Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עניבות פרפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות לבן הזוג שלי עניבת פרפר אמיתית.

כבר זמן מה אני מחפשת עניבות פרפר איכותיות - כאלו שלא נדבקות ואשכרה דורשות קשירה.

האם מישהו כאן מכיר מקומות שבהם מוכרים אותן?

פורסם

יש דרכים אחרות להפרד מבן הזוג.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

LOL!!!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

עניבת פרפר זה לא עניבה רגילה פשוט בקשירה של פרפר?

לדוגמה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הקשירה היא סיוט. אפשר ללמוד, אבל מיותר. עניבת פרפר מוכנה איכותית תתן את אותו האפקט, רק בלי התעסקות של חצי שעה לפני שיוצאים מהבית.

אם את מתעקשת, מומלץ בחום להזמין מהאינטרנט, הסיכוי למצוא בארץ מקום עם מגוון קלוש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זו הייתה הטענה שלי כשליום הולדת 25 הוא ארגן לי צניחה חופשית - טענתי שיש דרכים זולות יותר מלהעלות אותי למטוס בן 30 שנה עם דלת הזזה שקופה...

ולגבי עניבת הפרפר - הוא מזמן מדבר על זה שהוא רוצה עניבת פרפר אמיתית, וההמשך לה תהיה ערכת גילוח עם תער (גם את זה אצטרך למצוא).

בסופו של דבר זו מתנה פשוטה וחביבה לבחור שיש לו הכל ואני תמיד מחפשת בנרות מה לקנות לו (עברתי כבר את שלב הויסקי, סיגרים ויומידור).

פורסם

את שתי המתנות אני מציע להזמין אונליין, יש אחלה דברים במחירים טובים.

רק לידיעה, יש לבחור שלך תסביך Like a sir

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תסביך מה תסביך, אבל יומידור זה טוב. כל הכבוד!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זו הייתה הטענה שלי כשליום הולדת 25 הוא ארגן לי צניחה חופשית - טענתי שיש דרכים זולות יותר מלהעלות אותי למטוס בן 30 שנה עם דלת הזזה שקופה...

ולגבי עניבת הפרפר - הוא מזמן מדבר על זה שהוא רוצה עניבת פרפר אמיתית, וההמשך לה תהיה ערכת גילוח עם תער (גם את זה אצטרך למצוא).

בסופו של דבר זו מתנה פשוטה וחביבה לבחור שיש לו הכל ואני תמיד מחפשת בנרות מה לקנות לו (עברתי כבר את שלב הויסקי, סיגרים ויומידור).

הוא היפסטר מטופח?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לאור ההתפתחות בפרטים שמסרת, להערכתי עוד עמה שנים המתנות יהיו בכיוון של זה

>

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הוא היפסטר מטופח?

לא, הוא מתכנת חסר זמן שחובב גאדג'טים חדשים ושטויות של פעם - העיקר שיש עם מה להתעסק (מכוניות על שלט, מסוקים, שטויות כאלו ואחרות)

אם כבר אני ההיפסטרית (בגללי השמשנו את הפטיפון שקיבלנו)

האמת שאני פשוט תוהה מה לתת לו כמתנה משעשעת לכבוד ה-anniversary. לצערי הן לא יכולות לכלול משהו חווייתי כי לשנינו אין זמן באופן כרוני.

פורסם
הוא מזמן מדבר על זה שהוא רוצה עניבת פרפר אמיתית, וההמשך לה תהיה ערכת גילוח עם תער

הוא מתכנת חסר זמן

המיונים לעונה הבאה של "היפה והחנון" נפתחים בקרוב.

:-)

פורסם

כשיגיע הזמן לתער, אשמח לסייע במה שאוכל. :twisted:

(אספן סכינים, מכיר ספקים שונים ומשונים)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...