובלי הניקלים המסריחים האלה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מאיזו סיבה חוץ משילוב גיר-מנוע כול כך גרוע שבא לבכות?

אה, זה לא מספיק לך? :wink:

האמת, אני כבר לא זוכר את כל הדברים שלא אהבתי באוטו הזה (הדחקתי...) אבל שום דבר שם לא היה טוב בשום מובן. מרגיש יותר מדי כמו שריד משנות ה-90. נסעת בסופר-מיני יפניות/אירופאיות טובות לאחרונה?

אולי כי אתה רגיל לניסאן שבתמונה, ולBMW.

ברור שתרגיש שהיא ''גרוטאה''.

כן, כי אני משווה כל רכב לניסאן שלי...

כמו כל דבר בחיים, גם כאן הכל יחסי.

ברור שמעבר מ Z350 לסוניק נראה כמו נפילה מצוקים, אבל יחסית למכוניות אחרות בקבוצתה היא מכונית סבירה בהחלט.

אפילו האמינות ואיכות ההרכבה והגימור הפתיעו לטובה, ואחרי שנתיים ו 35K היא מרגישה ונראית כחדשה.

א. זו 370Z

ב. ראה תשובתי למעלה.

ג. יחסית ליונדאי או לריו שציינת היא אולי "סבירה בהחלט". ולא ממש מעניין שהיא מרגישה ונראית כחדשה אחרי 35K, אם המצב שלה כחדשה היה ממש לא משהו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דוקא אני מברך על האוטו הזה ומקווה שהוא יצליח.

ולמה? כידוע לכולם הצלחה של דגם יחיד גורמת ליבואנים לרצות נתח מהעוגה.

כך נראה מתחרות כמו: סויפט ספורט, קורסה 1.4T, פולו ג'יטי עם 140 כ"ס ועוד שלל גרסאות סופר מיני שנמצאות בין הגרסאות הסטנדרטיות לגרסאות הקיצוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
דוקא אני מברך על האוטו הזה ומקווה שהוא יצליח.

ולמה? כידוע לכולם הצלחה של דגם יחיד גורמת ליבואנים לרצות נתח מהעוגה.

כך נראה מתחרות כמו: סויפט ספורט, קורסה 1.4T, פולו ג'יטי עם 140 כ"ס ועוד שלל גרסאות סופר מיני שנמצאות בין הגרסאות הסטנדרטיות לגרסאות הקיצוניות.

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה.

בקשר לסוניק, לדעתי גם בגרסאות העממיות היא לא כזאת גרועה כמו שמציירים אותה כאן. בדגם שלפני העדכון היא הרגישה מכונית בכלל לא בשלה, ממש כאילו מיהרו להוציא אותה מוקדם מדי לשוק, בדגם המעודכן דווקא התיבה שופרה מהותית לדעתי (לא השוותי אחת לעומת השנייה, אבל היה לי יותר נעים ונחמד לנהוג בגרסה המעודכנת הרבה יותר). בנוסף לזה גם ההיגוי והמתלים שונו קצת ולי זה הרגיש די טוב לעומת יונדאי I25 וקיה ריו. רק ביאס אותי שהבלמים מרגישים כמעט כמו אלו שבאופטרה והאוואו (כלומר לא טוב אם תהיתם...).

אני חושב שזה מבורך שהסוניק RS תימכר כאן. אמנם לא מדובר בגרסת קצה מטורפת ומהנה כ"כ, אבל גרסה "חמימה" וחזקה לסוניק הרגילה. לדעתי? נחמד למדי.

פורסם

אם UMI רוצים למכור סוניק והרבה שיסתכלו על רנו ומיצובישי:

כמו רנו - שווקו את המכונית באגרסיביות ותציגו אותה כאמינה (היום המותג ללא שם חזק באמינות בארץ), והארכת האחריות תעשה את שאר העבודה.

כמו מיצובישי - תמחור אגרסיבי לציי רכב (אטארג') עם איבזור מקיף - כולל המערכת MY LINK גם לציים.

פורסם
פשוט הוצאת לי את המילים מהפה.

בקשר לסוניק, לדעתי גם בגרסאות העממיות היא לא כזאת גרועה כמו שמציירים אותה כאן. בדגם שלפני העדכון היא הרגישה מכונית בכלל לא בשלה, ממש כאילו מיהרו להוציא אותה מוקדם מדי לשוק, בדגם המעודכן דווקא התיבה שופרה מהותית לדעתי (לא השוותי אחת לעומת השנייה, אבל היה לי יותר נעים ונחמד לנהוג בגרסה המעודכנת הרבה יותר). בנוסף לזה גם ההיגוי והמתלים שונו קצת ולי זה הרגיש די טוב לעומת יונדאי I25 וקיה ריו. רק ביאס אותי שהבלמים מרגישים כמעט כמו אלו שבאופטרה והאוואו (כלומר לא טוב אם תהיתם...).

אני חושב שזה מבורך שהסוניק RS תימכר כאן. אמנם לא מדובר בגרסת קצה מטורפת ומהנה כ"כ, אבל גרסה "חמימה" וחזקה לסוניק הרגילה. לדעתי? נחמד למדי.

בדיוק ! הסוניק RS לא רק מצוידת במנוע חזק יותר, התיבה האוטומטית בה שונה ובעלת הילוכים קצרים יותר, המתלים משודרגים לטובת ההתנהגות, ונוספו בלמי דיסק מאחור. אין ספק שהיא רחוקה מהקליאו, 208GTI , אבארת' , פיאסטה STI. אבל זולה מהן משמעותית ויותר שימושית מרובן.

במחיר אטרקטיבי היא תעמיד אלטרנטיבה יחידה לנהג המחפש נופך ספורטיבי מבלי לוותר על פרקטיות. (מקווה שיביאו גם גרסה ידנית, ושגם יבואנים אחרים יתחילו להתייחס לצורך הזה הקיים)

• תוכן חדש...