Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמחתי לקרוא על השיפור. עדיף מתרדמת, זה בטוח.

קדימה, שומי.

נקווה שגם הפעם הוא ישבור את הססטיסטיקה, לטובה. זה מין תחביב אצלו. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסוגל... כי משוגל זה משהוא אחר לחלוטין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

בשביל לחזור לנשום בלי תמיכת מכונה צריך ריאות תקינות (מה שסביר אצל ספורטאי צעיר יחסית כמו שומכר שגם לא נפגע בבית החזה בתאונה) וגזע מוח מתפקד. אדם יכול להיות פגוע מוח באופן נוראי וחסר תקווה ועדיין לנשום עצמאית.

לא יודע מה זה "מתקשר בעזרת העיניים" או מה משמעות "מגיב לקול" ובאופן כללי דיווחי משפחה הם למרבה הצער חסרי משמעות במקרים כגון דא. יכול להיות שמדובר בתנועות לא רצוניות שמכוח משאלת לב מיוחסת להן כוונה או יכולת תיקשור.

לא ברור לי מה זה בדיוק "תרגילי כושר", נשמע לי כמו הפעלה פסיבית למניעת קונטרקטורות (התקצרות של גידים ושרירים). השרירים כבר מזמן התנוונו מאוד (אובדן של 20 ק"ג באדם שהיה עם מעט מאוד שומן טרם התאונה), אבל זה משהו שניתן לשקם באם ישתפר מצבו, הוא יצא מהמיטה ויתחיל בפעילות אקטיבית.

אני מקווה כמובן שהוא ישתפר ומקווה במיוחד שהעיתונאים של מדורי הרכב והספורט יפסיקו לנסות להיות כתבים לעניני בריאות.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

ידיעה מרגשת והלוואי שההמשך יהיה מוצלח וטוב!

מאבק לחיים, על החיים וכח רצון ענק.

אפילו אם לא יחזר למסלול - העולם יהיה טוב יותר אם ירבו אנשים כמוהו.

ורק לזכור שהפגיעה היתה בגלל רצונו לסייע לילדה בשלג.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

dailymail פרסמו שדיברו עם צוות האמבולנס שלא ידע את מי הם מסיעים ולקחו להם את הטלפונים לפני הנסיעה.

הצוות אומר שהוא תקשר בתנועות ראש והעניים שלו היו פתוחות כול הנסיעה.

יותר טוב ממה שחשבתי, שיהיה לו בהצלחה.

אייל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מתוך הקישור:

וישהה בביתו על כסא גלגלים מיוחד המופעל באמצעות הפה

עצוב, עצוב מאוד! :cry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
גילויים חדשים בנוגע לתאונת הסקי שעבר מיכאל שומאכר. דיווחים חדשים בצרפת טוענים כי הסיבה לפגיעה החמורה שממנה סובל נהג המרוצים לשעבר היא מצלמת הגו-פרו שהייתה מחוברת לקסדה שלו.

אם זה אכן נכון - מכה קשה לגופרו. אני תמיד הייתי נגד הצורה שהן מותקנות על קסדה, מעדיף תצורה שטוחה בצד הקסדה, מהרבה בחינות.

http://www.one.co.il/Article/240500.html?obref=obnetwork

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זאת באמת בעיה עם כל האלמנטים והברגים שמוצמדים לקסדות היום בשביל מצלמות האקסטרים. אף יצרן קסדות לא מתכנן שיהיו ברגים בקסדה שיכולים לחדור למוח. זה כמו הקשת התהפכות המטופשת שמשרד התחבורה בארץ החליט שטרקטורונים צריכים ויצרני טרקטורונים בעולם מתנגדים לזה בתוקף.

פורסם

אין שום ברגים, הגופרו מתחברת לקסדה באמצעות תושבת שמודבקת עם דבק דו"צ חזק, והוא ממש חזק..

הבעיה בגופרו זה שהיא מותקנת כלפי מעלה ומוסיפה זרוע של 20 ס"מ מומנט שמופעל על הקסדה במקרה נפילה, בנוסף היא בעצמה יכולה להוות סכנה כמו במקרה של מעבר מתחת לענף נמוך. שמעתי כבר על רוכב אופנוע שזה קרה לו, לא נעים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...